8

проверка 1 2

преди 4 години

Ко са сбъдна, Ким Чен? Не, ама на Ким Чен мичтата. Друг случай. Некой докат пишеше и се сбъгна. Тука вече сам некой се сбъгна, а не писането му.

7

Анонимен

преди 4 години

Излиза ,че е докладвал на ЕЛвас ,какво е ,,мечтаел,,? Приказки под шипковият храст !

6

Тончик Харитончик

преди 4 години

Този Ким има много сладуранска прическа. Много си мечтая да ми дойде на гости, за да си правим заедно палачинки, а като сбъркам нещо, да ме напляска хубаво отдолу.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Прасчо може да е всякакъв - цар, крал, президент, премиер... духовен глава и главнокомандващ. Той може да се самопровъзгласи дори за Бог.Бойко, завиждаш ли му ? :)

4

Анализ

преди 4 години

Наблюдаваме как цялото патриотично човечество се уповава на този млад мъж. Той е от малцината способни да натиснат червения Бутон и с тази епична саможертва на собствената си Родина и плащайки еднолично цената на унищожението на съседните и другите държави, да превърне поне няколко от американските градове в ядрена пустиня!Браво!

3

В западната преса

преди 4 години

Казват,че в С.Корея хората живеят по охолно и свободно от най-бедната и корумпирана държава в ЕС!

2

Анонимен

преди 4 години

бе къв президент, той е абсолщтен крал!

1

Анонимен

преди 4 години

Е в това отношение Путин изпреварва Ким !Сега остава и да си намери и един жокер като Медведев, та да може да президетсва безконечно.Абе, диктаторите добре си живеят във времето на демокрацията !...могат безпроблемно да диктаторстват "демократично" доживотно !