161

Анонимен

преди 3 години

Всички *** разбират и от земеделие явно. А сигурно са пишлемета по на 18-19 години- пълни задръстеняци

160

Анонимен

преди 3 години

Очаква се Северна България да става все по-суха, а Южна - все по-"гръцка".

159

Анонимен

преди 3 години

Арменската плюнка Бабикян не е цял народ

158

Анонимен

преди 3 години

До Баровеца-СФъхъ, ъхъ. Радев и нинова ще ти докарат вода от луната безплатно.

157

пияница мистик

преди 3 години

Ами да си купуват минерална вода. Всеки е наясно, че бабите и дядовците се къпят веднъж месечно, дори и софийските пенсионери са така. Затова от тях винаги смърди на гнилоч.

156

благодат

преди 3 години

До LisaПредпазва от принудителен брак от различни интереси!

155

о, добружански край

преди 3 години

ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ! - За какво воювахме за него?

154

Това си е проблем

преди 3 години

Много сериозен проблем който поставя на карта бъдещето на света не само на Добруджа. Всичко друго ще изглежда дребно пред това

153

СЛАВЯНИН=СЛЕЙВ

преди 3 години

АЗ СЪМ РОБ НА ВСЕКИ ТУРЧИН, ПЪРВО НА РУСНАКА!

152

Зозо

преди 3 години

Това е бъдещето с герб, не го ли разбрахте вече. Примирявате се и си доизживявате мизерния животец или бягате навън. Или на площада при младите. Друг вариант няма. Капитализмът не гарантира нищо на никой. Това го имахте при социализма, но не го харесахте.

151

бацето

преди 3 години

До Бойко Ще ви видим всички мразещи на изборите колко сте. Но имам чувството, че баце пак ще ви го тури четвъртит ! Народа си го обича и харесва . Изключение сте само вие - червените калинки от митингите !

150

Истукан

преди 3 години

Е тази криза с коронавируса е измислена.

149

славянин

преди 3 години

От гореспоменатите кризи само една е фейк криза - тази с ''епидемията/пандемия''!

148

Бойко

преди 3 години

Баце какво е чувството цял народ да те мрази ?Баце какво е усещането да си заобиколен с врагове ? Може би не те мразят калинлите от ниските етажи на властта - такива, които се облажават от кражбите, които бързо бързо ще се пребоядисат след като ГЕРБ изчезне.В края на твоя безсмислен живот, които се очертава твърде неприятен дори и ти ще научиш едно: от кражбите, милиардите, придобиването, властта - файда няма.

147

Водна

преди 3 години

Липсата на вода е проблем в целия свят!Заради Еко-кризата водата ще стане безценна.Ако продьлжаваме да не пазим природата скоро всички ще сьжаляваме !

146

Анонимен

преди 3 години

С кого да бъде заменена мутрата ли?Въпросът не е за електората. Ние няма как да познаваме кадърните специалисти на високите етажи.Но има друг ключов проблем. Политическото мислене. У нас се счита, че политикът трябва да воюва. Което според швейцарското държавно устройство например е непродуктивно. Според тях всички партии трябва да управляват и да носят отговорност, затова всички имат министри, а министър-предсеседателят се върти, сменя се на 2 години от друга партия. ...

145

Анонимен

преди 3 години

Тиквата прави всичко възможно да освободи територията. За кого, ще стане ясно.

144

1

преди 3 години

До 164Раждала е земята отрови и все още работещия завод Кремиковци. Всичко обилно напоено с олово и други тежки метали. Още години тази земя няма да се изчисти от това чудо на комунизма.

143

Анонимен

преди 3 години

Е хубаво де. Махаме мутрата. И с кого да я заменим. Айде давайте предложения,имена,идеи. Или си бръщолевите празни приказки как той не става ама не казвате кой става. Нещо става съмнително. Айде давайте имена. Ама без клишета като-нови хора и непартиини .

142

Анонимен

преди 3 години

Тя целата Бойколандия е пустиня. Погледнете нивите около София в тях земята раждаше жито царевица картофи моркови домати чушки лук и каквото се сетите. Но това беше по едно друго време когато нямаше Мутри а имаше държава.