28

Асен

преди 3 години

EVN е поредното ощетяване на държавата от Прокопиев, който се препитава със сделки като тази.

27

Йово

преди 3 години

Ще го хванат за буя Симеон Дянков, дори и да го осъдят. Човека си е в САЩ, каквото можел да откъсне от пицата откъснал а сега вие плащайте скъпия ток!

26

Анонимен

преди 3 години

Всяка новина, която носи опасност за стабилността на правителството и Светиня му, ше бъде последвана от увеличаване на "коронарните" бройки за деня и следвашите. "Данните" са в ръцете на същото това правителство, което може да ви каже, че днес са регистрирани и 3000 бройки. Възможност за преоверка на истинността? Не, никаква.Падането от власт след такова крадене е страшна работа. Току-така няма да го допуснат

25

про-кур-ор

преди 3 години

Ако осъдят Трайчо, то ще е с условна. Въпросът е дали в такъв случай ще остане кмет?

24

Стоян

преди 3 години

Следващата неделя присъди -"Другия път ако ви хванем ще ви дърпаме ушите"

23

Анонимен

преди 3 години

как точно очаквате Дянков да се върне от чужбина в България за да лежи в затвора, ако бъде осъден?С международна заповед за екстрадиция!

22

Sichtpunkt

преди 3 години

Това не е "всяка сделка", а 1/3 от енергоразпределението на страната.Това е отговорност на цялото правителствоЕ тогава Т. Трайков и С. Дянков за какво са там, след като премиера трябва да чете цялата документация? Аз съм убеден, че и те не са я чели. Лесно се прехвърля отговорността, но не Борисов е инкасирал 21 милиона. Тук правите някакви еквалибристики и мислите, че хората ви вярват.

21

Анонимен

преди 3 години

6-часова пледоария на двамата наблюдаващи прокурориДвамата са добра конкуренция на Фидел Кастро, 6 часа да слушаш обвиненията и аз да съм и аз няма да разбера за какво ме обвиняват

20

Само питам

преди 3 години

И как точно очаквате Дянков да се върне от чужбина в България за да лежи в затвора, ако бъде осъден?

19

Анонимен

преди 3 години

Девет години мотат делото, а присъдата ще бъде взета за една седмица.Бързо производство, бързо! Или ще ги съдим когато избягат или се поминат! Защитата има два часа да направи своята пледоария!

18

Лозанчо

преди 3 години

ша ви дадем по 3 год.признавате се за виновни и стават ГОЛЯМО 0

17

Бързаци

преди 3 години

Девет години мотат делото, а присъдата ще бъде взета за една седмица. май нямат намерение да изслушват защитата. Имам чувството, че гледам турски сериал. Само там набеденият с анонимен донос се тика веднага в ареста, прокурорът му чете обвинението, съдията изслушва проформа защитата и обявява присъдата, а презумпцията за невинност се доказва от затвора.

16

Щерю

преди 3 години

Живеем около 25 000 дни на тази Земя, но за пари някои живи дяволи стават и нанасят неоправими щети - и на себе си, и на цялото общество...

15

Анонимен

преди 3 години

тези са капка в морето на корупцията, но добра стъпка към заврения зет - бащата на корупцията

14

Sichtpunkt

преди 3 години

Това не е "всяка сделка", а 1/3 от енергоразпределението на страната.Айде богове със здраве! Отивам да работя!

13

Анонимен

преди 3 години

Какъв коалиционен партньор бе джанъм? Тази продажба е станала преди 8 години, тогава не бяха ли само герб?

12

Трябва ли

преди 3 години

да чакаме 9 години, за да се стигне до съд заради покупката на акции от частна банка на двойна по-висока от пазарната цена? При това става дума не за 20, а за 140 милиона.

11

Анонимен

преди 3 години

Може ли премиера за всяка сделка да чете хиляди страници!-------- Това не е "всяка сделка", а 1/3 от енергоразпределението на страната. Това е отговорност на цялото правителство. Решението за продажбата е спуснато от Премиера, Трайков не е тръгнал да продава на своя глава.

10

Анонимен

преди 3 години

До 4 Домусчиев и той собственик на футболен клуб само, никога не е бил в криб като Прокопиев.

9

Анонимен

преди 3 години

Червени прасета против демокрацията - квик пореден.