35

Чукча слушател

преди 3 години

Гърчето не стои добре на екран,тъпо е,изобщо не може да пее.Май става само за едно с което са известни гърците спартанци-да използва дупенцето си по второ предназначиние.Доста пари би изкарал.

34

Анонимен

преди 3 години

На "гърчето"само името му такова.Майка му е българка.Баща само му хвърлил семе и отминал.

33

ами,

преди 3 години

Циркаридис дори не е смешен,жалък е.......

32

Пешо

преди 3 години

Смешно е

31

Анонимен

преди 3 години

На тоя шоуто и една секунда не съм гледал, адски противен.

30

Мила

преди 3 години

Добре се е получило

29

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ,че хитрия ви.за..н..ти...ец ще се стреми де осребри всеки миг присъствие в общественото пространство -предварително прехвалените му качества - стари ягоди, изкуствено поддържан рейтинг-нищо като зрителски интерес, а в същото време ка..бе..ла..р..ките не само тази дето е Ци...дката се интересуват дали сме си платили месечната такса..при тях ще си направят ли труда от държавните органи да погледне какво се предлага на зрителите- до сега от години само претоплени ***..н..джи

28

До 35

преди 3 години

Правилно се е оценил. Това е формулата за успеха в това което прави на сцената. Отделно мисля, че и висшето музикално образование в Академията също е предпоставка. Професионалното ниво в екипа му е на световно ниво.Ученото си е учено. Тези дето си мечтаят с някакви певчески кръжоци, най вече на запад им вземат парите за такива илюзии, да дойдат и без сериозна подготовка в по ранни години, да блеснат в родината си, дълбоко се заблуждават. Тука има дълбоки традиции и все още певци от високо ниво

27

ГУД БАЙ

преди 3 години

Станислав Трифонов е убеден САТАНИСТ още от 90те на 20 векЧалгата Слави Трифонов тогава се уреди сигурно от БТВ с червена табелка на джипа си с числото на звяра то ест на антихристаНа многолюдния концерт в нашата база Кербала се сбъдна мечтата на сатаниста от Плевен Слави Трифонов да има славата на Ариана Гранде и оная група от зала Батаклан в Париж Дет метълКаква ду"ша в страхливия циганоиден плевенски плъх сатанист Слави Трифонов търсиш скрил се в дупката си от всякаквата отговорност

26

но лайк :)

преди 3 години

Оо харесвам Мила, доста шантава и си има свой стил :) НО тази песен си е боза...не успях дори да я изслушам/ изгледам до края, много зле.

25

у БГ-то де

преди 3 години

Много интересно че хора без никакъв певчески талант станаха певци.

24

Чочи

преди 3 години

Хммм мацката е много яка.

23

справедлив критикар

преди 3 години

като изключа, че и двамата са ми антипатични, става парчето за неангажиращ фон преди да почне купона :)

22

До 31

преди 3 години

И аз това имах в предвид. Слави има музикално образование и пее вярно. Но гласово няма данни за да го поставят всред най големите певци. Това което прави е мн добро, без да е върхът като певец.А понеже в темата е за двете недоразумения, няма смисъл от коментар, за това си позволих мнение встрани.

21

Анонимен

преди 3 години

Слави и сега не е кой знае какъв певец като гласови данни. Но има музикално образование. Това, че не е можел преди ама се е оправил с уроци, може някъде в детството му и да го е имало, но иначе е мит. С тези си данни е наясно къде му е тавана.

20

:)

преди 3 години

тоя удари дъното

19

Уроци по пеене!

преди 3 години

Слави Трифонов в началото също не можеше да пее. Вземал е уроци и виждате резултата - един от най-запомнящите се гласове на Българската музикална сцена.

18

Анонимен

преди 3 години

Ми не ще юнак, да гледа домати или овошки в гръцко и това е. Иска да го дават по тиливизорът. А той пък не го ще. А сега де.

17

Анонимен

преди 3 години

Да вземе някави вокални уроци, на вместо да повтаря другия телевизионен водещ - Део който също се появяви в няколко музикални клипа, без да може да пее.

16

Анонимен

преди 3 години

Мила РОБЕРТ разбийш ли, колко вносно а?! Иначе Мила Гергова е твърде обикновено и не става за мега гига хипер звиздъ.