46

до юбералес

преди 3 години

Не напразно подчертах Воено/бойно отровно в-во!Воените не биха се церемонили да използват подобни в-ва ако се стигне до Нужда (глобална война при която никой не съди победителя! Пример: САЩ и атомните бомби в Хирушима и Нагазаки, хим. оръжие в по време на войната в С. Корея и Виетнам)Ако някой е решил да го елиминира, това са - или разследвани Олигарси (но дори и те нямат достъп до подобни воени бойни в-ва) или западни спец. служби, тоест, някой от обкръжението му!

45

Анонимен

преди 3 години

ОТРОВЕН ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪРАТНИЦИ ЗАЩОТО ВИЖДАТ ЧЕ ЖИВ ВЕЧЕ НЕ ПРАВИ ЕФЕКТ.

44

Анонимен

преди 3 години

Въстания,хакери,хибридни войни....Новичок!Да ви е познато?!

43

Анонимен

преди 3 години

Путин да издири отровителите в съответните посолства.

42

Анонимен

преди 3 години

Където има демокрация, тровят активистите

41

Анонимен

преди 3 години

Където няма демокрация има Новичок!

40

Сандо

преди 3 години

и първите му думи са:гррр ...грррррр ...грррррррр ...градил Илия килия

39

Анонимен

преди 3 години

*** се от яд че не могат да спрат газопровода

38

ПроСоТо

преди 3 години

". Това съобщиха от болницата в Берлин, в която активистът се лекува след предполагаемо отравяне с "Новичок"..."След ПРЕДПОЛАГАЕМО отравяне с новичок"!!!!!!..ПРЕДПОЛАГАЕМО!..Ама какво става?..Може ли такива КАПАЦИТЕТИ като дойчовските суперпрофесори,каквито със сигурност са били задействани,да излизат с тезата.."ПРЕДПОЛАГАМЕ,ЧЕ СА ГО ОТРОВИЛИ с новичок"?!?!Последно и не ни правете на ***:-Бил ли е отровен Дневални,с какво и ЗАЩО ГО ЛЕКУВАТ в Германия?!.."ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА" оставете за

37

Пешо

преди 3 години

Кремълският сатрап се провали и като убиец! За втори път! Май не се учи от грешките си!

36

анонимен

преди 3 години

Заглавие на друга статия в ДНЕС:Един от създателите на "Новичок": Няма как Навални да е отровен с негоСпоред Леонид Ринк твърдението е "нелепо"И сега какво? Не е с "новичок", а може ли да е с "диабет","панкреатит"...?!Вярно това не са отрови , заболявания са!Както казваше професор Вучков:"Гледам и не вярвам на ушите си, слушам и не вярвам на очите си!"Тоя сега и като проговори ще стане тя каквато има да става!А дали ще проговори?

35

Анонимен

преди 3 години

ОТРОВЕН Е ОТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА СЕВЕРЕН ПОТОК

34

Анонимен

преди 3 години

На мястото на този щях да побързам да се върна по най-бързия начин в Русия!Преди западните спец служби да са го превърнали в поредната "сакрална жертва"!Бягай, Навалний, бягай!Спасявай се в Матушка Русия!-)))

33

дон кихот

преди 3 години

До кгбА защо мислиш че е отровен в самолета?

32

юбералес

преди 3 години

До кгбПри голяма доза умираш веднага и в тялото ти остава отрова, което е доказателство. Идеята на подбни убийства е да се постигне такава доза, при която смъртта да изглежда естествена и в тялото да няма следи. Има още да работят по въпроса.

31

не може да бъде!

преди 3 години

Интересно ,в Dnes.bg знаят,че Навални е отровен с Новичок,това е сериозно и голям пробив в информацията.Доколкото разбрах от други медии,в т.ч немски,немските военни специалисти са заявили,че Навални е отровен с в-во от "групата" на Новичок,но именно какво не казват.А от Шарите не казват нищо!И изобщо в началото имаше намеци от немска страна и извън Германия относно Новичока,но не категорични .А сега просто смениха плочата!Струва ми се от Dnes.bg трябва да положат повече старание в информацият

30

Анонимен

преди 3 години

И Новичокът80792 не е вече това, което беше!

29

Храна за троли

преди 3 години

Само като си спомним че ингилизите цял квартал евакуираха и една котка кремираха - а тука при Навални дори и този цирк спестиха!Егати и евтинитите постановки!

28

кгб

преди 3 години

Извадиха отровения с "Новичок" Алексей Навални от комата-----------Главния подтекст в заглавието е: отровения с "Новичок"!Ся, що за неефективно ВОЕНО "бойно отровно в-во" ще да е "Новичок" щом като не може да убие жертвата си поне за няколко часа?Щото единственият начин да бъде спасен някой, който е бил отровен с подобно бойно/воено химическо в-во е - в течение на няколко минути да му се инжектира Антидот!!!!!Любопитно, нали?--------А, що няма заразени в руския гражданси самолет?

27

ЕЙ ЗАТОВА!

преди 3 години

Човека такъв махмурлук сигурно има от новичока-водка че немските медии ги е срам да пишат!