10

Анонимен

преди 2 месеца

За Макрон не знам ама нашият ще отиде даже и да не го канят.
Нали трябва да коленичи и покаже васална вярност.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Нови държави т.е. без история като Вулгаристан не се канят, а и също не се канят и тези които са на последно място по всички категории в ЕС.

Да злобеят сами заедно с бившите си комунисти!

Да а добро утро!

8

Баровеца-СФ

преди 2 месеца

А Боико Борисов дали е поканен ,или щом се чува ,че са канени всички световни лидери,то няма начин да не присъства и нашият лидер!!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв забележителен ден избра Владимир Путин за провеждане на отложения парад.
На 24 юни 1945 г. се е състоял първият Парад на Победата, на който доблестните руски войни са хвърляли в краката на Генералисимус Сталин пленените в боевете нацистски знамена и щандарти. Приета е пълната капитулация на враг, който е изтребил 27 млн. съветски граждани, две трети от които мирни жители - деца, жени, старци.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Парадът няма стойност,но темата с ВСВ изма значение само когато се пренарежда световния пъзел.Французите винаги са били предатели в своята същност и с тях всеки правил политика го знае.Бяха изпаднали в комична ситуация преди година.След като реваха защо Америка не предприема нищо срещу Иран?!!Същите ,които след като САЩ нападна Ирак се се излагаха с обструкции по темата.Сега търсели нови съюзници?Срещу кого?И те незнаят.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ша го гощават с Ковид-19 , ако не иска Новичок! Нема не искам....

4

Генерал де Гол

преди 2 месеца

"Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."

3

Анонимен

преди 2 месеца

И бай Дончо беше поканен за 9 Май и няма причина да не бъде поканен и за 24 юни.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Това, че Русия кани Еманюел Макрон на военния парад в Москва на 24 юни е публикация на Франс прес, предназначена за французи. А пълната новина е, че Путин кани всички световни лидери в Москва след по-малко от месец.

1

Анонимен

преди 2 месеца

А танкове ще бутат ли пак на Червивия площад?