27

До 33

преди 3 години

До АнонименЗабрави да добавиш и Сорос, масоните, английската кралица, Мики Маус и Боно от Ю2.

26

Анонимен

преди 3 години

Птичи грипСвински грипЛуда краваАфриканска чума Коронавирус Всичко това е измислица на американците

25

DO 31

преди 3 години

До АнонименА, в Израел имаше протест за всъщане на мерките, тъй като броя на заразените расте.Един въпрост към теб:Наистина ли ти представлява огромен проблем да си слагаш маска в затворени пространства или при повече струпвания на хора?Или въпросът е принципен? Ти си вяярваш, че това е световна конспирация...няма вирус, няма заразени, вируса не е опасен, изобщо и т.н?

24

До 21

преди 3 години

И без да съм пулмолог, ще го обясня. Не че ще пожелаеш да разбереш.Хората са предупредени и все пак спазват някакви мерки. Много от заразените на тези мероприятия го карат на крак. Около себе си, заразяват по малко отколкото ако не подозираха за вируса. Така че ефекта от тези специфики на предаване, няма да е 14 дни а повече. Вируса трябва да стигне до "сухите съчки". Случаите от утре нататък ще са инкубирани от протестърите.

23

до 22

преди 3 години

"eвреите, рептилитe, Бил Гeйтс" - кому беше нужна тафтологията?

22

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя вирус!!!70% от хората в западна европа не вярват че има Ковид19Вчера имаше протести в Берлин и много градове срещу мерките на ковид19

21

Анонимен

преди 3 години

Ходете по митинги и спете в палатките на Мая Манолова.... вирус няма бе... само лека смрад се носи от въпросните палатки, ама то е сезонно.

20

Анонимен

преди 3 години

Алооо уважаеми *** и томаневерници - не е лошо да прочетете та белким ви влезе нещо в главичките само заглавието на новина под тази в сайта а именно за призрачния град Рим със затворените музеи..... после ако ви е изтекло между ушите пак си драскайте, че вирус няма и всичко е измислица.

19

Анонимен

преди 3 години

Как ще те защити маската, казаха холандците. Никак!

18

До 23

преди 3 години

А ти ли ще казваш на кой къде да ходи на почивка?

17

До 19

преди 3 години

Да...знаем. няма вирус..всичко е конспирация на рептилите, евреите, Бил Гейтс...всички сме глуп..ци...а ти си най умния.Сега, спокоен ли си?

16

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 е един страхотен бизнес, както за производителите на PCR тестове, така и за лабораториите. Жените в процедура по ин витро са задължени при всяко идване в клиниката да представят негативен PCR тест, а това са едни 130 лв. За месец стават минимум 1000 лв. По границата също е ясно. Четиричленно семейство за да отиде в Гърция плаща на бялата мафия 520 лв. Единственото спасение от едномесечен домашен арест за нарочените с Ковид отново е "златния" PCR, дето никой не знае колко е верен.

15

Анонимен

преди 3 години

Този сайт се напълни с кoвидиоти. Или просто кoвидиоти манипулират харесванията. А не беше така... Жалко...

14

Анонимен

преди 3 години

Този вирус мори не само хората и икономиката, но и и без това поизтънелия авторитет на доц. Мангъров.

13

МУТРИТЕ -ВЪН!

преди 3 години

НА СКОПЕНИЯ НЕРЕЗ ОТ СЕЛО БАНКЯ ПО ПРЯКОР ТУЛУПА И НА КРАДЛИВАТА МУ ГЕРБАВА ПАСМИНА ОТ КАЛИНКИ И ПЛАТЕНИ *** САЛ ЕДИН КОРОНАВИРУС ИМ ОСТАНА КАТО ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА ДА ОСТАНАТ ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ....ГЕРБАВИ ГУДИ НЯМА ДА МИНЕ ТОЯ ВАШ КОРОНАВИРУСЕН НОМЕР И КРАЯ НА ТУЛУПА И ШАЙКАТА ВИ Е НЕИЗБЕЖЕН

12

Анонимен

преди 3 години

Да си рискуваме здравето с тези парцаливи маски, за да сме предпазвали другите? Няма как да стане, измислени професори. Всеки да си се грижи сам за здравето - да живее здравословно, да си укрепва имунната система и най-важното - да НЕ слуша чиновниците с малoумните им препоръки и няма да има проблем! Няма нужда някой да ни пази здравето. Трябва сами да си го пазим.

11

123

преди 3 години

Разкарайте се с тая измама ковид. Света се управлява чрез фалшиви новини и постановки. Хората се контролират чрез страховете им.

10

Анонимен

преди 3 години

БЕ КАКВО ТОЛКОВА СЕ ОБСЪЖДА ТОЯ ИЗМИСЛЕН КОРОНАВИРУС.ТИЯ КОИТО ВЯРВАТ И ГИ Е СТРАХ ОТ ТОЯ ГРИП ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ САМОИЗОЛИРАТ В КЪЩИ,ДА СИ СЛОЖАТ НА СУРАТИТЕ АКО ИСКАТ ПО 10 МАСКИ,ДА СИ НАХЛУЗЯТ НА РЪЦЕТЕ РЪКАВИЦИ И ДА СИ СЛОЖАТ АКО ЩАТ И ПО ТРИ ВАКСИНИ ОТ(ХУБАВИТЕ) НА ОНЯ САТАНИСТ И ХАЗАРИН БИЛ ГЕЙТС ДЕТО ВСЕ *** ,ЧЕ ХОРАТА НА ПЛАНЕТАТА БИЛИ МНОГО И ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА КОРОНАТА КАТО НАПРАВЯТ ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ ПРЪЖДОСВАТ НА МАЙНАТА СИ И ДА ОСТАВЯТ БОЛШИНСТВОТО ХОРА ПО СВЕТА ДА СИ ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО

9

нема да изчезне

преди 3 години

Защото е поредната кумунистическа разработка на братски Китай.

8

Гумен Гадев

преди 3 години

Ковид-а, товарищи е измислица. Тъй каза другаря Божков от Дубай, а той знае най-добре!