53

Minuva42

преди 3 години

Е като си съветник на Президента, значи ли, че трябва да си недосегаем като Президента?Та единият е бивш полицейски шеф, уволнен заради покриване на водач, убил пешеходец. И този е съветник по корупцията на Президента...? Нито е избиран от хората нито нищо.За какво протестирате?

52

план х

преди 3 години

Пеевски чрез каскета успешно ще махне Бойката.

51

Анонимен

преди 3 години

Радев, кръгом марш в казармата !

50

Анонимен

преди 3 години

Дрона на Радев няма ли го?

49

Анонимен

преди 3 години

Психодеснатаагитка дали ще коленичат молейки се за здравето и благоденствието на негово Резиденстко величество??Нали и Ристоумнокрасивия/Ристо най-вече е особено убав/няма ли да развее знамето и да даде знак за всеобща битка до победата на здравите демократични силияка спойка на екоталибани,любители на многополовото разнообразие и розовите *** носени от мъже и на ултраболшевики радетели за България =Република на Русия??Защото тая шизофренична коалиция ОФ е алтренативана Борисов,засега!!

48

Анонимен

преди 3 години

Да се търси корупция сред БСПенделите не е демократично. Демокрацията е в опасност, ааааа ? Не ни се оправдавай ако не си червен *** разкарай се от тук. Глyпaкo преиграваш натопен от алчноста си, това е резултата от лъжатa.

47

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев не беше кремълски парашутист...Как парашутист, бе? Нали пилот беше.

46

Анонимен

преди 3 години

До До ЕдинСтрах те е да не те подкарат с 200 ли?

45

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев не беше кремълски парашутист до сега отдавна да е изгонен от Президентството.Всички знаят, че без покровителството на Кремъл, той нямаше да бъде търпят до сега.Всяко негово действие или бездействие е перманентно против българската държавност и в интерес на Кремъл.

44

Анонимен

преди 3 години

Той е осъществен от Гешев и Борисов, вероятно под диктовката на Доган и Пеевски. Това е отговорът на вчерашното изявление на Радев, че държавата не трябва да охранява Сокола и Дебелото момче. Двамата мултимилионери могат спокойно да плащат от джобовете си на частни бодигардове. За тях обаче охраната от НСО е символен акт. Той легитимира невидиматата им, паралелна власт и я превръща в реална, пише още той.

43

Анонимен

преди 3 години

Президентът се ползва с имунитет, даден му от Конституцията, който защитава и работното му място. Нарушаването на имунитета, без санкция на Конституциония съд, е суспендиране на Основния закон и може да се тълкува като акт на държавен преврат. Това написа във фейсбук писателят Калин Тодоров за нахлуването на Прокуратурата в Президентството.

42

До Един

преди 3 години

Вие идете, мен ме е страх.

41

Анонимен

преди 3 години

Излезли са да хванат малко тен за час-два и ще се прибират.

40

Анонимен

преди 3 години

Що тей само десет човека бе Румка? Пусни и гвардейците при тях....да качиш бройката. Тея дето бяха на протестите срещу Гешев да не са на море??

39

Анонимен

преди 3 години

Клошари са ама с пари,едва ли има някой да не е свързан директно или индиректно с ДС на бай им тошо,направиха си преврат,заграбиха парите вече и официално като бизнесмени,даваха жълти стотинки за заплатки защото такава им беше традицията от комунизма,прогониха 1000000 на запад,300000 в Турция и сега техните медии обясняват как Борисов бил виновен.Нагла пасмина която наистина заслужава Пиночет ама къде ти,Борисов меката МАРА...

38

Анонимен

преди 3 години

Русофилският полк на Костя Копейкин сигурно вече е на път.

37

Анонимен

преди 3 години

Теза имат ли или просто подкрепят?

36

ист

преди 3 години

Гледам протестиращите колко са весели и доволни, че са арестували хора на президента.Явно има опозиция и в президентството.

35

Анонимен

преди 3 години

Е това ли е Зайчарника на Радев - десетина клошари

34

Анонимен

преди 3 години

Само внимателно гледайте сега мутрите на коленичещите пред пРезиденството за да е ясно кой дирижира непрестанните скандали против законно избраното правителство.Това правителство е избрано след избори а въпросните не спряха 10 години воя си против Борисов,какъвто и да е ,те не са по=добри но никой не ги е избрал за нищо.Там им е болката.Бойкикиев и Прокопиев,Дайнов,Рамаяма,Копейкин,Главчо ако не отидат значи са лицемери,ми Гадев им е ГОВОРИТЕЛКА!!