272

Анонимен

преди 3 години

Ся туй клъстер лий, вълна лий, пик лий? Дей самодержеца да коментира? Ако бяхте изчакали още един месец карантина щяхме да сме на нулата сега.

271

маската

преди 3 години

не влизайте в магазин без маска и си мийте ръцете. Не пипайте нищо преди да се измиете. Маската спира все пак вирусите (по точно слюнките, за неразбралите). Шанса да се заразите намалява 3 пъти. Ако и другите са с маски е 10 пъти. Сега коефициетът от под 1 ще отиде на 2-2,5. Така че докато Ананиев си трае, това е положението. Т.е. ще се мре яко. Поне докато щаба се върне от морето в Гърция.

270

Анонимен

преди 3 години

Най-новият виц на тиквопоклонниците - Мангъров излъга Бойко!Тотален смях!

269

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е главния виновник за отпадането на мерките и сегашния рекорд...Мътеше постоянно водата и накрая успя да излъже и Борисов.

268

Анонимен

преди 3 години

Ходете по ресторантите на дългокосия небръснат Рашид АлиБеков,той ще ви излекува!Хаха

267

Оня с Коня

преди 3 години

Нищо бе!важното е да има туристи в подпорните стени по кафяво море през дългия летен сезон!

266

Анонимен

преди 3 години

Абе друго си е коремния хирург с подарените пагони.Карирестчето, канецларски плъх, пълзящо цял живот да се докопа до постчета и тлъста заплата.

265

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 277Мангъров ли премахна задължителните маски?Мангъров ли отвори кръчмите и дискотеките?Мангъров ли вкара децата посред лято в класните стаи?Това са безумия на правителството и на щаба, ни ви е виновен Мангъров, той винаги е казвал, че трябва да се научим да живеем с вируса, но никога не е казвал, че не трябва да се спазват предпазните мерки и да се спазва лична хигиена.

264

Анонимен

преди 3 години

Провалът на НОЩниците лъсна с пълна сила. Към това се прибавя безхаберието и нарцисизма на онзи дето е винаги е "1".Тези некадърници си мислеха, че със селски хитрувания ще излъжат вируса.

263

МНОО СА РАДВАМ!

преди 3 години

НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ НОЩ ИЗГЪРМЯХА ПАТРОНИТЕ И СЕГА ОСТАВКАТА НА ББ Е СИГУРНА!ТОЙ НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД - УВЕЛИЧАВАТ СЕ ЗАРАЗЕНИТЕ, А ПРИ ЗАТЯГАНЕ НА МЕРКИТЕ ЩЕ ИМА ЛАВИНА ОТ ПРОТЕСТИ!ЧАООО БИБИИИИИ!

262

Анонимен

преди 3 години

Бесепе троловте спрете се бе, но луд умора няма. Опитвате се да сплашвате вярващите бетер от щаба. Народа и той глупав и неблагодарен.До сега не сме чули някой нормален партиец да е платил на *** освен в натура с маски и те затова лаят, едно даже слънчасало от лаене и квичене.

261

Анонимен

преди 3 години

Ако има нещо по- лошо от това, да си фалирал, то е да си фалирал и болен!Гарантирано от ГЕРБ!

260

Анонимен

преди 3 години

Едно лъсна от цялата работа - безхаберието на управниците ни и на щаба!С неадекватните си мерки, с които избързаха и фалираха на хората бизнесите ни направиха беди, а сега ще ни направят и болни с прибързаното премахване на предпазните мерки!По- лошо от това?!

259

Анонимен

преди 3 години

До до 269Е, нали Мангъров се перчеше, че ББ го послушал и пуснал всичко? Какво не разбра?

258

Анонимен

преди 3 години

Мангъров вече ще е доволен... Заразените се увеличават и вървим уверено към "стадно унищожение"...

257

Анонимен

преди 3 години

абе къде го ***, дето викаше,ч е пика е около Великден? Поредно доказателство коло е кадърен и прав!Нещо сега да кажете на Мангъров???а?

256

Анонимен

преди 3 години

И ви плaшeхa, и ви лъгaхa, чe cтe шaмпиoни пo мeрки, и, чe кaтo прecтoитe 2-3 ceдмици oпaкoвaни в cтрaх, cпирт, дeзинфeктaнт, кoрeaндър, джинджифил, фурми и витaмини, вcичкo приключвa! Мaнгърич прocтo рeчe - Тoвa нямa дa рeши нeщaтa! Живoтa e мaлкo пo ширoкo пoнятиe oт гeрбeрacкитe нoмeрa.....! Живoтa нe e cпринт, a cпoртнo хoдeнe!

255

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269Да, точно мангъропоклонник с лекарска пратика е довел до този скок. "Дофтора"е твърдял, че няма такъв вирус и, че не трябва да се предприемат никакви мерки за най-обикновен настинка. Сега там от РЗИ обикалят от врата на врата да открият и изолират контактните. Давайте! Ейййй, много *** народ. Неадекватни били!

254

до 269

преди 3 години

имаш много здраве! Идеологът на тая стратегия е оня с пагоните и другия тапир - те налагат решенията, а счетоводителя- министър ги пише като писар и ги пуска! *** нещастника!

253

Анонимен

преди 3 години

Е, Ту лупа надуши 13 милиарда Евро за възстановяване заради Крона кризата от ЕС /може и да станат повече/ и сега основната му мисъл е как да бъдат откраднати.А болните , е те само средство да гушне парите. Проблемът на даващите се е в ръцете на самите давещи се.По стар български обичай, всеки се спасява самостоятелно.