84

Анонимен

преди 4 години

До BGТой Сидеров не е против ромите,дори искаше програма за тях,ти си се объркал с Расате,Расате не понася роми и е фашист.

83

Извънземно положение

преди 4 години

След грандиозната антикорупционна операция срещу двете негерберски кметици, които забранили на някой си да строи в градинката между блоковете, сега се започва акция и в общинския съвет, затова че бил казал нещо по телевизията или затова, че е опозиция на самоковската юрдечка. Пъпеша се излага, пак.

82

!

преди 4 години

Този фашист какво иска! Да избие всички ли? Корона вируса е много по опасен от грип, ебола, морбили и други набедени болести. Някой да си спомня целия свят да се е карантирал заради ебола или антракс, не нали. Сидеря подържа онзи Магъров псевдо доктора. В щаба на г-н Борисов са доказани лекари а самият г-н Борисов не е случаен човек, той е един от най влиятелните политици в ЕС а такива като Магъров само мога да обикалят студията и телевизиите на БСП и АТАКА.

81

Дивото зове

преди 4 години

Нефелното момченце от ямболските села прекали с арогантното си поведение и загази сериозно. Сега ще го разхождат с белезници по съдилищата.

80

Анонимен

преди 4 години

Прекалено много преследвате Сидеров в последните 2-3 години,вече прекалявате с терора над него,а на хунтата и е лесно да мачка беззащитни хора като Атака!

79

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха...едно ченге вика на Сидеров в МВР: Ако обичате личната карта!И Сидеров: Не, ще направя каквото обичам!Муахахахаа.. Голям!

78

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Фашистки политически репресии от американския шпионин каскета!Плачат за нов народен съд!

77

Анонимен

преди 4 години

Гледам сега в Тубата материала със СидеровПита журналистите кой ги е извикал за да го интервюират, като това е конфиденциална информация..тоест от МВР са казали на журналистите, че е привикан Сидеров в МВР- и те да цъфнат там! Жалка история, жалки платени журналистченца!

76

хъша

преди 4 години

никога не стана ясно този болен индивид със каква кауза освен скандалната присъствав бг политически живот и никога не доказа че може да бъде полезен с нещо на бг народ освен на себе си с облагодетелстване че закона за него никога не важи а единственно отрови и свали качеството на политическата атмосфера до долнопробно дъноневероятно е как психично нестабилен индивид може да бъде управляващ

75

Анонимен

преди 4 години

Обвинението за заплахата е измислена работа - все едно да обвинят някой за латинската мъдрост "Помни, че си смъртен".Или пък за цитат от "Майстора и Маргарита" - "Въпросът е не , че човек е смъртен, а че е внезапно смъртен".Ако катаджия го каже на невнимателен шофьор, има ли обосновано предположение , че ще извади Макаровеца и ще го просне до канавката?Макар , че ако видя катаджия цитиращ Булгаков, току виж наистина внезапно съм умрял от слисване.

74

Додо

преди 4 години

Волен Сидеров е застарял, провинциален тип с болни амбиции, без никакър морал, хирургически отстранена съвест и с очевадни сексуални отклонения.

73

гешев е на ход!

преди 4 години

айде вкарвайте го тоя доживот най после.

72

Анонимен

преди 4 години

Айдеее....Пак Сидеров най-големия виновник....а това че има за един месец 80 000 безработни у нас? Това че заради тази простотия с вируса направихте хората на зомбита да си седят у тях и да излизат до магазина за храна с маски, да ходят по гората с маски? По гората бееее.....представяте ли си? Значи тръгнал съм към Балкана пеша да изкачвам някой връх и идва ченгето и ми дава акта за нарушение да подписвам- бил съм без маска?Еквилибриум с Крисчън Бейл РЯПАААА да яде!

71

BG

преди 4 години

Докарайте двама полицаи от Индия да му ударят няколко тояги ! Задължително да се дава по всички Телевизии и АЛФА включително ! Участвувам в пътните на индийските полицаи, отиване и връщане !

70

Анонимен

преди 4 години

Кучкарино, че що да взима призовка, като не се смята за човек нарушил нещо?Той да не е папагал като теб да се кланя на институциите, когато се гаврят с теб?

69

Анонимен

преди 4 години

до 67 Нещо друго иска да каже Сидеров ...Че тия които го нападат, той Господ си знае работата и ще ги прибере заради мизернитe им душици, а не че самият Сидеров ще им направи нещо. Ама те толкова са кууухи, че сега един адвокат на Сидеров ще спечели делото и ако има някакви пари в полза на Сидеров от това дело ще ги дари на домове за сираци или за възрастно хора. Това ще стане.

68

сериозно ли

преди 4 години

До Анонимен 61 сериозно ли ?Ами арменецът / Магърдич/ , който го осъди за 15 000 лв за клевета Ами НАТФИЗ да изброявам ли още ????

67

Който и да е

преди 4 години

До АнонименОтвращавам се от всеки,който прави генерални обидни обобщения за народа си,та даже и да е Левски или който и да е било ревоЛуционер-масон. Факт е,че ни има след повече от 1300 години,но да вдигаш неподготвени въстания показва безжалостност към етноса ти. Масоните тая морална зъдръжка не ги интересува,както глобалистите сега не ги интересува коронавирусът - лятото пак ще се юрнат да пИчелят и нАзима пак ще има мухомор.

66

Кучкар

преди 4 години

Волен Варадерото много приказлив, а пък се крие в телевизията хахахаха. Не искал да вземе призовката...сакън. Нали си голям лидер бе? Такъв ли е примера, който даваш на съпартийците...да се крият? Добре, че си политически труп вече.

65

Анонимен

преди 4 години

Сидеров за месия ли се има? Да се смири по време на страстната седмица поне.