49

Красимир

преди 4 години

Не ви ли намирисва на корупция и прокурор.

48

Нещо не ми е ясно

преди 4 години

Странно, имаме прекрасни лекари милионери като Начеф, но народецът позмря малце...

47

ОЗАПТЕТЕ СЕ!

преди 4 години

КОГАТО "ЗАКЪСАТЕ" -ПАК ДО ТЯХ ЩЕ ОПРЕТЕ !И ТЕ СА СМЪРТНИ - НИКОЙ НИЩО НЕ ОТНАСЯ В ГРОБА

46

Пациент

преди 4 години

Ето къде отиват нашите пари за здраве! "Пир по време на чума". С какви очи милионерът проф.Начев/вярно е , че е голям специалист в областта си/, непрекъснато канен за коментари по телевизиите, винаги казва, че парите за здраве са малко! Как ще са много когато шепа титулувани и ръководители на болници гребат с ръце и крака! Възмутително!Скъпи, прескъпи пътеки, узаконен рекет чрез избор на екип и т.н.

45

Стою

преди 4 години

Възмутително ! Данните за финансовите възможности на медицинските ни " светила" говорят , че няма основание да се повишават заплати на ръководния персонал , а само на низшестоящите. Ето защо са ниски заплатите на редовите лекари и мед. сестри.Извод : У нас няма хуманно мислещи мед. началници , а занаятчии.По села и паланки има по- заслужили за високи заплати лекари , отколкото " големите" шефове в градовете.

44

е

преди 4 години

е нали са им ниски заплатите, как така? Или вече всичко е фалшиво?

43

Az

преди 4 години

Проф. Генчо Начев жив и здрав да е, той голям хирург и Човек , той трябва да е пример за всички лекари и управляващи !!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Е,после се чудете къде са отишли парите за здраве!

41

Анонимен

преди 4 години

Тези няма да ги мислим, те са построили светлото бъдеще! ;)

40

Здравна каца

преди 4 години

Другият аспект на демографската катастрофа.

39

Анонимен

преди 4 години

Често тези индивиди можеш да ги видиш по студията на телевизиите.Малко им е!Време е да сложим портретите им до тези на Левски и Ботев,да гледат поколенията какви извращения допуснахме,като обезличихме обикновения човек,а си създадохме такива медицински богове,посветили се на Мамона...

38

Анонимен

преди 4 години

Малко били парите за здраве,ама много ви здраве!Затова болниците имат задължения!Хипократова клетва... дрън,дрън, друго си е Коста Дел Сол,акционерни участия,горски масиви?Къде е медицината във всичко това бе , Начев?

37

Бонго

преди 4 години

Шефът на "св. Наум" - акад. Златна писалка - той разписва употребата на най-скъпите илачи в психиатрията и очевидно фарма фирмите добре се отблагодаряват. А редовите лекари теглят хомота с под 1000лв. заплати там.

36

Анонимен

преди 4 години

Ето тези взимат парите на останалите лекари. Но не само те . Има една група от кардиологията които не подават декларации а вземат по 50 хил. и нагоре пари. Къде са данъчтите. Хакера да не се окаже поръчан от бяла престилка.

35

Тодор Костадинов

преди 4 години

Бог да поживи проф. Начев !И самолет да има, пак ще го благославям !Благодарение на него аз още имам майка !

34

Анонимен

преди 4 години

а аз се чудя защо младите медици емигрират в чужбина :) бедно ми бедно здравеопазване :) иначе едил лекар и особено голям специалист трябва да печели добре, но за българския стандарт доста ми се вижда и произхода странен. Имаш 200 хил лева, а изплащаш и плащаш лихви за кола на лизинг, имаш стотици хиляди и тегли милиони от банка за да купиш облигации.. дали не се перат пари...?

33

Anonimen

преди 4 години

Това дране от болния допълнително забива нож в нацията ни - всеки, като знае какви са пари за раждане, прегледи, ако ти се разболееш, и се отказва да има второ, а за трето - само *** се навиват

32

Иво

преди 4 години

Лакомията няма граници! 500 дка гори, 15 имота... за какво са му? Как ги е изкарал не знаем, но такова ламтене не е нормално!

31

Анонимен

преди 4 години

Милионери в държавни болници!!! Ето защо те са търговски дружества! Точат колкото могат и си определят каквито заплати решат! Хайде нека отидат на Запад в държавна болница и да видим как ще станат милионери. Цинизъм.

30

ОФ

преди 4 години

Е затова едно време имаше Белене !