27

Барба Ганьос

преди 3 години

Не си прав.13млрд и 560 млн са.Сметнах ги.

26

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е ти и Доган да станете дарители като вашият събрат Пеевски и парите ще са налице !

25

Ельоменат

преди 3 години

Въпроси а Борисов какъв беше? Няма бивш комунист , а в герб са повече от БСП. ВлаТко защо не е следствен след разкритите неща за умишлено покриване на кражбите от Божков?

24

Анонимен

преди 3 години

Антикорупционната комисия погва БСП за точене на европари !Очаквайте скоро !Йахаха,айде,тея ги разкриха !Тримата евродепутати от БСП са източили от ЕС към 300хил лева чрез сътрудниците си !Представете си какво ще правят ако докопат власт !

23

Анонимен

преди 3 години

трябвали 12 млрд, че за кво плащаме толкова скъпа вода, нали ВИК дружествата имат инвестиционна програма въз основа на която КЕВР дава становище за цената на водата.. или и това, както и за поддръжка на пътища ще плащаме по няколко пътикрадци

22

Въпросчо

преди 3 години

Борисов, как да ги събереш тези 12 милиарда ??? как ??? Не виждаш ли , че комунистите завлякоха България в катастрофи, крадоха и крадат и днес - крадат дори от Европа !!!! Това са шайка крадци , които искат да управляват днес , за да откраднат и спестените пари на народа ( 60 милиарда лева в банките в депозити ) . Кажи на Гешев да събере тези 12 милиарда от комунистите - да върнат откраднатото до днес - ще събереш 200 милиарда !!!

21

Ельоменат

преди 3 години

Каква висока категория на пенсиониране те гони? Те отдавна са си трета категория като другите.Тиквата и ВлаТка са олицетворение на крадците в България. Нагли и неуки, но свързани с бившата комунистическа номенклатура и са идеални за тази работа. Няма лустрация на бивши комунисти и няма да тръгнем в добра посока. В момента в парламента 90 процента са бивши *** и доносници на ДС

20

Геш до 15

преди 3 години

То на него няма какво да му прогресира - деменцията си я има по рождение !!!

19

Анонимен

преди 3 години

В Пррник няма човек за работа. Има писари крадци.

18

Анонимен

преди 3 години

Ами ти открадна 16 млрд бе Толуп.Дай 12 и ще ти останат 4.

17

Анонимен

преди 3 години

Пари ще се намерят. Но няма специалисти, нямат съвременна техника, качественни монтажници. И така времето тече. А след години вътрешните ремонти в имотите ще са за пълна подмяна. Града ще заприлича на гето

16

айде нЕма нужда

преди 3 години

Съгласен съм, че работниците във ВиК получават ниски заплати, но те НЕ напускат, защото при чорбаджията-изедник ще се изгърбят от работа, пак срещу мизерни заплати.После няма да могат да си платят, дори лекарствата !Втората причина да не напускат е, че попадат във висока категория при пенсиониране.

15

Анонимен

преди 3 години

Новата схема за кражби вече е ясна.

14

Шоп

преди 3 години

Айдееее, Боце откри нова лапачка!

13

Анонимен

преди 3 години

Перник е Червен и краде само колективно. Силните колективи си имат водачи крадливи. И взаимно се договарят за периоди на крадени.

12

ТИКВО ПРОСТА

преди 3 години

още 20 г ако сте на власт няма да има БЪЛГАРИЯ. А ти, ако си жив може и да стигнеш по ниво ЖИВКОВ не 1989, а 1945

11

КАЖИ НА ВЛАДКО

преди 3 години

да тегли едно ЗАЕМЧЕ от 20 МЛРД. Да стигнат, че и да останат. Че не е само ВиК то. А ВСИЧКО , което ви остана от "проклетите" комунисти даже не успяхте да боядисате

10

АНТИ

преди 3 години

Бай Тошо не работеше като другаря Борисов, единствено за собствената изгода !Руснаците нямаше да му разрешат.Ще го търсите спокойния живот от соца,ще плачите, като ви нападат в домовете Ви,но и с кървави сълзи да плачете - все тая !!

9

БОРИСОФФ

преди 3 години

не може само да крадете . Трябва нещо и да остане за тая държава

8

Мале леле

преди 3 години

75% Загуби! Това е много!