45

Маргинал

преди 3 години

Аз нямам доходи от 1 година и си плащам Здравните и ГО на колата която не карам!Ай сиктир вече нищо не плащам освен ако не се яде

44

Маргинал

преди 3 години

Само тия които ходят да проверяват заразени трябва да получат 650 тия по безсмислените КПП през които всеки лъже и минава няма защо да им дават.

43

Бай Ганьо

преди 4 години

Долни лъжи!

42

северозапад

преди 4 години

до 41защото сега отпускат помощи за Усвояване" може да се теглят милиарди и тях ще усвоят.Днес обеща да подпомогне бедните телевизии сякаш са национални.Да даде пари на полицаите дето ни глобяват ако отидем до парка или сме без маска.На безработните и пенсионерите нищо ще духат супата.Да си стоят в къщи да се паникьосват и да измират

41

Анонимен

преди 4 години

Още не мога да си обясна след като оправляващите толкова са се загрижили за здравето ни, защо няма задължителни подробни профилактични прегледи веднъж на 2 или на 5 години, както е в нормалните страни, защо са оставили понсионерите с по 100-200 евро пенсия, защо ни тровят като горат отпадъци.

40

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов ще плаче на следващите избори! И с пушка не могат да ме накарат да гласувам за ГЕРБ повече!

39

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите какво шоково увеличаване на цените ще има веднъж паднат ли ограниченията. Как се избиват иначе такива загуби.

38

северозапад

преди 4 години

Но тези дето ни храните с осигуровките си и дето при вас едва ли не е настъпил комунизма, вижте и раята как се мъчи.Днес обиколих няколко магазина освен пред Куфланд на друго място няма хора. на две места продавачките ми казаха че почти няма оборот. както се казва във вица за тъпана дето бил на другия ден че булката била честна а комшията се чесал по врата и си мислел ,,Аз на тъпана ли ще вярвам или на х...я си" така че аз вярвам на очите и джоба си но всяко нещо има начало и край

37

северозапад

преди 4 години

Чета ви коментарите и ви се радвам колко добре държавата се грижи за хората как всичко работи.Какво огромно доверие има в правителството, колко е умно.Това ми напомня едно време през соца .петилетката за 3 години 99% подкрепят БКП и 1% БЗНС.Но не се учудвам бившите партийни секретари пак са власт.А за да си партиен секретар трябва да си предан на партията.Я вижте в парламента колко от депутатите не са били партийни секретари.Затова не се учудвам и на статистики и на методи нищо ново под слънцет

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Това е едно на ръка. Второто е че "Галъп интернешънълотдавна са компрометирана и работеща за властта агенция. Последното отдавна е публична тайна за който се интересува. Но и такива натаманени статистики вършат същата работа - промиване на мозъци!

35

Анонимен

преди 4 години

Бе колко да не бачка?! Производствата и земеделието си работят, държавната администрация си седи в тях и взима пари, учителите преподават онлайн, магазините, аптеки, пекарни, хлебарници работят (без моловете, ИКЕА, и някои малки магазинчета), фризьорските салони и те взеха да работят пак. Повечето ресторанти правят доставки по домовете, но с много намален персонал.

34

Kolchak

преди 4 години

"Короната" може и да бъде катализатор за оздравяване на тежко болното ни общество.И не просто смяна на тази с онази партия , а смяна на системата .Ето че и по мирен път могат да се случват нещата!!! Не е нужно непрекъснато да се плюе , да се обвинява. Да изчакаме , да поживеем , да видим .

33

Анонимен

преди 4 години

Изследване дали промиването на мозъците дава резултат. Ами дава.

32

Стар набор

преди 4 години

Случйно ли Бил Гейтс прогнозира Конвид-19 три месеца преди появяването на заразата в Китай ? Няма такава случайност, при положение, че Фондация Бил и Мелинда Гейтс финансират СЗО, създавнето на SARS-2 в лабораторни условия, както и откриването на ваксина за 7 милиарда хора на планетата. Няма случайности, ИМА ИНТЕРЕСИ ! Който не го е още разбрал, много жалко. Гейтс не е сам, Хилари Клинтън и Марк Цукерберг също оказват влияние върху СЗО, превърнала се в частен клуб на спозори с лични интереси.

31

36799

преди 4 години

Хората се запасяваха,защото глад знаят какво е,а коронавирус -не.Вече парите свършват,а светлина в тунела не се вижда.Не познавам нито един ,който да одобрява стоенето в къщи без работа,в неплатени,работа на 4 часа.Работя в цех с 350 човека.По време на грипната епидемия в продължение на месец работихме около 190/справка личен състав/ .Почти всички се изредихме в болнични,някои стигнаха до болница и нямаше карантина и затваряне на производството.

30

Анонимен

преди 4 години

До ЧиновникТи наред ли си. Давам ти примери в Пловдив. BTL съкрати към 500 дуие, Лидер затвори единият завод, другият е на санитерен минимум, Авиолемонтният не работи. ABB и Шнайдер намаляват производството и рускат в отпуски. В Пазарджик и Смолян - Костал не работят. Държавните чиновници може и да работят. Малки пекарни, цехове, автосервизи, магазини съкратиха персонал и сега са по 2-3 души. Магазините, одвен хранителните нямат продажби и са с 30% персонал. Още да изброявам.

29

Анонимен

преди 4 години

Контролирани медии няма как да кажат, че народа не подкрепя правителството :)Те и за Тръмп казваха, че няма как да спечели едно време обаче :)Идват избори, да изметем тези наглеци!

28

12

преди 4 години

До Анонимен 27Приемам, но дай идеи как да се преквалифицираме?

27

Анонимен

преди 4 години

До 12 до 15Артисти, инвестиционни фондове, маркетинг, реклама... ще трябва да се научат на истинска работа. За архитектите и рентиерите пак ще има пари след кризата, но за другите надали.

26

Ром"с

преди 4 години

30-40 % ДОХОДИТЕ ЩЕ ПАДНАТ на хората,а голяма част от "въздушните" (тези които не произвеждат,а са спомагателни + услугите....)от тях към 50-70% щн отидат в други сфери или на улицата.ПоложенитО няма да е розова,да ,като се махне карантината ще има някакъв "ръст" ...но есента ще започне да се усеща кризата и то при положение ,че карантината ще се махне слде 12-13 май. България губи към 150-200 000 000 на ден от карантината .