8

Анонимен

преди 4 години

При изборите за кмет само първия печели. Втория, точно както и последния, не става кмет. Това с кокошката и просото не е от вчера. На къса памет може да разчитат само левите. Ако БСП не спечели нито един областен град, *** нещо...? Ако е упорита като Станишев, ще чака поне 10 поредни избори да загуби. Пък дотогава може Станишев да оваканти поста в ПЕС и... Ех, мечти!

7

Ваньооооо!

преди 4 години

видя ли какво предизвика, като обезличи СДС и разцепи сините?!ДБ (15%) + Б.Бонев (10.1%) = 25.1%22 години минаха, Костовата щуротия още има отглас и последствия!В районните клубове - почти празни помещения, а като насрочат събрание - синьо ОФ. Няма ги някогашните борбени седесари, вместо тях дебели лели седесарки от пролетта на 1997 г. разменят махленски клюки.На изборите - горния резил!Иване, Иване, платиха ли ти или не си толкова умен, колкото те мислихме!

6

ГладниПартизани

преди 4 години

Няма как десните да подкрепят Манолова,която ходи да чества партизанската акция в Жабокрек.Чак пък толкова да са късопаметни,че за тях гласуват антикомунисти!?После трябва да й гласуват комунистическите рекламни простотии в общинския съвет- например:"да се позлати Паметника на Червената армия освободителка на Българския народ"... от суверенитета му... и от демокрацията.Ако обещае да премахне Паметника на Червените Окупатори може да й повярват,че е независима от 5-те поколения *** в рода й!

5

Анонимен

преди 4 години

Борисов е нервен че започва да губи , но по важно е да бъде наказан за рекета, кражбите, унищожаване на службите, манипулиране на съдии и прикурори, и много други престъпления включително убийство и трафик на наркотици.Справедливо е да се отнемат в полза на държавата присвоените от Бориславова , Цветанов, Пашата и много други герои като сакскобурга и Велчев . Без наказание и справедливост няма да има нормално общество, социален мир и сплотен народ.

4

Дедо Мъде

преди 4 години

ГЕРБ. Този, този път в СОФИЯ, ще опърдят кайсиите другата седмица!!!?!? Ха ха ха х!!!

3

дърт

преди 4 години

До Анонимен 2Престанете да бъркате ПАРТИЙЦИ с комунисти, те и сега са си партийци, но партиите - хранителки са с най-различни имена и стават все повече!

2

Анонимен

преди 4 години

Борисов си е комунист, това определя всичко.

1

Оставката 3

преди 4 години

БСП управлява държавата чрез приватизацията направена в нейн интерес именно от другата Иван Костов ,троянския кон на червените.На 3 ноември Костов пак ще помогне за свалянето на единствения човек водил война с комунистите в България.Генерала ще загуби София и после ще подаде оставка ,а Гешев ще го арестува.