30

Българин

преди 3 години

Аз затова си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. няма вирус,няма заразени, има фитнес,кино,ресторанти,клиника,детска,училище и биопазар.. нищо общо с миризливата софия..

29

Анонимен

преди 3 години

Виросъ дойде дюшеш на банкянския крадец. Сега усвоява (краде) като див,под зоркия поглед на булонката на пеевски от гешовия род.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Все едно по цял свят са герберски новини. Вдигни глава и виж, че не си сам на света. В Западна Европа трябва да се носят маски и по улиците даже

27

Анонимен

преди 3 години

Опасността е в това, че вирусът е лабораторно създаден за биологично оръжие. Това не е обикновен грип или т. нар. инфлуенца. Остава неясен въпроса колко от преболедувалите ще имат трайни увреждания на белия дроб и колко след няколко години ще се нуждаят от белодробна трансплантация (т.е. са пътници).

26

Анонимен

преди 3 години

Безхаберието е тотално.Тази сутрин влизам в Лидл и уж всички имат маски, ама на половината са смъкнати не под носа, направо под брадата. И част от тях говорят високо, кашлят, кихат.Мила родна картинка!А иначе властта щяла да затяга мерките?! - Затяга , ама друг път!

25

У БЕ! СУС!

преди 3 години

Когато Бойко Борисов и депутатите започнат да спазват мерките, тогава мога и аз да се замисля леко дали да ги спазвам. До тогава, това НЯМА КАК ДА СТАНЕ!Парламента да не е застрахован от Кови, че вътре да не си носят намордниците? А?Ще ги носят не, ами ще им плющят ушите. За какво взимат мерки за защита, след като сами не могат и не искат да ги спазват?!?!?!?!??!?!?!?У БЕ! СУС БЕ! ОВЧО СТАДО! УУУУУ!!!

24

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Трябва веднага съвместно с властите да инспектираме болниците за откриване на терористична техника подържаща това оръжие.При анализ на блници в момента се чуват включени поне 19 подобни тежко терористични системи.Атакуват от дистанция до центриране на жертвата за убиване.Подобни са снимани в рекламираната болница в Ухан .След доклад до Китай .Там ликвидираха проблема веднага.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Напротив, властите в развитите държави глобяват яко.

22

Анонимен

преди 3 години

Статистиката е изключително изчерпателна и не се изисква особен интелект за да серазбере има ли вирОЗ или няма и колко е опасен.проблема е че 99% от българите не притежават необходимият интелшкт за да обработят постъпващата информация.А истината е че вирус ИМА и той е доста опасен дори за хора на средна възраст (35-50).Друг въпрос е какво може да стане ако се появи мутация която да се насочи към групатапод 30 години както се е случило през 1918г.Това е положението СЕГА!!Утре?!

21

Ужас

преди 3 години

На фона на цялата ситуация у нас и в Европа, ние не мислим за никакъв контрол на мерките. Казвам контрол, защото ако се спазват мерките, ще се ограничи разпространението. Но голям % въобще на спазват мерки никакви! Трябва да се затворят и баровете, да се даде компенсация на изрядните платци към персонала си и държавата, другте да се оправят! Ученици над 5 клас дистанционно! Така за две седмици ще се стабилизират нещата. Ама не му стиска на ББ, а и материала е много зле...

20

До 1

преди 3 години

Коя здравна система бре...Герберастите я рухнаха отдавна, като изгониха лекарите и медсестрите от общинските болници, които са тотал щета... Тука има само частни болници източващи здравната каса и нелекуващи ковид...

19

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Тестове проведени от мен в долници вкл полеви и по заснети репортажи доказаха изпозлване на дигитално холограмно оръжие за убиване на пациенти.При активиране се чува слабо бръмчене.Уврежда тежко жертвите с обемно облъчване.Block life suport systems..Оръжието е засечено от мен през February 2001 по време на проувания за`убиване на войници вкл от НАТо и България в Косово с ново обемно проникващо облъчващо оръжие..

18

Анонимен

преди 3 години

Имаме потенциал другата седмица да минем 5000 случая на ден. Тогава вече на практика всеки ще познава някой с коронавирус и спорът дали съществува такъв вирус най-накрая ще приключи. Ще остане спорът какво да правим сега и също какво трябваше да направим досега. И кой е виновен, разбира се, няма да се установи.

17

Анонимен

преди 3 години

Държавите които не разрешават на населението си да притежава огнестрелно оръжие са робовладелски държави.Купете си брадва и мачете, скоро няма да има куриери да ви ги доставят. Умират неподготвените.Германците преди 2 месеца предупредиха населението си да се запасят с храна за 6 месеца. Мислете бързо, имате най- много месец и ще се редите за храна срещу ваксина.

16

Анонимен

преди 3 години

Заразени- учители- ученици- доктори- мед.сестри- чиновнициВаксинирани и никога заразени- кауф ланки- ли де л ки- це ка бейики- уни кредитки- и все печеливки частни бизнесиНачи има ваксина, а?

15

Анонимен

преди 3 години

тея цифри сигурно идват от статистическа агенция Барометър , любимата агенция на праспрес боко и фирма герп

14

Анонимен

преди 3 години

ГРЕШНО9 от тях са без придружаващи заболявания.ПРАВИЛНО9 от тях са без УСТАНОВЕНИ придружаващи заболявания.Не е ли задължителна аутопсията в тези случаи?Или караме на око???

13

Анонимен

преди 3 години

Някой иска ли да се обзаложим, че утре ще има над 1300 заразени?

12

Анонимен

преди 3 години

"До края на седмицата здравната система ще рухне!"Ти пък. Супер Коце нали я обикаля, въртейки кръгчета? Няма да рухне. Александровска рухна ли? Не. Само е 76 милиона назад. Е, здравната система ще е със 7.6 милиарда назад, но това са детайли. Епидемия е все пак.

11

Анонимен

преди 3 години

почнаха вече да всяват новите страхове:- без придружаващи заболявания- фитнес инструктори също умират- много доктори умират- дори да си го прекарал, пак ще го прекараш- известни личности също се разболяват (но не умират)- бебета и деца също се разболяват (вече не само възрастни)- вируса няма слабо място- бройките се покачват драстично със всеки изминал ден - тези без маска са почти сигурни мъртъвци понеже вируса нищо не може да го спре