338

1

преди 3 месеца

При други обстояелства такъв ход на ЕП щеше да тласне страната в гражданска война и право в ръцете на руснаците. Или ЕП има доверие на Борисов, че той ще се оправи с последиците от тая глупост, или политиците в Брюксел си нямат идея какво правят в тоя случай. По-скоро е първото и явно се надяват, че Борисов няма да го вземе присърце: така е, Борисов стана политик от поне европейска величина и ще се оправи и без тяхната подкрепа. Въпросът е какъв сигнал излъчва послание, което легитимира Черепа?

337

Анонимен

преди 3 месеца

Сега ни чака Истамбулска конвенция,OMО Илинден,еднополови бракове и всякакви други извращения.И всичко това благодарение на ЙончеваСтанишев и стадото на площада !А забравих и един арменец и един фигурант !

336

Анонимен

преди 3 месеца

325

Наистина ли ЕП не са подкрепили протеста и показали престъпления на правителството, заради които е той? Прочети т.7- Барселона, сараи, записи, апартаменти, ББР, танкер, къщи за гости и т.н.
Открито ЕП казва, че се протестира, защото се краде, а институциите работят за пазене на крадците. Това, ако не е легитимиране на протеста, не е ясно какво би било.

335

Анонимен

преди 3 месеца

345
А може би отхвърлените факти на ЕНП(т.е. ГЕРБ) просто е прието, че са лъжливи или недоказани за разлика от приетите.

334

Модерни времена

преди 3 месеца

Много социалисти се навъдиха в последни време на Запад,че и по-на запад от Атлантика!

333

Анонимен

преди 3 месеца

Тази т.н. комунистическа резолюция не е ли Европейския съд ,защото е тенденциозна,невярна в голямата си част и отхвърля другите реални факти предложени от ЕНП,но незачетени по неизвестни причини.

332

Анонимен

преди 3 месеца

Сергото на колко стана тъче,та зарад елена крадлата от вложители,бившата му ,та изфабрикува тази лъжлива резолюция,за да я спаси съдебно преследване и той да не стане за резил!Продадоха се и на сърбите,щото човекот екс КТБ е приютен от сърборашките ,а Еленка е обвързана с Цецо заточеника и трябва антибългарското да е в повече.Изглежда не разбраха,че така удариха и местното БСП,а либералите от ДПС им се подиграха за пореден път.

331

Анонимен

преди 3 месеца

Малее,каква измишльотина,лъжи на кг.Председател на комисията цоциалист другар на серГей Еленкин ,назначен от него,а целия буламач изключва поправките касаещи Фигурантството и съветниците доносници на чужда държава,защото е " маловажно" ,бруталните нападения над полицаи,омърсяването на паметници на културата от черепчета,също " маловажно",но влючва плача за джендър конвенция и искането за автономия на Пиринска Македония от ОМО-то,защото това е" важно" и" не е "предателство.

330

Анонимен

преди 3 месеца

Как е, Бойко? С 200 в дуп...рата ...

329

алчната мастия

преди 3 месеца

Иначе всичките малоуумни опорки ги има тук в коментарите. Един истински анализ за по-умните:
https://dw/bg/%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0/a-55200986

328

бахуро

преди 3 месеца

До До 330 Трябва да си много плитък за да не знаеш каква е точно ролята на ДПС в момента и как те реално управляват прилична част от държавата...

327

Да

преди 3 месеца

Унизяването на собствения народ и държава е гарантирано от БСП и другаря Радев !

326

До 334

преди 3 месеца

И те толкова, но поне не дюдюкат без да знаят !

325

Явно

преди 3 месеца

На тия някой като им каже "Зелено", и те тръгват без дори да погледнат светофара !

324

Анонимен

преди 3 месеца

Щото пък 277 са запознати

323

Истината

преди 3 месеца

От тия 358 не вярвам и 3% да са запознати с действителното положение ! Точно заради такива ЕС върви към разпад !

322

Анонимен

преди 3 месеца

Каквато и тежест да има, факт е, че приравниха боса до Лукашенко, уж голям демократ пък се прави на диктатор . Мутра

321

До 330

преди 3 месеца

Е как ще е властта в Доган когато не са в управлението.ДПС работеха добре само със Станкшко Глупаков който им угаждаше и получаваха постове където си искат,заменки и прочие..Затова сега Патриотите им пречат ,разиграват им театро в удобно време,за да ги разкарат.Те са свикнали да зависи от тях.

320

бахуро

преди 3 месеца

До Мехур

Ти си семпъл едноклетъчен. Много семпъл. Властта и в момента е в Доган и неговото еднокнижно протеже. Няма как Доган да вземе нещо, което държи. Идеята е да набием И на него шут в ***. Ако не стопли, Доганя, Боко тиквата и "патреотите" са все държанки на *** от другата страна на черно море... Та, кой бе наивника?
Важното е за начало герберюгите да охлаждат супата и да им стане мнооого тъжно!

319

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова да отзовава другарите комунисти антибългари чужди агенти вече и сръбски и джендър активисти .Това на нищо не прилича ,гонят единствено лични егоистични цели ,а Рада джендъркомунистката да сменя партията.