128

Сьс

преди 3 години

Зврски ислямски магии ако не става с изотоп в ракията за по сигурно

127

Анонимен

преди 3 години

Статията хубаво повдига завесата на кагебейското задкулисие в Русия (ама там даже не е и задкулисие ами си е ачик-ачик официалната власт), ама кел-файда, като на червенотиквениците и амбразурчиците-петоколонници лампичката им е изгоряла и вероятността да светне е по-малка от нула.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147разбираме че руснаците са *** и нищо не могат да измислят сами.Точно така, правилно си разбрал

125

грешка в заглавието

преди 3 години

путин не влиза никъде - дилдото влиза в путин.

124

Анонимен

преди 3 години

От платената русофобска статия разбираме че руснаците са *** и нищо не могат да измислят сами. Путин се учил от ЩАЗИ на далавери а самото то от ГЕСТАПО. Тука трябваше да пишете че ваксината и хиперзвуковите ракети също са откраднати от немците- най-техническата нация на света. Само че Германия няма нито едното нито другото.

123

Анонимен

преди 3 години

Как, по същия начин по който Ердо успя да влезне в ума на Путин.

122

Анонимен

преди 3 години

Баба казваше, че който къквото сам си направи никой не може да му го направи, пък вие обвинявайте Путин

121

На път

преди 3 години

До Анонимен Абе май са изнасяли и в щатите щото като гледам там комуните никнат като гъби? Пък и Ленин е прогнозирал,че в САЩ има най-добри обестивни условия за победа на социалицма. Като гледем е на път на познае.

120

az da vi

преди 3 години

Колко усилия и труд да съчиниш такава тъ пня.... Болни мозъци....

119

Анонимен

преди 3 години

Марксизмът е утопична теория, преиначена и неуспешно приложена от Ленин, като последният идва на власт барабар с цялата си клика.Въобще не са знаели колко ще се задържат, грабели са колкото са могли и са изнасяли в швейцарски банки кой как свари.Нищо ново под слънцето.

118

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Марксизмът въобще,както и тъй нареченият културен марксизъм са родени в Германия,а културните марксисти,почти всичките евреи, като дойде Хитлер на власт се преселиха в САЩ. Троцкистите пък забягнаха в Мексико и САЩ. Путин ли им е виновен,че американските университети са овладяни от левичари? Или пък Путин праща интербригадисти в комуните в Сиатъл и Портланд? Даже дрехи и консерви щял да им прати за зимата. Ха-ха-ха!

117

Анонимен

преди 3 години

До ПсиходиспансерМного ги разбирате :)))) Явно не е само латентно :)))))

116

Анонимен

преди 3 години

До КласикаМерси. :))) Иначе е интересно: Русофилите постоянно говорят за, ***, меки китки, еврогейове, третополови, а връзката между латентния хомосексуализъм и хомофобията е отдавна известна. Също така е установена връзка между горните и величаенето на диктатори.Да не би? А?:)))))

115

Анонимен

преди 3 години

Тромпета от палач се обява за жертва - изпитана техника през хилядолетията.

114

Анонимен

преди 3 години

До КласикаНе е невярно: доказвате го всеки ден и всеки час тук.Важното е сутрин като станете и отидете пред огледалото или каот отворите хладилника или като си сложите да си правите кафе или вечер като си сипете ракия, да си зададете отново въпроса:Защо съм доброволен роб на руснаците?Тва е най-важното. От въпроса тук можете да избягате, но от себе си не можете.За останалото (да няма неграмотни, които да ви се връзват) ние ще се погрижим.:))))))

113

Анонимен

преди 3 години

До Абе демагогия бе!Ниско ти е нивото на тролене: средно грамотен човек реалист ще го установи веднага, тъй че си ориентиран към неграмотните. Ето затова се борим да изритаме комунистите отвсякъде: вдига се грамотността а оттам и такива като теб нямат никакъв шанс. Рецптата е ясна.Сега да отговориш на въпроса: защо си доброволен роб на руснаците?

112

Анонимен

преди 3 години

До Демагогско"'доброволни' - означава свободна воля и отхвърля 'роби' -"Именно това е парадокса: хора които реално имат избор доброволно се поставят в умствена ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ от чужда държава, с чужди интереси, В УЩЪРБ ДОРИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ. Това го виждаме на всяка крачка, когато стане дума за такива хора.Та, въпроса е напълно основателен и чака своят отговор.ЗАЩО сте доброволни роби на руснаците?

111

Мда

преди 3 години

До АнонименШор*ошите имате черно-бяло мислене като комунистите-който не е ваш роб,автоматично става роб на руснаците(или друг ваш враг)!За вас друга възможност няма-като например водене на балансирана политика и преценяване на съотношението ползи/вреди от всяко нещо,както и изместване на ориентацията при промяна в средата.А най-мразите национално ориентираната политика!Ясно защо...Колкото до самата Русия-тя е важна за БГ поради две неща-суровинен ресурс/пазар и ТУРЦИЯ!

110

Ха-ха

преди 3 години

Май сор*осовите храненици(демократите) не са твърде уверени в победата,та си търсят оправдание с Путин.Верно,Путин майсторски си играе играта и е класи над повечето съперници,но просто няма ресурса да направи повечето от нещата за които го обвиняват.Но да видим какво правят самите демократи-насърчаване на антиамерикански действия-събаряне на паметници,атаки на държавни институции,разделяне по расов признак(фаворизиране на цве*тн*окожите),разделяне по сек*суален признак(фаворизиране на хом*осекс

109

Анонимен

преди 3 години

Има един фундаментален въпрос към всички русофили:Защо сте доброволни роби на руснаците?