42

Гашо

преди 3 години

Ам тъй, ако се беше хванала с някой набор можеше да има дете и сега да си го гледа. Кат са е огледала в чичо Шиш да се вози по джипове и джетове се е наиграла

41

Bergen

преди 3 години

Правят се разни екс мутрафони на мъже пред млади момичета и това е резултата. Тскива хора все си н"живеят живота и си гледат кефа". Резултат налице.

40

наблюдател

преди 3 години

Явно 47-годишния е решил да се изфука пред младото как яко кара. Бог да я прости жената, съболезнования на близките! Поредния нелепо изгубен демографски потенциал!

39

Аман!

преди 3 години

Какво са ви виновни мрежите? Те са нечий законен бизнес.Те се виждат от километри. Виновен е глyпaкът, c джета. Голям мъжкар! Пфу! Уби детето от ефелък.

38

Анонимен

преди 3 години

днес един джет дойде до шамандурите да предупреждава хората да не влизат навътре едно въртене едни вълни, гъзария беше това в Поморие и не беше спасител

37

До 29

преди 3 години

Да бе, сестра му е била, аре вервай си.

36

Анонимен

преди 3 години

Е дали с джет, моторна шейна или АТВ, ще се надцениш и убиеш някой, мисля няма голяма разлика. Но обикновенно се предлага, да търсим проблема извън личната отговорност на управлявалият моторното средство.

35

Тенчо

преди 3 години

Щом хората от плажа са видели, значи този, който е управлявал джета е бил на по- малко от 100 м от буната. Т.е бил е до други хора. От статията не става ясно дали е този, който има джетове на самия плаж. Защото той знае за даляните и от гъзария е убил момичето. А ако е той, то тогава най- корумпирания кмет в България и община Балчик са наясно, че не може джетове на такъв малък плаж да карат близо до други хора. Я прокуратурата да види всички подробности.

34

Джингиби

преди 3 години

Странно как човек може да падне в морето и да умре на място

33

До Bg izmet

преди 3 години

ЕДВА ЛИ има по подходящ "ник" за тебе

32

До Гробокопач

преди 3 години

Интересно е как пазиш равновесие с тоя акъл...

31

Ro

преди 3 години

Еб***си аграрните коментари... някои май са недоволни, че друг чичак, е возил 27-годишна, а не те?А тия скапани мрежи, освен че убиват делфини, костенурки и др. морски обитатели, почнаха и хора да трепят. Човешкото печалбарство не знае граници, цената няма значение. Да му отрежат главата до кръста на тоя "рибар" и на всички подобни измекяр4ета.

30

Безотговорност

преди 3 години

За кой ли път поредната немърливост ,безхаберие или некомпетентност предизвиква злощастни инциденти! И взема невинни жертви ! Защо ?!??Кому е нужно това? Надявам се на справедливост......

29

Гробокопач

преди 3 години

Това са косвените щети от Мишленка;))) Бойко не трябваше да затваря електората като ***, а след това и гърците да се фащат на акълът му за туризма като единствената възможностз а спасение на България и да си затварят границата;)))

28

Анонимен

преди 3 години

20 години не е толкова ненормална разлика. Макрон с баба си имат 26 г разлика и то в по-неблагоприятна посока.

27

Анонимен

преди 3 години

47 г е още в разцвета, вярно късен разцвет, но ако не е пияница и пушач, нищо му няма. Освен това госпожицата може да е всякаква - колежка, приятелско семейство, гостенка, така че е тьпо да се злобее.

26

чудя се

преди 3 години

Дали тук някой слабо виждащ и не много грамотен оценява и трие коментарите?!

25

Анонимен

преди 3 години

Малка на 27?На нейната възраст в Маалата вече имат внуци.А бе вие белите верно сте извратени геронтофили.Макрон ви е рекламното лице

24

Анонимен

преди 3 години

А бе довечера ПСЖ или Байрам Мюмюнхен ще вдигне трофея?

23

Tmipazi

преди 3 години

27 годишна на джет с някакъв чичко паричко. БГ фолк идилия.