84

Анонимен

преди 4 години

Бил им казал в очите...Германците с много мъка в очите си го преместиха.

83

аз

преди 4 години

"Не трябва да бъде така, че победителката Турция да получава всичко, а губещата България - нищо", казва бившият държавен глава.хахахахаА как трябва да бъде, г-н Президент?!

82

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя човек с акъла ли си е още.Хората му казаха,че 2021 г излиза първия автомобил от завода край Измир,че договорът е подписан,че дружеството е регистрирано вече в Турция.Той,нашият,още бил в играта.В каква игра бе,човек.На топчета или на фунийки.

81

Май - май...

преди 4 години

Работата стана малко като тая на Гюро Михайлов...

80

Батьо ви

преди 4 години

Всички пишещи тук амбриажи да замълчат пред фактите и да си извадят главите от задниците!Знам, че партийните стотинки са много важни за вас, но все пак истината е, че Плевнелиев им е казал на германците съвсем в очите точно как стоят нещата. А това, *** мой, се нарича достойна позиция!

79

Анонимен

преди 4 години

Нормалните хора приеха загубата на проекта мъжки. Само Роско хлипа пред медиите като прелъстена и изоставена ученичка.

78

Анонимен

преди 4 години

Гл.редакторе на малката снимка горе в дясно , забий си един нож в главата Сайта ви трещи от копи-пейст Статии , всеки едн едно и също

77

Странно

преди 4 години

Щом расте разликата в стандарта между Западна и Източна Германия - говори много. Западна Германия не дава и не иска Източна Германия да се развие, за да служи като лош пример от комунизъма. Същото е и с България. Дразня се единствено на управляващите ни, клоуни и бездарници. Колко инвеститори са изгонили, тук сега жалят за VW.

76

Поручик Ржевски

преди 4 години

Браво Росене, издърпай им ушите на тия от Фолксваген. Бъди строг но справедлив с тях, в цяла Европа ти се слуша думата, каквото кажеш това става.Ако не преместят завода в БГ, накарай ЕК поне една декларация срещу Турция да приеме и прочете с чувство.

75

Лудко

преди 4 години

Значи няма как да са ти го набили отзад, а ти усмихнато да обясняваш, че е само до половината!Някак си не звучи нормално.Или пък е нормално, ако е изречено от тоя?

74

Анонимен

преди 4 години

Османците сгигнали до Австрия нормално д аискат да работят с Турците а не с малка Колония на Русия

73

Анонимен

преди 4 години

2021г. От завода в Маниса слиза първият сглобен автомобил. Плевнелиев в интервю пред медиите:- Все още сме в битката, шефа на VW каза, че има голяма вероятност да ме черпи едно кафе!

72

До Кретена(ха,ха)

преди 4 години

Льольо недей да пренаписваш твоите комплекси на останалите! Та те така Крителине!

71

Анонимен

преди 4 години

Турците 3-то поколение в Европа имам предвид Германия а ние аз поне знам до 5-тото си поколение защото за 6-то няма никаде информация и не може да се докаже , че сме в Европа и въпреки не ни имат въобще за Европейци , а защо ли , явно нещо нередно има в Историята ни , ето малко работа за спящите Историци

70

Анонимен

преди 4 години

Надяайте се!Гладна кокошка просо сънува.

69

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха грозните изказвания на Борисов и Плевнелиев по адрес на WV, немците можеха у да се излъжат да дойдат.

68

Анонимен

преди 4 години

Можеше да напишете в заглавието или в подзаглавието, че това са думи на Поп лювко да не се хабят хората да четат напразно.

67

Анонимен

преди 4 години

Ако 3 000 000 Българи живееха в Германия и тогава Завода на Фолксваген щеше да е в България , логично е ама някои не могат и не са в състояние да мислят логически

66

Анонимен

преди 4 години

Като прочетох, че това го казва Росен Плевнелиев и спрях да чета.

65

РУМЕО се завръща

преди 4 години

За съжаление много ключови инвеститори заобиколиха бедната римска провинция Тракия. Ще си останем бедна държава, докато не разберем, че само с изност на вода и храни можем да печелиме в Европа, Русия и Азия.....Произвеждайте чисто кисело и прясно мляко, транзитни такси за турските тирове и две атомни електроцентрали да плашат Европа и това ни стига. Земята-България е плодородна и недейте да печелите само от трюфели и лавандула а от зърно, зеленчук и биохрани.