25

Дедо Йох

преди 3 години

До Ще гледа решеткиЩо не кажеш на целия свят какъв си пророк? Мисля, че ще Ти обърнат внимание.Защото вероятно си с основно образУвание и работиш.... "ништу"."Моа ли дъ си толку ***?"

24

Ще гледа решетки

преди 3 години

Носителите на тази специфична геномна комбинация биват заклеймени като заразени с вируса или положително тествани.Най-лошото от всичко е, че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевид

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Ти изобщо няма да влезеш в историята. Освен като паметник... по някое време. Дано не пишат, че си умрел от Корона-вируса.

22

Ще гледа решетки

преди 3 години

До този момент никой учен не е успял да изолира вируса per se и да докаже неговото съществуване. Това е факт. Няма вирусно РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете откриват.Всички PCR тестове търсят специфичен генетичен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфични генни.Какви гени?В маркерите за К-вид има primer, който търсихарактерен 18- базов код от човешкото ДНК в 8-*** хромозомаНосителите на тази специфична

21

Анонимен

преди 3 години

Бъдещият президент на република България!

20

Анонимен

преди 3 години

Никога не е късно да станеш за резил.

19

Анонимен

преди 3 години

До 17, трабвяше да се смеем или? Не разбрах.

18

ДртПрч

преди 3 години

Това е гавра с хубавия ни град. Кметът да го обяви за персона нон грата!

17

Анонимен

преди 3 години

Този лекар, в опита си да се впише в историята като като велик, ще влезе там като най големия ***. Да беше си останал в болницата и да беше запомнен като голям хирург.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Гади ти се анонимно :))))

15

Дедо Мъдон

преди 3 години

До ПолинаМи докогато за всичко се плаща с пари на пазарен принцип. Гледай тук какво става - пише се някаква статийка за тестване на общественото мнение, после тези, които могат да "гласуват" повече пъти - го правят. Които не им харесват - трият им коментарите.Накрая излиза, че целокупният БГ-народ е гласувал както е платено на собственика на медията.(и това ще изтриете, смешници ) :))))

14

Анонимен

преди 3 години

Само на мене ли ми се гади като му видя снимката и чуя гласа?

13

Анонимен

преди 3 години

И едно магаре да си турят за началник на щаба и да му закачат една табела носете маски, мийте си ръцете и пазете 2 метра дистанция ще свърши същата работа.

12

Анонимен

преди 3 години

Плешоядът вън от моя град!

11

Анонимен

преди 3 години

Ужс!

10

ПроСоТо

преди 3 години

До Завиждате му майти май страдаш от неква амнезия....Точно тоя "ок" ни плашеше с "ХИЛЯДИТЕ ТРУПОВЕ",които сме били щяли да погрибаме от ковида!!Забрави ли,или си дамлосан?..Или се правиш на дамлосан,правейки другите на дамлосани?..Та какво беше "позитивното" в тая му СВИРЕПА ЗАКАНА?!

9

Полина

преди 3 години

Единствения интелигентен и го "шкартираха", а Мангъров- "светило".Боже, Боже защо не си прибереш версиите?Догога *** ще ни управляват?

8

Завиждате му май

преди 3 години

Човекът си е ок има много фенове. Защото е позитивен, а не сее омраза;)

7

ПроСоТо

преди 3 години

леле!..Още ли е жив тоя бре?..След толкова чутовни битки с "ковида" кък па го не фана поне едно мънечко "ковидче"?..жилав като """"" на разпит...."Не чиляк,а железо!Възкликнал ковида-фашист.Тихо Плешо отвърнал:-Не,кариерист!"

6

Анонимен

преди 3 години

Деева и простия народ шашав.Абе, задръстените. Вие да не сте завършили само 3-ти клас? Я да се запишете поименно и да се откажете от лечение от Короната.Няма нали :))))))Не, че не ви знаем IP-тата. И няма да се лекува никой от семействата ви...Честито!