40

Анонимен

преди 3 години

Флоид умрял от свръхдоза фентанол. С предишна присъда за въоръжен грабеж.Бринина Тейлър - държала парите на гаджето си от трафик на наркотици.Джейкъб Блек - изнасилване на 14 годишна...Героите на новото време

39

Анонимен

преди 3 години

Когато протестите са Беларуски е Диктатута, а когато са Американски - Не ее :) Нека ЕС да тълкува и наложи санкций .....или станндарта е двоен на кой какво му изнася ....????? Това са Евроатлантически ценности !

38

Крали Марко

преди 3 години

Прави впечатление че има много нали. Чест и почитание. Расистите са *** които нямат място под слънцето. Принципно Америка е враг на човешкият род. Винаги са били агресори. Би трябвало да върнат Аляска на Руската Федерация. За да не си я вземат сами. Айс Крим.

37

Анонимен

преди 3 години

Посяга към ножа от седалката и аз ще го гледам да ме наръга-как няма да стрелям. Има много повече бели изнасилени и пребити от африканците в САЩ

36

Анонимен

преди 3 години

А тук полицията пази вандалите на 3 кръстовища в София от... народната любов...

35

Гого

преди 3 години

Тва серена уилямс ли е ? Че чупи лодката

34

Анонимен

преди 3 години

Да се връщат в Африка, като не им харесва.

33

!

преди 3 години

Поредната страница от хибридната война на Путин и китайците срещу западната либерална демокрация. Преди време президента Тръмп го каза на глас че това са комунисти опитващи да дестабилизират най великата страна. Намекна кой ги финансира а на всички нас не е ясно кои са държавите комунисти Китай и СССР.

32

ТРЯБВА

преди 3 години

Трябва ЕС да подкрепи протестиращите в САЩ - да се наложат санкции на местния диктатор .

31

Teo

преди 3 години

Хубаво е господата от днес беге да ни осведомят защо съответния Джейкъп не Блек, ами Блейк е бил прострелян седем пъти в гърба. Лансира се версията, че едва ли не си тръгвал към колата с децата вътре.Но истината е,че е влязъл с взлом в къща на позната,изнасилил я е,взел и е кредитната карта и е офейкал.Полицаите са му казали да си вдигне ръцете и да се предаде и не е изпълнил полицейско нареждане.Не че ги оправдавам,но в щатите за това убиват.Хубаво е да не се представят нещата едностранчиво!

30

Анонимен

преди 3 години

Ще е наистина весело като спечели Байдън. Зелена икономика,, спира всички производства, маха полицията и увеличава помощите за черните + безплатно образование и медицина за черните.

29

Анонимен

преди 3 години

до "истина" - има и в БГ същия етнос - И там е същата сделка - ти на мене аз на тебе - помощи и привилегии каквито се сетите, те в замяна -гласове.И хоп Баце Мутров вечен, ходи го сменяй и протестирай, човека се е подсигурил като плаща яко на наш гръб. Ама проблема си е в нашия чип. Ей как го докара, протестиращите да са ни виновни, а не крадливата мутра.

28

Анонимен

преди 3 години

Тези простотии един ден ще спрът. Не може да дойдеш от жунглата да се дрогираш по цял ден и да искаш по големи права от тези които се спукват от бачкане и плащат хиляди данъци. Не може да искаш по хубава къща работа да си първи в болницата без 1 цент да си дал , и да наглееш за равни права.

27

Анонимен

преди 3 години

И какво ми казва Джото - гласувайте за мен да ви докарам черните - те не искат да учат, живеят на помощи, ограбват магазини, мародерстват, и само белите са им виновни, а после и камилата на харис да ви натреса че аз с моята деменция няма да изкарам и до инагурация. И черните ще гласуват за него че е щедър към тях на наш гръб ,ама бели и други защо да се набутват, освен ако не са откачалки каквито са вси либерасти.

26

С BLM и Герб напред

преди 3 години

Оставка на белия расист тръмп и нека го смени демократа президент Байдън който ще се погрижи за децата и ще даде високи заплати на черните които ще почнат работа и ще плащат данъци като мръсните бели нацисти

25

Василев

преди 3 години

Когато се зговори за расова дискриминация и на евреина му капе мед от сърцето, защото това е спасителния бряг върху , който ще кацне една дузина мошенници, които опоскват всички богатства в света!Расовата дискриминация върви в комплект с коронавируса и зелената енергия и зеления пакт!!!А на вас зелени ли са ви главичките селяни прости???Агент Тоби О Брайън!ЦРУ!!!

24

истина

преди 3 години

Грешка -вместо 350 чети 35 милиона.

23

истина

преди 3 години

350 милиона афро американци в САЩ живеят на социални помощи. Въпреки усилията на правителството да ги включат в пазара на труда, те не искат, а искат по високи социални. В България има един етнос, който много прилича на афроамериканците от САЩ.

22

Василев

преди 3 години

И като има расова дискриминация, защо Обама беше президент, а сега Камила с п.тка мила ще е кандидат вицепрезидент, да не говорим за Кондолиза с голямата резина, ония комадващия Паул, няма расова дискриминация в САЩ, има дискриминация към селяните прости и мързеливи, и посредствени хора!Агент Еди Харисън!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 3 години

горките черни как издържат на ужасното насилие от нациста тръмп? повечето от както са се родили живеят на помощи заради мръсните бели нацисти