527

Дядо Соци

преди 3 години

Познавам няколко полицаи и всички са БСП-ри.Дали не пасуват умишлено ?

526

Случаен минувач

преди 3 години

Ами аз ако съм министър председател, ще оправя нещата за 1 час. Изпращам спецчастите, всички с белезници, натоварвам ги на камионетки и ги закарвам поне на 10 км разстояние. Междувременно да им се вземат данните от личните карти, и ги накарвам да подпишат декларации, че ако продължават с окупацията, ще бъдат съдени за хулиганство и солидно глобени. И освобождавам градският транспорт да си тръгне по график. Ама нарушавали им се правата...Чакай бе, ами правата на останалите хора не са ли нарушени?

525

ЧЕРВЕН КОЛЬО

преди 3 години

ОБЕСНЯВА, ЧЕ Е НА ПРОТЕСТА ЗАЩОТО ГЕРБ СЕЧАЛИ ДЪРВЕТА ДЕБЕЛИ 30/40СМ, ИЗРИВАЛИ БАЛАСТА ОТ РЕКАТА, АЗ НЕНАВИЖДАМ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗАЩОТО НАПРАВИХА МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ, 1 ДЛ- 3000ДЛ ЗАЩОТО ФАЛИРАХА 16 БАНКИ И ПРИСВОИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ- ТИА СА ПОБЕСНЕЛИ- КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВИ ПАК ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ...

524

Emigrant

преди 3 години

По големи н,аглеци и г,ьон сурати от тези протестиращи едва ли ще се намерят някъде!Уж се борят с мафията,а баш мафиота Черепа театрално и нагло обяснява на цяла България какви *** са всички и как ги прехвърля от протест на протест като паляци и това как го забавлява!Не разполагат с никаква власт,а подлудиха софиянци ?!Какво остава ако се сдобият с власт?С какво право и самочувствие сочат с пръст кой е добър,кой лош,кой ще управлява и кой ще си ходи?Така е щот много ги галят,а те се вирят!

523

Анонимен

преди 3 години

Да попитам защо не мине там РЗИ на проверка?Масово са без маски.А глобата е 300 лв.Надали в палатките стоят с маски.

522

Хаха..

преди 3 години

"Не правим нищо лошо.." ...... ! Егати безочието, тия надминават и комунистите в това отношение !

521

Dost

преди 3 години

Смяната на едни *** с други още по-гладни *** няма да реши проблемите ! Гледам по протестите се навъртат добре познати стари муцуни които се надяват да грабнат кокала ! Трябват ни нови, умни, честни, непокварени политици от друга планета ... иначе изборите не променят нищо както знаем !

520

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ОСТАВА НА ОРЛОВ МОСТ ДА ИЗПИШАТ СЪРП И ЧУК, ЗАЩОТО ЕДИН РАЗКАЗВАШЕ КАК ИСКА ВЛАСТ ЗА НАРОДА! ИМАХМЕ ВЛАСТ НА НАРОДА, МЕРСИ НЕЩА..

519

Пенсионер

преди 3 години

*** те не правили нищо лошо , само дето са блокирали живота в София. Мирния протест вече е гражданско неподчинение и анархия. Президента да си озапти хората, че на работещите софиянци им писна от безделниците и ще вземат нещата в свои ръце. Това не бива да става и полицията да си свърши работата.

518

КАТУНИ ВЪН!

преди 3 години

АМАН ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ОЛИГАРХИЯ!

517

Анонимен

преди 3 години

Ако падне това правителство,нямате си идея какви кървави и лоши времена за България ще настанат,неслучайно изтипосаха тая бесилка на площада!България ще бъде смазана жестоко!

516

Анонимен

преди 3 години

По времето на Бойко 2 мутрите почти изчезнаха, измряха, скриха се, пенсионираха се. И изведнъж 3 години по-късно Радев излиза и казва случайната реплика "Мутри вън" и изненада всички. Публиката се върти в недоумение и ги търси...Затова нямат подкрепа тия ялови протести. Имат неясни искания и дават мъглива представа какво следва.

515

Ама

преди 3 години

Не ги палете бе, раздавайте им зрели домати, но от разстояние, за да се спазва корона-дистанцията !

514

XuTbP5bP

преди 3 години

До Анонимният оли с бензина и цигарата. Ако имаше акъл за поне 5 стотинки щеше да знаеш, че цигара не може да запали бензин. Гледате много филми и после решавате, че сте хванали някой за шлифера.

513

Анонимен

преди 3 години

До ПижоПижооо -тай математика може еда я прилагаш само кога си броиш кокошките и яйцата в курника !!!

512

Анонимен

преди 3 години

А АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ ТИЯ ИГРИ ГИ ИГРАХМЕ ВЕЧЕ- АМА ПОСЛЕ ГРЪМНАХА КТБ ЗА ДА ПЛАТЯТ МАСРАФА НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И СЕГА ДЕЦАТА НИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ПЛАЩАМЕ ЕДНИ 5/6 МИЛИАРДА- ТА СЕГА СЛЕДВА ЕДНА ГРЪМНАТА ТАКОВА И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СИ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ ЗА ЦИРКОВЕТЕ, А НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИЗПЛАЩАМЕ ЗА НЕЩО КОЕТО ЗНАЕМ КАКВО СЛЕДВА- ВИЖ 2013Г, А ПОСЛЕ ДОЙДЕ ЮНИ 2014Г И ТОГАВА ЧЕРВЕНИТЕ ГРЪМНАХА КТБ И ЕДНИ 1.3 МИЛИАРДА ПОЕХА КЪМ МАЛОФЕЕВ И ВИДЯХМЕ КОЙ ДЪРПАЛ КОНЦИТЕ, СЕГА Е ПАК СЪЩОТО...

511

Мен

преди 3 години

Гледам тука по новините Орлов мост та се питам редно ли е да се прави сметище там?

510

Анонимен

преди 3 години

ТИЯ НАЛЯГАЛИТЕ ПО УЛИЦИТЕ ЕДИН КАМИОН СЪС СИЛНА СТРУЯ И ДА ГИ ИЗМЕТЕ...ГОСПОДАТА ПО УЛИЦИТЕ СЪС ЗАБРАНИ ДА ХОДЯТ В ЕВРОПА- САМО В ЕВРАЗИЯ.

509

Анонимен

преди 3 години

Само се чудя дали това не е поредния цирк за смяна на властта, ограбване и забатачване на икономиката и парите ни, а на края Б.Б. на бял кон, с нов мандат да ни спасява?!? Тоя филм вече го гледаме два, три пъти и не върви!!! При тия хватки крадците от всички партии се донагушват и обират каймака, а работещите и плащащи данъци българи опират пешкира на санкции и реформи. Гнусно е дори да си помислиш за политика в България .ВСИЧКИ СА MACKAРИ Е КОНСТАТИРАЛ ОЩЕ АЛЕКО

508

До 530

преди 3 години

Той Божков и душове ще им достави, ти не се кахъри.