15

Анонимен

преди 3 години

Давайте офтси, пляскайте на Боко, вярвайте му...

14

Един рандом

преди 3 години

Българският народ няма бъдеще, поради простата причина, че ни липсват най-необходимите исторически, географски, политически и икономически условия за самостоятелност и жизнеспособност. Народ, който от момента на достигане на първата степен на цивилизация попада под чуждо господство на няколко пъти, такъв народ не е жизнеспособен и никога не ще достигне самостоятелност.

13

Анонимен

преди 3 години

Нова ,да я нагласят както най удобна,оставка крадци

12

Анонимен

преди 3 години

Не нуждаем се лъжливата мутра милиардер алчен ненаситен да подаде оставка

11

Анонимен

преди 3 години

Ей,ама верно колко прости има не е истина!Хвърли ви една дума хитрият селянин от Банкя и веднага взехте да обсъждате какво е казал,а той потрива доволно ръцете и вика:''На тия простите будали им го набих с 200!''Веднага спря да се говори за ОСТАВКАТА и се прие темата за конституцията,а той през това време пълни чекмеджето и заличава доказателствата за да не го съдят после.Абе будали!ОСТАВКА трябва да викате а не да му се връзвате на глупостите!Ей *** народ ей!!!!

10

демокраст

преди 3 години

Каквито и конституции да се сменят,и колкото рестарта да се правят,крадеца си остава крадец!

9

Анонимен

преди 3 години

Не! Народът не се нуждае от нова конституция! Имаме нужда от работа, високи доходи, образование, здравеопазване. Искам когато се прибера от работа, да имам доход, който може да ми позволи да си платя храната, сметките, ипотеката, лизинга, да отделя за две почивки в годината море и ски. И да останат за влог на двете ми деца. С който да им платя образованието. Не нова конституция, а доходи, образование, здравеопазване, сигурност, култура.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе другаре, видяхте ли колко хора има на ПРОТЕСТА в Беларус?

7

Анонимен

преди 3 години

Новата конституция означава РЕСТАРТ на мутрокрацията!

6

Анонимен

преди 3 години

до 4 , ти не си един от народа а един от магията Герб

5

Sichtpunkt

преди 3 години

До 1Вие се изказвате от името на цялата нация!Това категорично е некоректно !СъбралЕ се пет суриката и се обявяват за цялата нация!

4

Анонимен

преди 3 години

Нищо подобно не иска народа. Искат го наследниците на партийните секретари. 200 човека се мотат по кръстовищата и симулират протест

3

Един от народа

преди 3 години

Категорично, да!Но не и онази мижитурка Радев да се опитва да командва парада. Нито Христо Бойкикев - Маджото да му се присънва, как той я променя. Най-много да разреши еднополовите бракове.

2

Анонимен

преди 3 години

Единствено трябва да се ограничи властта на главния прокурор и да се въведе машинно гласуване, но това може и от обикновено. ВНС в момент на криза е безсмислица която ше доведе 2 години безвремие

1

1

преди 3 години

До Анонимен,напълно те подкрепям.