37

Анонимен

преди 3 години

От Елена Йончева дето взимала 12 000 лева заплата на месец от Цветан ВасилевТъкмо ме подсети - какво става с този юнак и с Черепа? Гешев нещо червени бюлетини, нещо там какво стана? Само не ми казвай, че още са си в Сърбия и по Емирствата, щото няма да ти повярвам.

36

хей, 36

преди 3 години

Стига с това чекмедже! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя женапилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

35

Анонимен

преди 3 години

К.урнелия Импексова ще п.овръща ли ресто от куфара, който грабна по времето на Костов?Щото тогава тя беше на 28г и за 1 ден стана милионер от с. Крушовица.Кога ще връща парите?

34

Анонимен

преди 3 години

Грипените кога ще ги подпукате?

33

Анонимен

преди 3 години

А триото кога?

32

Анонимен

преди 3 години

А нещо така от Домусчиев и Пеевски да са поискали.Или те са от нашите, дето пълнят чекмеджето на Тулупа.

31

Анонимен

преди 3 години

Мафиотска саморазправа на държавно ниво

30

Анонимен

преди 3 години

От Елена Йончева дето взимала 12 000 лева заплата на месец от Цветан Василев ще се търсят ли парите?

29

Анонимен

преди 3 години

ДОБРУТРО, ТЕ ВЕЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СИ ПЛАТИХА РЕКЕТА НА МУТРАТА, ДА ВИЖДАТЕ КОМПРОМАТИ НАПОСЛЕДЪК?АБЕ ГЛЕДАМ НА ВСИЧКИТЕ ВИ СПУСКАТ ЕДНАКВИ НОВИНИ, КАТО ПРЕДИ 1990 - КЕФ ТИ РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО, ТРУД...

28

Ельоменат

преди 3 години

Цацарката нещо за Шпигел ще каже ли? Ами тлъстия Лойко?

27

Няма нищо

преди 3 години

Лошо в това. Лошото е че то се извършва без съдът да е излязъл с решение, че тези пари са от престъпна дейност. Така всеки става уязвим. Обаче се постъпва избирателно. Защо не конфискуват вили и къщи на министри и депутати, които са "подаръци" от тъщи, къщите за гости, стараят на Доган и т.н.

26

от Старсбург

преди 3 години

Мдааа, ще получим още траншове от *** чов ците ...

25

Анонимен

преди 3 години

Гешев бухалката е под полезрението на прожекторите и за това Цацаров бухалката, влиза в действие. Не се ли смени системата, политици и олигарси ще се възползват, а народът ще страда.

24

Марин

преди 3 години

Да внимават да не ги намерят.

23

Онзи

преди 3 години

Парите се търсят от неудобните на Тиквата, Каскета и онова д е б е л о т о момче. Бухалките са ясни, всякакви агенции, прокурори и тн.

22

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е баща е само на детенцето от Барселона.Той е и духовен баща на всички ***.Казвам ***, не БЪЛГАРИ.Защото не всички БЪЛГАРИ сме *** - само тези от ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ отново слагат каруцата пред *** гарето.

20

СмЕх

преди 3 години

ВИТИЗ и НАФТИЗ

19

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ въведоха нов стандарт.Не се гледа колко дела са приключени, а колко са започнати.Не се гледа колко пари са отнети, а за колко се претендира.И телектората седи на по ракия пред телевизора и вика "Удри, Бойко! Удри, Гешев! Удри, Цаца!". А накрая ония вземат, че осъдят държавата в Страсбург и даже са на далавера от цялата работа :)

18

новите протестиращи

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ