6

Еrа ти показателите

преди 4 години

Нещо не разбирам. Броят АПТЕКИ НА ГЛАВА от населението ли трябва да се регулира или БРОЯТ НА ХОРАТА, обслужвани от една аптека и параметрите на достъпа??? Защото много населени места са без аптека или пункт и нуждаещите се пътуват по 30-40 километра за едно аспиринче.Защо "ЧЕСТНИТЕ" ни либерално-пазарни "умници" удобно пропускат интереса на клиента, навсякъде. А на грижовната ни държава изобщо не и пука, че си даваме парите. ПАЗАРЪТ РЕГУЛИРАЛ! ТОГАВА ЗАЩО НИ Е ВИСОКО ПЛАТЕНАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ!?

5

Анонимен

преди 4 години

На всяка крачка аптекаи фризьорски салон А разлика в цената на лекарсствата е огромна. НЯМА ред НЯМА морал.Само алчност и пълно безразличие.................

4

Коко

преди 4 години

И какво - ще задържат някой да работи в денонощен режим на загуба ли?

3

Анонимен

преди 4 години

До zeus"но за сметка на това цените са едни надути, евтините лекарства изчезнаха, а лекарите предписват винаги най-скъпото."Когато ти намалят хляба от 1,20лв отново на 0,70лв ще ти намалят и лекарствата. Все пред очите са ви лекарствата а за хляба не съм видял нито един от вас да протестира? Защо? Защото сте лишени от елементална логика и разсъдък.

2

Анонимен

преди 4 години

Демек остават само тези на мафията, четете между редивете и помнете че се намирате в Тикволандуя, блатоти на Европа.

1

zeus

преди 4 години

Липса на аптеки не съм забелязал да има, но за сметка на това цените са едни надути, евтините лекарства изчезнаха, а лекарите предписват винаги най-скъпото.