46

днес бг,

преди 4 години

недейате така!ми те турските и руските *** ще получат инсулт! натоварвате здравната система!

45

SDI

преди 4 години

Получи се много добре, тъй като сега вече ще стане ясно, че VW никога не са имали намерение да инвестират в България. Сега сигурно ще изберат трета страна за инвестицията си или изобщо няма да я направят. А политиците пак ще се опитат да замажат положението с празни приказки.

44

Бай 100ян

преди 4 години

Ако ще им угаждаме на Фолксваген така както им угажда Султана на нас завод не ни трябва. Турция като държава няма да има никаква ползва от тоя завод.Всичко е в ползва за Германците и Ердоган защото натрива носа на цяла Европа с тоя завод.Това да ти дадат мястото без пари и да ти построят завода без пари може да се случи само в държава от четвъртия свят!!!

43

Зозо

преди 4 години

Ей това руските хибриди, ***-атакисти си биха дали ГЗ да иде завода в турция!

42

Fake News

преди 4 години

Поредната фалшива новина за затягане на рехавите редици на ГЕРБ. И кого ще излъжите с тази лъжа ? Снощния мач е живото доказателство за случащото се в България, а то е че всичко е разрушено, унищожено в тази страна. Кой нормален би инвестирал в държава, с най голямата корупция в ЕС и най многото кражби от управляващите ?

41

Ангел

преди 4 години

Ердоган им дава място без пари. Ще им построи сградите без пари , ще им купува по 40 хил коли на година. От Фолксваген се иска само да си докарат машините и да почват да бачкат. Въпреки ,че инвестицията от 1,5 млрд им пада на половина в случая ако построят завода няма да произведат и 1 кола в него защото бъдещето пред Ердоганска Турция е като Руска рулетка но не с 1 патрон а с 5

40

Мен

преди 4 години

Ами всъщност Плевнелиев избра много подходящ момент и думи, за да направи нещата публични. За мен лично България нищо чудно да успее да се пребори.

39

Анонимен

преди 4 години

864-та на Турската сапунка "Отомобил".

38

Caligula

преди 4 години

Това им е опорната точка до края на изборите и си е повтарят през ден гербавите плазмодии няма VW няма BMW за раята...

37

Анонимен

преди 4 години

моем да помпаме гуми

36

Анонимен

преди 4 години

Да направят завода в Сирия, страната има нужда след опустошителната война.

35

Анонимен

преди 4 години

Какъв шанс за България? Просто бяхме употребени за да си подобрят условията за договора при султана...

34

Майтап

преди 4 години

Като сме седнали да си разправяме анекдоти, ......... може пък да са им е обещали земя за завода в Сирия и сега просто изравняват терена!

33

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоVW e мултинационална компания. Произвежда коли почти в цяла Европа и Украйна.Едно погрешно движение може да и прецака останалите заводи. И какво прави ,когато ЕС сложи санкции на турското производство ? Ислямистите в Северна Хама и Идлиб ще карат Пасати и Суперби ?

32

кок

преди 4 години

на мача снощи се видя нацистка нация а в нациска българия нема да се произвежда волксфаген каза меркел

31

13

преди 4 години

Дори Турция да изчезне от световната карта, ФВ няма да построят и една лафка тук. Това са предизборни обещания, след изборите ще спрат да спамят тази опорка всекидневно.

30

Анонимен

преди 4 години

до I'm,бе вие сте много зле там горе в главата, бе. Да не мислиш, че някой строи заводи тука или там по морални причини. Това да не ти е 1001 нощ, строят се по икономически причини, а сега България иска да накара ФВ да строи в България по политически причини. Няма как да се оправим с такова мислене, морални причини хахахаххахахаххаха.

29

i'm

преди 4 години

Решиха да изчакт за да се размине бурята и толкова. Да не си помисли някой, че го правят по морални причини.

28

Анонимен

преди 4 години

Днес бг, напишете, че това е платена статия. Проверих по други медии и се оказа, че манипулатиената предизборна новина съществува само при вас! Поредната менте новина. Забавлявам се да еи чета малоумията и облъчванията!

27

Нищо ново

преди 4 години

Шанс за нов с'реден п'ръст от Фолксваген.Не бой се, народе! Бойко ще докара от Южна Корея завод за акумулатори за ел. коли.А до Зозо: Напиши една от твоите ценности, да видим колко ти разбира главата пък на теб.