18

Анонимен

преди 4 години

Е, е новина, но ти не си киро х, ти даже и човек не си.

17

Киро Х

преди 4 години

Съжалявам, това не е новина.

16

Анонимен

преди 4 години

АКО БГ ПОЛИЦИЯТА БЕШЕ ДЕЙСТВАЛА ТАКА РЕШИТЕЛНО - ЕВРОДИУФ ЩЕШЕ ДА РЕВЕ- ПОЛИЦЕЙЩИНЪ

15

Анонимен

преди 4 години

До Шотландеца Стрънджън 12"Освобождение" от какво??? От Британия или от ЕС либераст тираните ???

14

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровЗащото не живеем във времената на Ода Нобунага, Чингис хан и. т. н. Това е положението. Пък и конкретната ситуация няма много общо с тези личности и делата им. Но недей да мислиш, че осъждам някого за това което се е случило. Човек нападащ невинни с оръжие в ръка на публично място,спокойно може да бъде застрелян от полицаите без те да се чувстват виновни.

13

1

преди 4 години

До Щирлиц,***,ти ако се смяташ за човек,терориста не е,браво на полицаите,също като в Истанбул,са ликвидирали терориста.,разликата е че там терориста беше ***.

12

Щирлиц

преди 4 години

Как така ще го ликвидират човека?А къде са неговите права,нали много държите на тях?

11

Шотландеца Стрънджън

преди 4 години

Желая успех на Шотландия и скорошно освобождението от тиранията

10

Анонимен

преди 4 години

Шотландия иска референдум. Желая им успех. Фирми пренасят офисите си в Холандия, Дания. Предстоят им преговори за електроенергията им да не останат без ток.

9

Валентин Тодоров

преди 4 години

Когато е бил нападан Римски гражданин,Рим е изличавал градове и държави.Когато нинджите от Ига направили опит да убият Ода Нобунага са били избити до крак,с жените и децата.Асасините на Стареца от планината,тероризирали тогавашния свят също са били избити до последния от внука на Чингис хан,Хулагу.Великобритания е окачвала пиратите на реите и е бесила всеки който посегне на британец.Ние,в съвремието обръщаме другата буза...Докога.

8

бай ганю

преди 4 години

и аз съм така винаги когато ме домързи да отида на фитнес и нещо лошо ми се разминавадори и с работата съм така като не отида и си спестявам много рискови ситуациимързела помага

7

Анонимен

преди 4 години

Браво ЮНАК

6

Леле до номер 4

преди 4 години

В нормалните държави не се работи през уикенда... това, че те гърбят в завод на селския ти герой, не значи, че всички българи го правят ... а и да се наложи да работиш в неделя- заплащането е двойно. :) как да знаеш, то, хоремага не прощава

5

Леле

преди 4 години

Днес бг, само да вметна, че би трябвало да напишете 14:00-14:30... защото сега пише, че всичко се е случило след полунощ....не, че нещо, де... вече сме ви свикнали.

4

Анонимен

преди 4 години

"В неделя около 2-2:30 часа ходя на фитнес, но днес реших да пропусна и много се радвам", сподели Владислав Бошнаков."Владиславе хвани се на работа бе, къв го ветрееш цял ден ... и тук и там си само пиаявица използваща системата ... работа му е май ката да знаеш

3

Анонимен

преди 4 години

ДребноБритания вече не ни интересува. Всеки ден няма да ни информирате за вътрешните им проблеми. Принц Хари вече напусна потъващата "империя". 50%от токът на Рижите ще идва отвън. 60%от плодовете и зеленчуците им ще е внос само от Испания. Автомобилна компания се премества в Турция.

2

Слепци

преди 4 години

Пуснаха,бълхите в еуропана,ша гледаме джумбюш,цирк

1

Браво

преди 4 години

Това е една много нелепа статия.