90

хахахахаха

преди 3 години

Толкова протеституиращи и селски двор би събрал, не площад :)

89

Анонимен

преди 3 години

94 сАлвянецЧе твойта Путинландия се е сцепила от " богатство"хахахИстината е, че докато сме руски модел роби и гасударство Бг е БИЛА ( ОТ 9.9.44Г) Е И ЩЕ бъде най бедната в Европа!!!Махнете руското еничарство от тази земя и за 10 г няма да има нищо общо със сегашната пародия, руска корупция и руска бедност! Примера е пред нас- Румъния!

88

Kit Chelin

преди 3 години

Живеем в абсурдна държава. Управлява ни премиер, който за 10 г. не се яви на нито един диспут, не защити някаква визия за бъдещето, не определи цели към които да се стремим да изпълняваме. Работи по пожарникарски, появява се проблем и тогава се засилва да го разрешава , прави се на народен човек а презира и обижда хората, разкарва се по света и у нас за наша сметка и ни излага, кара една джипка и от нея се обръща към гражданите, като говори като каруцар. Не мога да повярвам, че още го търпим.

87

Тролово

преди 3 години

В този форум наистина има платени *** ! Само като им видиш коментарите и всичко става ясно.

86

Анонимен

преди 3 години

Божков ще кара в Дубай новогодишните празници, ей че драма :)))))))

85

Анонимен

преди 3 години

Понякога ми липсва Тодор Живков! Протести ли,трио ли,павета ли...? Всички бехте в родните си места и бачкахте за хлеб и ракия! И бехте партийни членове или комсомолци!

84

Анонимен

преди 3 години

Черепа уволнява Платеното трио, ще връщат и пари!

83

Късмет

преди 3 години

за България,че има Борисов за премиер и Гешев за гл. прокурор. Показаха как се работи,пипа се здраво и факт: държавата тръгна напред и нагоре. Никога в Бг не се е живяло по-добре. Живял съм и по време на социализЪма,по време на зрелия такъв,преживях дори лукановата и виденово-гечевата демокрация,преглътнах и костовата приватизация,за недоразумението с короната и особено триглавата ламя заедно със СерГЕЯ и доганя не искам и да помня. Затова Борисов и ГЕРБ ще управляват!

82

Анонимен

преди 3 години

Бойко 77 : 0 Проституиращи

81

Слави

преди 3 години

Слави го каза с новия си клип това е истината

80

Анонимен

преди 3 години

Гладни ли сте,жадни ли сте? Живейте си живота,бе! Борисов не е сам,зад него сме милион избиратели,бе! Той да слезе,друг ще качиме,бе!

79

До словянин

преди 3 години

Мноо си спрял,брат !Ми има политическа литература и хронология на събитията,прочети,поинтересувай се...Недей се излага така бе !

78

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, нема ни хора на протеста, ни ***, рублите и дирамите ли ви спряха, мизерници. Пак ще гладувате, а?!?!

77

От 35

преди 3 години

Мисля, че България има нужда от нова форма на управление - Конституционална и Парламентарна Монархия. Републиканската форма се е изчерпила,а и народът се е уморил от многото партии. А когато Бойко Борисов напусне по своя воля или под натиск властта, аз НЕ искам да има отмъщение и репресии към него и семейството му!

76

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тука има повече човеци от колкото на плющаду!! Чекайте оставка, на 36-ти у шестък

75

От 35

преди 3 години

Хубавото е, че сега ще завали есенен дъжд в София, тия протетсиращи да си с еприбират и да не безчинстват вече, изтормозиха цялата Столица! Тия засрамват и умния и почтен бизнесмен Божков, който с основание е против Бойко Борисов и който едва ли подкрепя многото отвратителни дейстия на протестиращите!

74

Словянин

преди 3 години

Докато сме в НАТО и ЕС и жалки слуги на ФАЩ, ще сме най-бедните в Европа, а и скоро в света. Не Бойко, Радев, Станишев и Кобурга са виновни, а европоробителите от корпорации и банки от Запада.

73

Анонимен

преди 3 години

Мъчи ме един въпрос и не мога да заспа...а именно...кое прасе да заколим за Коледа...Бойко или Делян...и двете са много лакоми и бая охранени...

72

Анонимен

преди 3 години

Тези които се бутаха пред Народно събрание с полицията,заедно с тези накачулили се на паметника,заедно с останалите неорентирани политически и сексуално дори,не ги интересува празник ли е,делник ли е! Поради това изразявам своето чувство на презрение!

71

Анонимен

преди 3 години

Един луд управлява луда държава с луди хора.Пълна лудница.