36

Оле ле мале

преди 2 години

От фейсбук профил се разбра се, че е имал доста заможна сестра, която се е припичала на топло и се е плицикала във водите на топлии и екзотични страни, докато нещастния й брат е бил на обратния полюс. Ако бяхме нормална държава тя щеше да понесе някаква отговорност.

35

Анонимен

преди 2 години

Къде са били роднините му? От фейсбук се вижда една не много опечалена сестра.

34

Маг Гинка

преди 2 години

Ало, от общината и другите службици не виждате ли какво става около нас. Не ви тръгва добре мандатеца и няма да завърши добре и предишните и сегашните сте едни мекерета.

33

Даниел доцин

преди 2 години

КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ НА ГЛАВНАТА ТУРИСТИЧЕСКА АЛЕЯ НА БЕРКОВИЦА. Заглавие за истината в града на безхаберието и корупцията. Бг. Копланд.

32

Фори светулката

преди 2 години

Боже колко мъка има по тоя свят, ама в тоя град е направо АД с такива управници и държавници. От кол и въже избрани за гнусно зло призвани. Боже ела и ни спаси и на дявола душите им прати. Ояли са се, на кой смърдят и на нормалните хора път няма да дадат.

31

Gigibigi

преди 2 години

Психологът Хавелок Елис дава следната оценка на шансовете на човека за духовен растеж: Единственото място, където оптимизмът процъфтява, е лудницата. Е това си докарахте с 30 години овчедушие в това градче.

30

Анонимен

преди 2 години

Председателят на Общинския съвет Милован Жан Панталеев и зам.- кметът г-жа Спаска Георгиева наградиха победителя. За всички останали участници, включили се в тържествения ритуал, имаше парични възнаграждения от 40 лв. Егати богатата община сте или това е фандрък от изборните кинти. Жалко за погубения човечец паднал жертва на властови и лични страсти и грехове.

29

Ганов

преди 2 години

Що не скочи кметицата, нея поне има какво да е грее.

28

Анонимен

преди 2 години

Следва категорично да възразим на подобни внушения, като заявяваме, че Община Берковица е взела необходимите мерки при провеждане на ритуала по хвърляне на кръста на Йордановден. Осигурила е медицинско лице, което е прегледало всички лица, записали се за участие в мероприятието. Ритуалът е проведен при създаден ред и организация. Присъствала е охрана служители от органите на МВР, за осигуряване на реда по време на ритуала. Ако на това му се казва ред и организация, живи да се оплачем.

27

Спиро капачката

преди 2 години

Верно е. Сградата на община Збърковица и работещите там отдавна е паметник на човешката глупост и поквара.

26

Анонимен

преди 2 години

На 9.1.2020 г. е починало лице от гр. Берковица Васко (бездомник), което било участвало при вадене на кръста на Йордановден, на ритуал, организиран от Община Берковица. Внушава се, че смъртта на лицето е в резултат на участието му при изваждането на кръста, както и че е проявено бездействие на организираното събитие по повод на Богоявление от Общинската администрация за възпиране и недопускане на такива лица.???? Освен глупост има и обида (бездомник), а те какви са???

25

Балтон Копчев.

преди 2 години

Бедни ми граждани,къде са били ченгетата когато се е случвало всичко това? Чакаме някой да поеме отговорност за случилото се. Всичко е плод на бездействие от страна на местната власт и органите на реда, но с такива ръководители какво може да се очаква.

24

Цеко булката.

преди 2 години

Верно, вместо да помогнат на човека те са се забавлявали, дали са му 40 кинта за пиячка и после кой от къде е. Общинската управа да си понесе отговорността.

23

Анонимен

преди 2 години

Силни и смели мъже скочиха в студените води на басейн Св. Георги Победоносец в Берковица. Това е част от написаното от Пианарката на Община Берковица. За благодарност на всички участници са били дадени по 40 лева. Малък град и всички се познават и да се подиграеш с пиян бездомник, като му позволиш да се цопне в студената вода и в студа с единствените си дрехи за пари, това е престъпление от страна на организаторите. Да се сезира прокуратурата.

22

Маг Калинка

преди 2 години

Звездите ми говорят, че ще става много по - зле с таквиз тикви в местната власт.

21

Дядо Йоцо.

преди 2 години

Не виждам бъдеще за Берковица с такива хорица, бедни душички. По делата им и по външния вид ще ги познаете, а те са бледи сенки на кроманьонци.

20

Моше

преди 2 години

А тези в патрулката избиват рибата, шефчето им Амгъл повече.

19

Анонимен

преди 2 години

патрулката с телените мрежи кърти мифки

18

Пенсионер

преди 2 години

От беднотия е скочил горкия човек , не да се калява.Ужас.Бог да го прости.

17

Мадам Курвозйе

преди 2 години

Бог да прости човечеца. А на Берковчани жална им майка с такива представители на властта.