8

Ники Татковото момче

преди 2 месеца

И аз ще се пробвам за тази мадама! Дано ме хареса! Ако трябва - както винаги - пак татко ще помага!!!

7

до 2-ри

преди 2 месеца

Ааа такъв ли бил случая с тлениорките ни в швейцария- някъде мернах заглавие по темата , но не прочетох статията , защото бях убеден че в основата стои някоя кифла с родители от третия пол

6

Валери Божинов

преди 2 месеца

... А свободна ли е ?!?! ......Че нещо започнаха да ми свършват кинтаците покрай "ЧАЛГА ВЕЛИЧИЯТА" Алисия и Ники Лозанова ........... Да и избачкам едно детенце ......... И да си ме гледа ?!?! ............. То няма да има проблеми предполагам !!! Само трябва да се засечем някъде и да ме види ......... Веднага ще ме хареса с това секси тяло , което съм изваял!!!!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

До До 1 Реалист

Навсякъде.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Реалист

Ве образ, за кво и е да се мотае по яхти на някой си след като самата тя може да си позволи собствена яхта ? Не четеш ли статията, че в Япония изнася представления и и плащат солидно ?

3

До 1 Реалист

преди 2 месеца

С което си признавате, че вие мъжете сте злoтo в Русия и Източна Европа. Къде в Западна Европа има подобно отношение към жените?! Вашият гнусен ислямо-патриархат е в основата на тоталната изостаналост и мизерия в тази част на света.

2

Ами

преди 2 месеца

Така се постигат успехи, с мотивация и талант.

А не като онова швейцарско тревопасно, дето нашата треньорка му казала, че е дебела и трябва да спре да се тъпче на вечеря и тя орева света.

1

Реалист

преди 2 месеца

Хубавица е, вероятно вече краси яхтите на 60 годишните руски олигарси. Вероятно за това хубаво момиче сценария ще се развие по стандартната линия за Русия и източна Европа - мутри, бой, дете, изхвърляне и издръжка (в най-добрия случай).