27

Анонимен

преди 3 години

Е, като си вре г-за където не трябва.

26

Анонимен

преди 3 години

То тая ако е певица ,то аз съм певец)

25

Анонимен

преди 3 години

Баща и е телевизионна врачка. Крушата не пада по-далече.

24

Хм !?

преди 3 години

И тази е жертва на определената по корупционни подбуди, но подкрепяна от Борисов и Гешев фирма, с която фирма ще крадат парите от ТОЛ-такси. Защо ли? Ами защото тази фирма, на Борисов и Гешев, ще е тази, която ще развива корупция ще отчислява парите за чекмеджетата на горепосочените. Най-силния довод това момиче и партньора и да са в ареста и да са обвинени, оказа се, че е факта, че са умни и образовани! Както е по-известно - милиционерски подход!

23

Анонимен

преди 3 години

И тая жена заприлича на ЧерепСъсипа я този мpъcнik Божков.

22

Анонимен

преди 3 години

Просто милиционерски *** като Гешефтурника и Тиквата не могат да привлекат жени като Лиляна! Не говоря като външност. Иначе, *** много. Завиждат на Божков! Предците им едно време като видели някой свестен човек с хубава жена, го пращали в Белене, за да могат да я таковат!

21

Анонимен

преди 3 години

"тя имала проблеми с гърба"- Рисковете на професията.

20

Простестър

преди 3 години

Ама ние нали за това протестираме - да пуснат на свобода такива като нея, а Гешев да си подаде оставката, за да не ги безпокои повече ! Анархия му е майката !

19

Чата

преди 3 години

Ако бе метреса на главния ***, никой нямаше да я поставя в ареста! А сега - заедно с Иванчева се оказаха мутрите на прехода. Веднага след тях е Румен Радев, следван от Нено Димов! Всъщност, подала е сигнал за злоупотреба с евросредства и мафията я обвини за измама с евросредства! Както Радев призовава за борба с корупцията там, където се генерира, в изпълнителната власт, огромните пари, обществени поръчки, усвояване....Гешефтурата нападна него, но не очакваше, че запасното войнство ще реагира!

18

Саксофонов

преди 3 години

Горката, много зле изглежда. Състарила се е с десетина години. Защо й трябваше да се забърква с разни черепи? Да си беше станала една продавачка в мола, да й е мирна главата.

17

Анонимен

преди 3 години

ще трябва, за да се освободи място за герберите

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Добре, е не съм близък на БОжков и мога да си върша престъпленията спокойно :)

15

Анонимен

преди 3 години

А всички кметове, които правят проекти за скромните суми от 100 000 до 10 000 000 лева, от които може би 10-30% отиват за ралният проект?Не казвам, че това означава, че тази дама е невинна, но определено го има въпроса - защо само тя?

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Не е въпроса ЗАЩО да не го притискат, Божков е мафиот и си заслужава да изгние в зандана. Въпроса е КАК го притискат и с какви средства. Защото да притискаш и изнудваш някой чрез близките му си е чисто мутренско-мафиотска практика.

13

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо тя е единствената за източване на Еврофондове в България! Какво стана с къщите за гости има ли някой осъден?! Там е тотална далавера от години. Мафиотите си направиха палати с европейски пари и никой не ги търси за нищо. Познавам поне двама такива.

12

до Гошо

преди 3 години

А да бе, предварителна придъда. И после защо всичките излизат с оправдателни придъди, че даже им плащат и времето прекарано в арестаТия "доказателства" ако са като тия дето досега ни пуска прокуратурата през медиите по-добре да я пускат още сега

11

Анонимен

преди 3 години

И що да не притискат Бошкофф да не е Бог че да не го притискат.

10

Анонимен

преди 3 години

Е затова хората искат оскавките на Гешев , Борисов ....! Чрез близки се опитват да притискат Божков....Борисов озапти си кучето , че пак вълната от протести ще подгрее !!!!!!

9

Гешефт?

преди 3 години

Каскета знае че няма да има втори шанс и ги заключва като душманин в зандана

8

Гошо

преди 3 години

До sasЛошо е за цялото общество да има хора в ареста без присъда, но това дали някой да остане в ареста го решава съдът. Тоест приеми го като предварителна присъда т.к. на заседанията вече са гледани някои доказателства.Щях да вярвам на протестиращите повече ако не четяха евангилието като дявола.Трябва да е скъпо да се правят престъпления. Как един милионер може да го заболи, щото да откраднеш 100Млн. и да платиш 1 гаранция не е проблем...Арест и затвор му е майката...хайде у лево бе комунис