166

5к евро в щафа

преди 3 години

Защо според вас Ананиев обявява постоянно извънредна о-ка? Защото може да ни напранят санкции извън маските , дистанция и 3-те Д. Може затваряне по къщите и КПП! Е това е , без да броим , че го изпуснаха главно заради гастарбайтерите от ЕС , които идват у нас и пият парацетамол да не ги хванат.

165

Кантарджиев

преди 3 години

Сега е умно ,модерно ,евро педи и красиво да си стейхоумовец!

164

До до пфф152

преди 3 години

Не бе то само заглавието е манипулативно . Просто гербер сър.

163

Бау

преди 3 години

До 170Според теб от къде идват парите? (не растат по дърветата) ... Не им дремело за "ресурса" вика ... Ще ме съсипете :D

162

ЯАЗ

преди 3 години

Болшевишки коментари.Нямало вирус...няма, ама има.

161

Сата НАТО

преди 3 години

Никакви усложнения няма - просто като умре някой, го пишат коронавирусен. Или още преди да умре си го нарочват и му връчват положителен тест. В болниците всичко е абсолютно безконтролно - докторите и човек да убият, няма кой да ги разследва. С помощта на докторското съсловие се случва всичко.

160

Анонимен

преди 3 години

Сащ като напуснат СЗО и с тия е свършено.Затова искат да го свалят не им е удобен но Тръмп ще пребъде.

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121"Тестове трябва да се правят само на постъпилите в болница със симптоми за потвърждаване."Те точно това тества. Постъпилите в болница и техните контакти. Как 6 месеца не ги разбрахте тея неща бе ***?

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130"китайската организация СЗО"хахахаххаха. Добър отпит шломо.

157

Бау

преди 3 години

До ПатриотПредполагам стотиците хиляди лекари и лаборанти по света са ... платени от СЗО ? Шматка .. :D

156

Патриот

преди 3 години

Имитират, че има нещо. Хората отдавна се убедиха, че няма нищо. СОЗ трябва да бъдат съдени за измамата корона. Някой трябва да понесе отговорност.

155

Аз

преди 3 години

Гледайте съотношението в проценти - там може да се хване някаква логика !

154

Анонимен

преди 3 години

До пфф 152А бе гений. Ако искаха да те манипулират нямше да ти казват броя направени проби а само положителните. Стига рева за нищо.

153

Анонимен

преди 3 години

Добре, добре.. днес има спад 3,09% са и то с огнище от 60

152

Бау

преди 3 години

До пффЗадай си въпроса "кой печели и какво печели ако ме затворят вкъщи?" и ще разбереш, че никой няма изгода ... Никой няма изгода да измрем, да спре световния бизнес и прочие ... Хората са ресурс. Сериозно ли не го разбирате ...

151

Анонимен

преди 3 години

За тези, които все още не са проумели. Повече тестове се правят, защото има нужда да се правят повече. Когато има 5-6 гнезда на заразата,или така наречените клъстери, нали трябва да знаем кой е носител, и кой не, а не да ги пуснем да щъкат и да заразяват безконтролно.

150

Така е

преди 3 години

До Философията не е лъжица за всяка уста.Особено от кьонигсбергския путин насам. Редуцираният до чистотата на априорната си транценденталност субект не може да мине без продуцирането на контингентни амфиболни схеми.

149

Анонимен

преди 3 години

Нараства и броят на излекуваните(как са излекувани като няма лечение просто организма се е справилъ) на 74.

148

Год дам ит

преди 3 години

А в Италия имаше ли бунтове или прегръщаха жълтури в началото.

147

Анонимен

преди 3 години

Така наречените клъстъри не могат да ги изолират, защото те освен, че имат контакти в семействата си щъкат из градовете необезпокоявани. Вижте в Неапол какви бунтове станаха при опита на италианците карантинират нашите ромяни. Тук няма бунтове, защото всичко е проформа. Подписваш декларация и си свободен да се шматкаш