28

Анонимен

преди 3 години

Бе ние парад ще направим ама блатарника ще гледа как короната разгонва руската армия ...Бе да незабравят как е било в действителност ..

27

Анонимен

преди 3 години

Две Български роти са доказали че могат да опердашат два руски полка тъй че да не чувам гък от олгиново

26

Анонимен

преди 3 години

Пъпеша Радев реч няма ли да държи?

25

Професионалист

преди 3 години

които не са ходили в казармата да не пишат простотии

24

Анонимен

преди 3 години

А Муни прави пир по време на чума.Щял да даде 1.5 млрд за саниране,щото му се умилкаха строителните босове.Това е най-важното сега-санирането.

23

Браво на президента

преди 3 години

Иска да запази ценностите в България.Да е жив и здрав и да пази България.

22

Анонимен

преди 3 години

До ШУМИ КОРОНА ВИРУСДве роти те гледат с надежда! Дали ще издържиш на щурма? Един представител на гей-парада като теб не може да се огъва!Носим ти и вазелин!

21

ШУМИ КОРОНА ВИРУС

преди 3 години

МАРШ , МАРШ С ПРЕЗИДЕНТА НАШВ ПАРАД ДА ВЪРВИМ И ВИРУСА ДА ПОБЕДИМБЪЛГАРСКИ ЧАДА ЦЯЛ КОРОНА СВЯТ ВИ ГЛЕДАХАЙДЕ КЪМ ЕПИДЕМИЯ СМЕЛО ДА ВЪРВИМ

20

:)

преди 3 години

Я! Снимали едни 300лв.

19

Анонимен

преди 3 години

Курсантите са най-безправната прослойка от военнослужещи.С абсолютно неясен статут, с неясни перспективи, с неустановено положение.Ако не са заробващите договори за неустойка сигурно поне една трета биха напуснали веднага.

18

Анонимен

преди 3 години

Тук имат право да се изказват само грамотни ора, дека не са влазале у казарма, оти като мене не съ съ изчанчиле! И дека са завръшиле барем 3-ио клас барем с 3.Секакви други навлеце, дека мого са училе не са за тука, оти ни обръкват!

17

До 13

преди 3 години

Президентът има най-малко вина за сегашното състояние на армията ни.Имахме силна армия до 1990г.След това политиците взеха решение за влизане в НАТО и ЕС и унищожиха най-силните ни и модерни оръжия,естествено под диктата на янките.Капиш?

16

Чорапът ще остави

преди 3 години

китки.А първата домакиня ще направи ли пита,ще свари ли жито в паметна загиналите или ще посети някой бутик да купи с народни пари торбапарцалки за да подкрепи българското производство?

15

БКП

преди 3 години

Ние ще водим парада!И ще ви освободим!

14

Глупав цирк

преди 3 години

В много държави просто разпуснаха по домовете курсантите от офицерските училища, вместо да ги държат събрани на едно място и да рискуват здравето и живота им. Нашите кухоглави шкембелии на власт ги смятат за свои дресирани маймунки, щом им дават жалки заплатки. И за тяхна сметка ще проведат "честване" противно на собствените им "абсолютно задължителни мерки" за самоизолация и унищожаване на икономиката. И това нагло слабоумие трябва да им бъде напомнено на следващите избори.

13

Анонимен

преди 3 години

Румене,яхвай джипката и с маска под брадата си пей "О бела чао" на оргинален италиански.Добре,че я пуснаха на македонски ,та и му нчо да и се наслади сред щайги с ягоди .

12

Истукан

преди 3 години

Само способности ли можете да показвате? Ами сила можете ли да показвате? Какво ще стане, ако Турция нападне България с армия? Президентът също носи отговорност, защото е главнокомандващ, а като няма армия, няма какво да командва и държавата е слаба срещу врагове.

11

Въпросчо

преди 3 години

Парад за един *** !

10

Хе,хе!

преди 3 години

Военните ще покажат способности , а *** какво ще покаже ? А ,да ! Ще покаже поредния си гьонсуратлък !

9

безделникът от Донду

преди 3 години

Големият нищоправещ човек, но високо платен, отново ще рецитира. Ще заяви себе си. Ще се види по телевизиите.