22

избирател

преди 4 години

Никъде не пише ,че е задържан МОТОРИСТА ,пише ,че е задържан моторист!!!Друг е въпроса ,кой ще го отнесе!

21

гост

преди 4 години

Като го намерят, да му прострелят капачката на моториста и дано много да се мъчи

20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСега Мильо ще куца. Не бъди като Мильо, бъди умен!От утре мотористчето вече ще може да кара само инвалидна количка :)

19

Анонимен

преди 4 години

50-годишен моторист е намерен и задържан.Кофти късмет, а? Пocеркото дали ще може пак да кара мотор или само инвалидна количка?

18

АнонимеН

преди 4 години

НЕ КОМЕНТИРАМ СЛУЧАЯ КОЙ Е ВИНОВНИЯ ЩОТО НА ПОЛИЦИЯТА НЯМАМ ГРАМ ДОВЕРИЕ , ЧЕ ЩЕ КАЖАТ ИСТИНАТА!САМО ЩЕ КАЖА, ЧЕ МАРТ, АПРИЛ И МАЙ И ДО ТУК !!!! СЛЕД ТЕЗИ 3 МЕСЕЦА НАСТЪПВА РЕВОЛЮЦИЯ И КАКВОТО И ДА СИ МИСЛИ БОРИСОВ НЯМА ДА ГО БЪДЕ ВЕЧЕ!)

17

Анонимен

преди 4 години

Бой за мотористите, трепете ги бе! Онзи ден на светофар един моторист ми счупи предното огледало, защото съм го пуснал да мине най отпред на светофара! Подгоних го и щях да го бутна с колата, ама избяга като факан геййй

16

Анонимен

преди 4 години

"Ама ченгетата изобщо не си правили труда да го гонят. Просто е безсмислено. То такива бяха и годините. Сега не знам как е."Те и сега не си правят труда да те гонят в 99% от случаите, като видят че си с нещо по-така. Главно гонят скутери и маломощни. Иначе обичайното е те да ти махнат, ти да им махнеш като на прocтитуки и да си продължиш. Иначе - светвали са ме с бурканите, случвало се е, на около 150км/ч. Отвих ръчката на газта и ония загасиха бурканите.

15

Мен

преди 4 години

В нормална държава сега щяхме да имаме донорче. Минал с висока скорост на пунк.... За долните умни кратуни - пункта се вижда от далече, донорчето е длъжно да намали и спре. Пожелавам му прекрасни семейни моменти с някой лилав съкилийник.

14

Анонимен

преди 4 години

В движение, с висока скорост и 50 годишен? И успял да изрита капачката на полицая и да си продължи пътя? Е, стига де...

13

Анонимен

преди 4 години

Навремето преди 15г. имах един познат голям моторист и луда глава. Той ми беше казал че истинските мотористи не спират на полицаи. По онова време оня имаше R1 с турбо 250 коня много яко направено. Без регистрация, няма номера, няма нищо. Ама ченгетата изобщо не си правили труда да го гонят. Просто е безсмислено. То такива бяха и годините. Сега не знам как е. Младите момчета днес са доста страхливи май.

12

Анонимен

преди 4 години

Това чу е работата на полицая.Но как да го обясниш на едноклетъчни като тебе...

11

Анонимен

преди 4 години

Полицаят е виновен! Какво прави на пътното платно? Сляп ли е? Не вижда ли че идва мотор?Сигурно освен сляп е и глух.Моторите се чуват от 2 километра.

10

МОТОРИСТ

преди 4 години

Колегата толкова ли пък не е можал да скалъпи една лъжлива декларация, като всички?!

9

Анонимен

преди 4 години

Никво спиране на тези *** !На регулатор с 300 само !

8

На Иван брат му

преди 4 години

Нали не вярвате на скалъпената версия на полицията? По-скоро полицаят е застанал на пътя на моториста и ония го е закачил с мотора. Трудно ми е да повярвам да видя разкрачен и ритащ моторист.

7

Анонимен

преди 4 години

Мильо гледа - идва мотор, с невероятно висока скорост - 40км/ч, което е горе-долу отпуснат съединител на пистов мотор, без газ.Мильо не е учил физика и застава на пътя на мотора, без да разбира как 300кг с 40км/ч притежават сила да го разстелят по асфалта.Моториста усеща, че ще има удар и инстинктивно пуска краката настрани, за да запази баланс.Мильо получава съприкосновение от наколенка - пластмаса и метал, за което въобще не се е сетил.Сега Мильо ще куца. Не бъди като Мильо, бъди умен!

6

Анонимен

преди 4 години

Като го натикат където му е мястото за средна телесна, друг път едва ши ще изрита някого.

5

бай брадър

преди 4 години

За такова изпълнение не е зле да потърка нара 2-3 години да миряса.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами да бяха извадили оръжията и на месо! Като искат с лошо добре!

3

Ники Пънчев

преди 4 години

Има логика!