9

Анонимен

преди 3 години

А дългогодишните рекордни субсидии въобще на декар га вземахте подготвяте скок на ценители като Виденовата зима, мошеници недни.

8

Анонимен

преди 3 години

Каква суша?До средата на юни валеше всеки ден.

7

Един човек

преди 3 години

Подготвят ни за скок на всички цените, защо не спрат износа стоките от първа необходимост... Всичко трябва да е изрядно не само документи, но и по медийно представяне, за да се получат едни евро пари...

6

Анонимен

преди 3 години

Нали имаше напоителни системи,къде са?Всичко ли разрушихте и изкрадохте?

5

Я па я..!

преди 3 години

За сметка на Велико търновско в Монтанско добивите са над 500кг.

4

Анонимен

преди 3 години

360кг. на декар не е нисък добив. Едно време хората са си мечтали за такъв добив защото са вадили по 100-150кг. А да ви кажа че само до преди 20 години 400кг на декар се считаше за много добър добив.просто сега лакомията е много голям. Искат от малка площ да вадят огромна реколта за да могат през две години да си сменят лимузините и джиповете. В същото време има много пустеещи земи из цялата страна. После ви казват вдигаме цените и реват на държавата за помощи. Всичко е далавера!

3

Анонимен

преди 3 години

Ми, ако не бяхте нарязали поливни системи можеше да имате вода, мутри.

2

Анонимен

преди 3 години

Странно, навсякъде в Търновско щъкат камиони с варненски регистрации, пълни до горе с пшеница...

1

Анонимен

преди 3 години

явно ни подготвят за ново увеличение на хляба! като се вдигнаха цените на петрола, хляба и той скочи! падна петрола, цената на хляба остана! сега слаба реколта, после поскъпнал петрол ! тока като се вдигне , все причини за увеличение на цената докато стане два лева , или едно евро!