20

До 18

преди 4 години

Те така и конскоопашатите на Аспарух ;)

19

Анонимен

преди 4 години

Присмял се хърбел на щърбел.Моля?!?!

18

Анонимен

преди 4 години

И Детройт от 2 милиона сега е около 600 000 .

17

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че като я напуснат, си основават една нова Албанийка на новото място и почват безкрайните им претенции

16

Анонимен

преди 4 години

И в Германия има не само села, не само малки градове, а и големи съсипани и изпразнени градове. В Източна Германия. Затова сега в Източна Германия са доста силни левите партии и антиимигрантската националистическа Алтернатива за Германия.Капитализмът е като природата - на едно място пустиня, на друго - океан. Ние, включително албанците, които живеем в най-хубавите природни дадености, сме нарочени да си опразним замята, за да дойдат тук от Израел и подобни. Продължавайте да си гоните децата.

15

Анонимен

преди 4 години

И при нас щеше да стане това ако на власт беше останал Орешарски. Добре че ни управлява мъдрия офицер и политик Генерал Борисов.

14

1

преди 4 години

Не е Албания,а е България,страната ,която толкова много искат,да я напуснат,аз като пенсионер на 70години също бих я напуснал.

13

Анонимен

преди 4 години

До ЩерюАлбанците не градят комунизъм от 30 години, както и ние. Въпросът е защо всички бягат от вечно градящата се демокрация...

12

Само питам

преди 4 години

Не са ли я напуснали още желаещите?

11

Безпартиен

преди 4 години

Робите си оставаме Роби....без яка ръчичка, и прогрес никакъв нямаме......типичен Балкански Манталитет, сме всичките. Сърби, Албанци, Българи, Бошняци ....само гърците са една идея напред мръднали в мисленето

10

бай ганю

преди 4 години

ние сме страна чл.ен на ЕС а по стандарти и ситуация сме както страна извънне се виждат разлики сравнено у нас и у тях балканите сме си едно нескопосано място пълно с еснафи и криви хора неспособни да се самоуправляват

9

Щерю

преди 4 години

И там градяха Комунизма...

8

marquise

преди 4 години

Проблемът с харченето на многото спестени пари на пенсионният фонд на Норвегия може да реши единствено прагматично и ефективно само Пожарникарят на Република България - Бойко Борисов. Затова фонда да не чака, а да се обърне с молба за съдействие към г-н Борисов. Той за всеки проблем има готово решение. Е, срещу обещание за Нобелов лаурят за икономика за 2019 година или срещу скромна комисионна проблема ще се реши.

7

Анонимен

преди 4 години

И България и Албания са избушени балкански държави, управлявани от мафията.Няма никакъв шанс за нормални хора в тях.

6

Привет от Албания

преди 4 години

Подредена страна.Полека-лека и законите се спазват,а и реда се усеща.А бе няма нищо общо с разпасаността и безнаказаността от едно време.

5

Анонимен

преди 4 години

Странно е,че пишете за Албания,защото има поне 100 села в България,в които ако отидете ще намерите същата история,само имената ще са различни. Както се вижда причините за обезлюдяване са си едни и същи ,въпросът е какво прави държавата за да спре миграцията ...Отговорът е -нищо,защото на нея не й пука!

4

Анонимен

преди 4 години

Познавам доста албанци.Ето какво казват те-в страната е мафи, лекуват хората с лекарства с изтекъл срок или такива,недопускани от ЕС. Освен това във всяка къща има АК-47 и с него се решават проблемите.Тези албанци,родени в европ.страни дори не говорят албански и казват,че не могат да живеят там,да свикнат.За почивка да,за живот-НЕ.

3

Борянче,

преди 4 години

Погледни в речниците какво е Имиграция и Емиграция и като си изясниш разликата, си прегледай писанието.

2

СДС София

преди 4 години

Добре че България не е така запустяла и се възражда при управлението на ГЕРБ

1

Анонимен

преди 4 години

Албания е много красива страна. Бях там на море миналата година. Хотелите им са 5+