348

Даскала

преди 3 години

Мутрите са развързали кесиите , предлагали пари на "отровното трио" , тука са напълнили коментариите с *** гербепски *** , с много правописни грешки !Излагате се гербери , я го разкарайте тоя бандит БМБ , ще ви завлече на дъното!

347

Анонимен

преди 3 години

Божков е ценител на изкуството. Притежава 15 скулптури на Минеков за по 15 000 лв. всяка.

346

Анонимен

преди 3 години

Въпрос със занижена трудност:Каква е връзката между Божков и Хаджигенов? -- Лилана и едни пари

345

Анонимен

преди 3 години

Айде, бабобиячите, вън от кръстовището!ПС: Аз само да попитам - къде ходите до тоалетна?

344

Анонимен

преди 3 години

Тези "протести " ще постигнат резултати ако продължат до изборите през март догодина....За по-рано няма никакъв шанс.

343

Анонимен

преди 3 години

Сетих се за един осъден политик - Иванчева. Заедно с ПР й - Карджилов. Карджилов вчера го арестуваха, защото биеше баба. Как се е озовал Карджилов при протестърите? Познава се с адвоката на Иванчева от съдебната зала - един от отровното трио адвокат Хаджигенов. Хаджигенов изглежда е направил промоция 2 в 1. Хем защитава Иванчева в съда, хем е сложил табели на Кръстовищата, че е невинна. Много комбинативен и затова печели наградата Остап Бендер.

342

Анонимен

преди 3 години

Говорейки за Комуни, се сетих за комунистите. Не за сегашните, а за старите. Величко Минеков, баща на един от отровните, направи скулптурата на Тодор Живков в Правец. Да положим цветя пред нея в памет на протестърите.

341

Анонимен

преди 3 години

Протестърите спинкат по Комуните на Кръстовищата.

340

Анонимен

преди 3 години

Започна ден 24 от протестите.Протестърите набиха дете, защото не ги забелязало и не оценило каква саможертва правят те за България по кръстовищата.Ден 25:Протестър си порязал ръката, след като ударил огледало - не харесал това, което му показвало...

339

Анонимен

преди 3 години

В Румъния грехове има, а в Бг - не.

338

Анонимен

преди 3 години

Увлякохте се по сравненията с Румъния. Айде изтрезнейте. Искате наказания за пришити грехове

337

Анонимен

преди 3 години

Не ми говорете за Румъния. Там освен оставки, имаше и присъди - коренна разлика спрямо сегашния Бг цирк.

336

Анонимен

преди 3 години

Оставка се иска, когато има смисъл от нея, а не защото някой политик ти е антипатичен...В случая е напълно безсмислено и излишно. Освен това е обречено на провал и 1000% сигурен. Никой няма да допусне няколко хиляди човечета с промити мозъци да решават съдбата на държавата...

335

Анонимен

преди 3 години

Чакаме някой от протестиращите да си бръкне в носа с неизрязан нокът и като шурне кръвта - оставката готова, както преди.

334

Провокатор

преди 3 години

Провокатор със запъртък....https://segabg/touche/tush-07-31-2020

333

Jana

преди 3 години

В Румъния преди година убиха едно момиче, в едно село в северната част. Полицията е можела да я спаси, но 18 часа са допускали грешка след грешка.В Букурещ, 20 000души запушиха за седмица главния площад. Крещяха, размахваха знамена.Движението беше адски затруднено, 2 часа прибиране от работа, вместо за 30-40мин. Това резултира в 3 оставки за 3 дена. Никой не каза-пречите ми, това ли е начина, ще има сгазени, ще загубите подкрепа, или кой ще дойде след тея... Но румънецът, когато трябва е единен. А *** иска бърже - бърже да стигне до морето. Аз благодаря на всички протестиращи от сърце

332

Анонимен

преди 3 години

Иванчева е натопена според мен, точно защото не е взела рушвет и си го отнесе по пълна скалъпена програма.

331

Анонимен

преди 3 години

Мре на мъка Черепа, че в Дубай е никой. Там такива като него с лопата да ги ринеш.Друго си е обратно в Бг "на бял кон", ама се стиска...

330

Анонимен

преди 3 години

Блокадата на Орлов Мост е за да може Иванчева да взема рушветиБлокадата пред съдебната палата е за да може Божков да се върне и да продължава както досега.Блокадата пред министерски съвет е за да могат всички обвинени олигарси да продължат да заравят *** от Италия и да си крадат на спокойствие.

329

Анонимен

преди 3 години

Ако задълбая, да ти кажа: този архитект-немец може да се занимава с дребно/средно строителство и ремонти. А за големите обекти, визирам жилищното/търговското по центровете на градовете (не знам как е в промишленото), инвеститора (може и да е арабин, парите не миришат) си избира подизпълнител - вероятно немец, ама не е задължително, но ще му излезе по-скъпо с разните му такси.