354

въй

преди 3 години

Провокацията на властта ще трае много кратко. Никой не иска ББ и прокурора, не им вярваме. Протеста ще продължи, властта ще падне!

353

леля Пена

преди 3 години

Провокаторите са полицейски служители.Това са им старите ченгесарски номера.ПОЗОР!

352

Зозо

преди 3 години

Довечера пак ще има бой, газ и мараз :))))))))))))))))))))))))))))))))))))кРадев къде ще пее довечера :))))))))))))))))))))))))

351

Лръм

преди 3 години

Слабо .. нямали поне 10-20 утрепани и оатавени за назодание, не се оправя нищо.ВЕЛИКА Е БЪЛГАРИЯ.

350

до 372

преди 3 години

Из род!

349

Анонимен

преди 3 години

Бойко ***, бъди проклет и ти, и децата ти, и внуците ти, анатема! Герберастите са проклятие за България, който се коалира на следващите избори с тях, клетвата ми да застигне целия му род!

348

Анонимен

преди 3 години

Нали носихте ковчези и бесилки,щяхте да избивате ,да ликвидирате....нов народен съд..., а сега квичите 'мамо биха ме".Така е който нож вади от нож умира!Свиквайте .Започваме ви.Една шепа *** сте,така че няма да има оцелели

347

питам за едни авери

преди 3 години

И колко изклецани има от снощи, шот у спешното кърпят яко дирници. Много секс е имало бре.

346

Анонимен

преди 3 години

До не мога да повярвамАми не вярвай. Нямаше ни женоподобни ***, ни мутри сред полицаите и жандармеристите, но много ви се иска да ги окаляте с този фейк. Аз видях *** от Възраждане, които ги прибраха и после истериците, замерящи полицаите часове наред. И ваденето на бутилки вода и бомбички от палатките видях, бях там. И дебилни самодоволни усмивки на някои лица видях. И адвоката-тартор който се правеше на организатор, взе да гледа като наакан, защото никой не го бръснеше за нищо

345

Айшето от Сливен

преди 3 години

Кът читеш новинити - олеле м ко ш прайм сигъ? *** коктел,бомби,оръжия, палатки,гулям страх за "управляващити чорбаджии"...Олеле,олеле,олеле. Дано не стане са мечките си отиват,вълцити идат.

344

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 345А ти докажи хилядите първо, отворко. Я ми кажи по колко трябва да са били на квадратен метър на около 5 декара площ, налична там, за да ти излезе сметката? Аз виждам от почти два месеца едни и същи пиянски мутри та, около стотина. Познавам лично трима от постоянното присъствие - и тримата са редки *** - кварталните пияници. Защо седят, аз знам отлично. Я кажи, бирата на корем и храната, кой ги плаща? Палатките, останалото? Намерихте ги на улицата ли ?

343

Анонимен

преди 3 години

Да ги махат. Протестиращите да си дадат гласа за партия или личност, която подкрепят. Така няма да стане. Безработни хулигани да сриват държавата. И без туй бавно се движим напред, сега искат да ни върнат много назад. Няма да има кой да издържа пенсионерите, безработните и болните. Забравих за държавния сектор, раздутата администрация и неработещата пенсионирана армия.

342

не мога да повярвам

преди 3 години

Да попитам,вярно ли е,че на снощния протест е имало ,,хора облечени в полицейски униформи и зад шлемовете протестиращите са видяли бради,обеци,татуси?Имаше коментари във фейсбук.

341

Анонимен

преди 3 години

"Предателите от ГЕРБ и Обединени *** пак се активираха

340

???

преди 3 години

И какви оръжия има в палатките???Ооооооооооооо..................знам, това е поредната опашата герберска лъжа, за да се представят мирно протестиращите хора за престъпници!!!Истинските престъпници не са в палатките, те са на топли места............т.нар мафия с белите якички!!!

339

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-аджийската шайка окървави протеста - бяха бити невинни българи, наши братя и сестри.................но никоя диктатира не продължава вечно, няма да спрем протестите, докато не падне кабинета на ГЕРБ и ББ!!!!

338

Анонимен

преди 3 години

126 задържани--------------Пратете ги един месец да чистят улиците на София!

337

Тролчета на властта

преди 3 години

Ей, драскащите тролчета на властта. Що не дойдохте снощи, бе, , да ви видим колко сте отворени срещу Народа!?!?

336

Неграмотност

преди 3 години

Протестът в цифри снощи изглежда така...Не в цифри, а в нещо друго, но когато пишещият не знае в какво използва цифри като обобщаващо понятие, което даже не е вярно.

335

Анонимен

преди 3 години

ааа утре ще кажат че е имало и няколко базукилъжат като началника си комуниста от банкяайде на кюлчетата сега нали разбрахте че кюлчетата вършат работабратята американци ни нямати и за индианции затова си сложиха това банкянско комунистче за управникчестито демокрация и пазарна икономикасега започват концесиите за 50 години плюс 10нали вчера бързаха да го прокарат закона на второ четенетова и в африка го нямада ви е жив и здрав кюлчев от банкящото не сте дорадли и до африканци