41

гост

преди 3 години

Кой е Н.Василев !?

40

Анонимен

преди 3 години

Мутрите предварително са присвоили тези 5 млрд. лева нови заеми. Какъв резерв, какви пари?

39

Анонимен

преди 3 години

добре де, ако толкова лесно сме "взели" парите, това не означава ли, че сме се "продали" евтино??

38

emigrant

преди 3 години

Примерчета от жевота за червени смехурковци!Ами Бейрут е създавана в продължение поне на 20 века,а го събориха за 5 секунди?!Същата история с Олигарски, Луканков, Гечо Руменов!Слушах навремето разни дрогари как ги хвалеха,колко езици знаели,какви специалисти били?!И само това им казах,колкото по изучен е червения гявол,толкова по бързо ще ви изп,икае в канала!Не иска оране и копане!Няколко секунди,няколко усмивки,няколко подписа с позлатена писалка и хоп,милиардите беха тука,а сега ги нема!!

37

Баи

преди 3 години

Царя си отмьсти жестоко на - бьлгария

36

Мяу

преди 3 години

Баце има да вдига предизборно заплати на държавните хрантутници, за да изкяри някой глас отгоре.

35

emigrant

преди 3 години

Изключително много съм намразил к,о,мунягите и троловете им по разните сайтове и тук включително!Защо го казвам?!Основните им мантри и опорни точки са не знам ка а,*** не а така?!И ако имахме сирене щяхме да направим попара,ама немаме ляб?! Ако Борисов не беше направил газопроводите,щеше да е рев и вой до небесата,за пропуснати ползи,за братската дружба!Сега когато ги прави,другата мантра,че бил човек на руснаците?!Не дрогари, Премиера е ЧОВЕК на НАРОДА СИ и работи за него,а не за чужденци!

34

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има безкомпромисна съдебна репресия и персонално дело срещу всеки член на шайката!

33

Анонимен

преди 3 години

Ако Орешарски не беше съсипал страната за векове напред, сега Швейцария щеше да ни диша прахта!Слава на Герб, слава на Бойко!Не ви ли стана ясно, че се гавря с гербавите ***?Долу шайката на мутрите! Оставка!

32

ДДД

преди 3 години

До 31Тиквата дерибейства 10год., Орешарски 1.За една година показа, че е 100 нива над Тиквата!Ненормалници, какво ви е направил Орешарски?

31

Джедай Мастър

преди 3 години

Ех, авторката... Как дългът ще бъде резерв? Дължа 1000 лева на банката, а в резерв дължа още 500 лева на парното.

30

Анонимен

преди 3 години

Важното е тръбата на руснаците и турците да я построим. Взимай заеми ,Боко. Помогни на братушките.

29

Пишман опозиция

преди 3 години

Като не харчат- защо не харчат ( ето в другите страни как харчели) , като харчат - не е добре да харчат ! Няма угаждане на пишман опозицията !

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко Орешарски не беше съсипал страната за векове напред, сега Швейцария щеше да ни диша прахта!..........***, 10 години сте на власт все някой друг ви е виновен.На калпава ракета Космоса й пречи.

27

Анонимен

преди 3 години

Държавата е във фактически фалит.Това е истината.Сега шайката гледа да доокраде каквото може и откъдето може.След това ще се спаси нанякъде,а за нас баламите,дето ги търпяхме толкова време няма да ни остане нищо друго,освен да изпълним култовата повеля на Любо Пенев за супата.

26

Анонимен

преди 3 години

Ако Орешарски не беше съсипал страната за векове напред, сега Швейцария щеше да ни диша прахта!Слава на Герб, слава на Бойко!

25

Анонимен

преди 3 години

Абе ей Николайчик пишмян икономист кой тегли заем че да го къта под дюшекя нали това се прави за да се вложат в перспективни начинания и икономика на страната да дръпне..иначе "добър"съвет допълвам - да се раздадат тези мангизи по личните сейфове на сегашните министри и прЕателе на Бокшич - те ги пазят няй- добре ако са в държавни институции ще изчезнат..Слава на икономическия ни елит

24

Анонимен

преди 3 години

Да ги връщат зомбираните фенова на Мутрата.Предимно бабички,дето пари за хляб нямат,ама като чуят за Бойко се подмокрят(или поне им се ще).Дето се вика ако Баце им се изходи в паницата като торта Саахеер ще го излапат.Пример-нещастното бабе от Орлов мост и онова другото от т.нар. контрапротест.

23

Анонимен

преди 3 години

Когато Орешарски искаше да изтегли 1млр всички го оплюха и май затова падна. Как сега този дълг е по-добър от предишния?Не съм комунист, безпартиен съм, само това ми помага да виждам нещата по този начин.Един дълг е дълг, като и да ми го украсявате

22

Б.Т.Р.

преди 3 години

Управлява ни слугинажа на бай Тошо.Те освен да крадат друго не знаят.