10

До 3

преди 3 години

Баце, ако са го донесли с контейнери, там контрола е минимален. Дори и в Ротердам се оплакват, че е невъзможно да се проверяват, по-голямата част от контейнерите. А 30 тона са два, три контейнера. Лесно за прекарване. Далавераджиите са за затвора. Комунистически ***, как пък един от тях не е с легален бизнес.

9

Анонимен

преди 3 години

Разровете в президенството, там има най-много отпадъци

8

Анонимен

преди 3 години

До Бизнесмен с АудиТака е брато, кво ви пречи ве мърморковци, икономиката трябва да върви :)

7

Анонимен

преди 3 години

Като знам че в подобни села с месеци не се случва нищо- няма как никой да не е видял като карат отпадаците. Отделно на това , почти сигурно е че това бившо ткзс си има собственик.

6

Анонимен

преди 3 години

Връщайте го този Бобоков в затвора. Ама за пари сте готови и Чикатило да пуснете на свобода.

5

Анонимен

преди 3 години

Щом са изсипани от преди година местните хора знаят от кога са изсипвани,кои са ги изсипвали,за колко време са напълнили силозите на ТКЗС-то,откъде са ги возили като вторични суровини или от околните автоморги от няколко окръга наоколо,но чак пък от русенския едва ли,което и председателя трябва да знае за икономичността на транспорта при транспортиране на товари на разстояния къси,средни,далечни по видове транспорти как за автомобилен,Желез ода Рожен,речен,морски,въздушен и съответния транспорт.

4

Невидял

преди 3 години

Ей тук има 400 тона + отпадъци....https://maps.app.goo.gl/EAayhnD5hn7d1Geg9

3

Ельоменат

преди 3 години

Браво. Сега чакам и обвинения за хората допуснали да бъдат внесени в България. Има товарителници, документи и всичко. Как са минали границата, кой е бил на смяна тогава. Не ми замазвайте очите с 30 тона всеки знае колко влакови композиции минават на ден а италиански ***.Задълбавай и намери кой стои над всичко това. Дали не е кръстника на Бобокови?

2

3= 6

преди 3 години

Някъде пишат за 40 т. Тука за 30т. А разберете се бе др. журналисти.......

1

Грую

преди 3 години

А сметището в политиката - кога?