209

СтариятНесебър

преди 3 години

Стига сте се занимавали с глупости! За Банско в момента са пуснали супер оферти за ранна резервация, само за 100 лв нощувка.Резервирайте докато има места, а не говорете за дистанционно обучение и затваряне на кръчми.

208

Анонимен

преди 3 години

В България сухите клечки са не само възрастните хора, а към тях спадат и всички, които не могат да си позволят платено здравеопазване или да отсъстват от работа. За съжаление този процент е много голям.

207

Трола от гурътъ

преди 3 години

До Кълвача Всичко това е тенденциозно. Защо мислиш във началото на Юни го скриха изведнъж Мутафчийски? Тиквеняк искаше да се се спре извънредното рано рано за да отвори бетономорието да не сгъне бизбеса на дружките му, генерала искаше още 1 месец извънредно до 13-ти Юни. Ние стабилно но сигурно вървим към картина Еквадор 2 (Еквадор от края на Май - целия Юни месец). Аз тук не еднократно казвах че иде Тиквенова зима която ще направи виденовата такава да ни се стори като разходка в парка.

206

Анонимен

преди 3 години

Знае се къде заразата се разпространява най-много - в затворени пространства и където хората са нагъсто, като обществен транспорт, стадиони, църкви, училища, офиси, магазини и т.н. Носенето на маски на тези места ще намали десетки пъти разпространението на заразата, но как да го обясниш на хора, които се мислят за умни, а всъщност са обратното на умни?

205

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли къде се връщаме бе гьотферени.Класове с по едно две деца плебса мре лечение само за отбраните.Маркс е *** не отиваме към комунизъм а към монархия.Само англииската кралица Чарлз и Камила ще оцелеят.

204

Анонимен

преди 3 години

Още миналият месец Европейският център за профилактика и контрол на заболяванията(ECDC)прие препоръки за координиран подход за разпространението и ограничаването на вируса! Зоните за разпространение бяха Четири(4)Зелена-до 25 на 100000 последните 14 дниОранжева-от 25 до 50 на 100000 населениеЧервена-над 50 на 100000 населениеСива- места където няма достатъчно данниШ"табът наш от *** Бокови какво направи,оцвети по свой начин България в цвета на дъгата!

203

Факт

преди 3 години

Преди месец-два имахме по 120-130 новозаразени на ден, сега имаме по 13-14 починали от тях. При тази тенденция от вчерашните 998 новозаразени, над 100 ще починат до месец-два.

202

Анонимен

преди 3 години

До 253 Даже и родилното...

201

Анонимен

преди 3 години

Децката градина да се направи дистанционна

200

Анонимен

преди 3 години

До 253 Ало, чуваме ли се

199

Анонимен

преди 3 години

Спрете си незабавно децата от училище и градина. Там е развъдник на вируса, колкото и да се спазват назначените мерки. А знаем, че те съвсем не са достатъчни, а и на много места изобщо не ги спазват. Пропуските в знанията могат да се наваксат, но здравето и животът не! Този призив не се отнася до отричащите здравния проблем.

198

Анонимен

преди 3 години

Ще си спомняте 90-те Кърт Кобейн Кондьо и Конса.Сега Драйв 2 и Ферари ф50 и Бенефон делта.Децата ви са осакатени психични инвалиди.

197

Анонимен

преди 3 години

За какво са ти учители то няма работа следователно няма нужда и от образовани.

196

българин

преди 3 години

До: номер 244Не се интересувам от конспиративни теории. Само от факти.

195

Анонимен

преди 3 години

А тия жени които са против раждането на деца що раждат от араби афро и азиатци.Всички са рвни но въпреки товаа някои са по-равни.

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен226Дай идея откъде ще се намерят още толкова учители.

193

Анонимен

преди 3 години

Две седмици няма д са достатъчни.Най малко месец

192

УМЕН

преди 3 години

Отново ни черпят с големи порции лъжи. Не вярвам и една дума на новини свързани с ковид.9

191

Ужасена

преди 3 години

Веднага да се въведе пълна карантина- две седмици никой да няма право да излиза от дома си, да се затвори ВСИЧКО!

190

Анонимен

преди 3 години

До българинНе съм чувал, че такива тестове са били "закупени" още през 2018 г.========това няма да го чуете, но го има написано, трябва сам да си го търсите...Ами защото доколкото знам, откривателят на генетичните тестове никога не е изказвал подобни мнения - той просто е умрял преди да се появи COVID-19. И не е умрял "внезапно", а от бронхопневмония и сърдечна недостатъчност у дома си. Това го потвърждава жена му......Хайде бе, преди да се появи ковид?Влезте в сайта на световната банка