13

Бъдещ кмет

преди 1 месец

Като се кандидатирам за кмет ще направя 5 неща:
1) забрана на сечта за дървесина 15 години занапред; 2)за всички ще има работа (дали като горски или като почистващи речни корита, ще се прецени); 3) нулева престъпност по села (кражби и алкохолни истерии- при изцепки по 6 месеца работа без пари за община и общество); 4) интернет зелени общности (места за каравани, палатки и др. за привличане към местната флора и фауна в дългосрочен план на заможни, млади и работещи дистанционно); 5)здраве

12

Анонимен

преди 1 месец

Какво мрънкат тия,да се къпят и да пият вода от Росица!

11

До 8

преди 1 месец

Стой си в чужбина и се надявай на чудо.Оправачи от разстояние не ни трябват.

10

Пресцентъра на ГРОБ

преди 1 месец

Скоро и във вашия град!

9

Мен

преди 1 месец

Където има съмнения за суша се спира веднага за 10 години дърводобива и се стопират локалните Вицове за по 5 години. И чудесата ще дойдат след залесяването...!!

8

Анонимен

преди 1 месец

“...За най-тежко засегнатите райони, до които водата не достига, ще бъдат осигурят водоноски...”

От кога в българската преса се препечатват съобщения от миналото столетие в Африка?

Оглозгахте те я тази държава бе мерзавци - както управляващи така и всички мисирки, толупи и маргинали!

Айде умирате по скоро, че да се върнем от чужбина и да си направим отново държавата! Не ви искам лайковете! Драскайте само минуси/дислайкове, ще ми е чест!

7

хахахаха

преди 1 месец

Вода газим,жадни ходим...да живей великия бацка!

6

Анонимен

преди 1 месец

Пичове, и не забравяйте компетентността на кадрите на сДС като янчулев - вподният архитект и кмет на софия, при когото най-слушаната песен беше "Молитва за дъжд".

5

Анонимен

преди 1 месец

Бкп и комунистите ще да са пак виновнии. Нали знаете, взривявали са язовирните стени строени от демократите, герб и лично тиквата... а мустафата е бъркала брюкселския бетон.

4

Анонимен

преди 1 месец

Властта корумпирана и без квалификация. А къде бяха медиите 30 години? Имат претенции да са четвъртата власт, пискат за свобода на словото, а хич ги няма да запознаят населението какво става в държавата ежедневно, а половината от обема им е пълен с информация за всевъзможни холивудски и други, предимно англоезични. ***.

3

Анонимен

преди 1 месец

Така е, когато едно правителство е изградено от алчни ***. Алчния ***, ако не знаете, това е един особен род същество. То безразборно ще изконсумира колкото се може повече ресурси за да си набави банани. То не яде от тези банани, но чувства задоволство ако има повече скътани. После, когато има засушаване и безводие заради изсечени гори, алчния *** се почесва по темето, врещи и не разбира. Съществото няма как да знае, че корените изсмукват влагата от недрата на земята, то не разбира.

2

Анонимен

преди 1 месец

Браво на гербавите престъпници!

1

Зозо

преди 1 месец

Суша или кмет, женен за министърка, е резнал малко повече дръвца или пък спретнал едно кокетно ВЕЦ-че. На пернишка суша намирисва