17

До 17

преди 3 години

Слушам, другарю началник!Вие какво точно вършите, викаш? А, да... Опитвате се да си придадете важност, щот в службицата ви мачкат и дай тук да покажем малко авторитет... Тъжно!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 Неадекват Вземи свърши някаква полезна работа вместо да пишеш глупости по форумите

15

stiling

преди 3 години

Полека лека ще се оправят нещата. С въвеждането на електронно правителство и бази данни вече няма това онова. Купуваш апартамент, с едно щракване на клавиатурата проверяват ти данъчна декларациия, колко данъци си платил, колко осигуровки си платил, какви доходи имаш последните 10 години и ако не съответства айде новия апартамент прибран в полза на държавата. БЪЛГАРИНА САМО ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ. ЛОШО НЯМА, ТАРИКАТИТЕ ДА ПОНАМАЛЕЯТ!

14

Анонимен

преди 3 години

''Спокойният и скромен живот носи повече радост , отколкото търсенето на успеха , което е свързано с постоянно безпокойство '' - Алберт Айнщайн

13

Анонимен

преди 3 години

Търси да им даде ли?***, няма проблем! Ще намери от пенсии, от НЗОК, от някоя евро фондче....ще намери и ще им даде, че даже + лихви.

12

Мисирки

преди 3 години

Пеевски кога???? Тиквата Кога, Доган??????? ОСТВАКА номенклатурчици от ДС И БКП!!!!!!

11

Ф.С.В.

преди 3 години

КПКОНПИ ????!! Че ТЕ съществуват ЛИ?? Последният БОС на КПКОНПИ бе хванат в луксозните си жилища да палува на покрива в джакудзита барбекюта - сигурно и частен хеликоптер има,,,,, сега май стана Посланик в Испания ??

10

Анонимен

преди 3 години

Докато не изметем всички слуги на мафията по високите етажи на властта ,оправия няма да има.Тази мимикрия я гледаме вече повече от 10 години и не само ни втръсна,отвратени сме от нея.

9

Анонимен

преди 3 години

Схемата е от 2009-2018, сега ли се усетиха *** много рано бе, да бяха почакали поне още 10г ме тези да си живеят като царе с по 10 млн а ние да сърбаме супата и пенсии по 250лв.Държава цирк

8

Анонимен

преди 3 години

Абе цацата не отиде ли на крака при свинаря Гергов нещо да си се разберат?А докато беше гл.прокурор,случайно да е подпукал някой от високите етажи на властта,където е прогнило от корупция?Ейййй,и тия щели да борят корупцията.Прах в очите на Брюксел и на народа.

7

Анонимен

преди 3 години

Интересно, като се тегли чертата, разходите по КПКОНПИ дали се покриват от повдигнатите искове? Без да отчитаме доколко ще бъдат удовлетворени в съда, защото със сигурност претенциите са завишени и съдът няма да ги удовлетвори на 100%

6

L.

преди 3 години

Ако почнем да отнемаме имуществото на подсъдими, вместо на осъдени, не е добре работата.

5

Анонимен

преди 3 години

А от съдружници на неподсъдими босове защо не търси нищо?Или там не се пипа.Защото те си го избраха.

4

дано

преди 3 години

не въведат в престъпните групи и съдии. Пазарна икономика - всичко се купува и продава.

3

Анонимен

преди 3 години

Нямам 30 млн 250 хил 136 лв и 31 ст. под дюшека от дрога, хазарт и рекет!Не знам защо дори ме питате.Каква наглост!

2

Ново представление..

преди 3 години

КПКОНПИ търси под вола теле ! ! !

1

Анонимен

преди 3 години

Цацата бачка яко! Догодина Гешев като стопи лагерите на Румен Радев и цацата ще го подпука и той.