23

Анонимен

преди 4 години

По времето на Тодор Живков и руската окупация нямаше теникси и котешка храна, а днес при демокрацията имаме тениски и котешка храма и можеме да бегаме на запад.

22

До Бай Иван!

преди 4 години

Мирци!Дори и да трябва да чака с часове, дори да трябва да го дави дъжда, свободният има право на избор!И свободният избра да харчи парите си при хора, които знаят стойността им!*** план, лесно се помни!

21

Анонимен

преди 4 години

Журналист: Тежка буря в Гърция доведе до бедствено положение. Има жертви.Българин: АПЪК ЧАКАЙ АЗ ДА ТИ КАЖА, ЗНАЧИ БОЙКО БОРИСОВ/***... КОМУНИСТИТЕ/ГЕРБАВИТЕ ТЕ ТАКОВА... А РУСНАЦИТЕ/АМЕРИКАНЦИТЕ АКО ЗНАЕШ!Патологичното политиканстване там където не му е мястото, кога ще бъде прието за психично отклонение?

20

шматка

преди 4 години

Миналата година по това време пак имаше такова бедствие.Природата се бъгна.Във Варна от 5г не съм видял сняг а нямам спомен като дете през зимната ваканция да не сме се пързаляли с шейни

19

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше вашето управление на БСП дето три пъти фалира България щяхме да имаме в пъти по хубав стадион от Ференцварош!

18

Бай Иван

преди 4 години

Успех на балъците дето чакат по половин ден на границата, за да ги удави дъжда, щото "на Гърция много хубу" ;) !!!

17

Анонимен

преди 4 години

до 15 Е те унгарците се доближават до Германия като стандарт. Виж, чехи, словаци, поляци са си мизерийка.

16

Халкитикви

преди 4 години

Земетресение, наводнения, пожари - след 10г. тиквокрация е по-лошо.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

След 10 дни всичко ще е като ново"Фалирала" Гърция е далеч по-успешна държава от Бойкова България. Снощи видяхте ли стадиона на Ференцварош ?Вече изоставаме драстично дори от бившите соц. държави от Източна Европа. 10 години управление на ГЕРБ - 10 години безвремие и изоставане !!!

14

Митьо Очите

преди 4 години

дo 12Разбира се!Нали и аз трябва да ям.

13

Набожен!

преди 4 години

Справедливост! Това е обяснението на действието Божи! Джендърите- дано да загинат до един там! Най вече, моля те Господи- разруши до основи дворците на новобогаташите-политици, най вече *** и Сие, построени с крадени. грешни пари . И докато отмъщаваш на демократично избраните, не забравяй да събориш проклетите кръвопийни банки и техните празни химери! Амен!

12

Да са въщаме ли

преди 4 години

Да са връщаме ли на слънчака?

11

Шаран БГ

преди 4 години

Нашите метеоролози имаха съмнения,този шквал да премине през България !? Явно се е изнесъл по на юг. Знам какво е вятър от 22 метра /секунда.Наложи се да бягам по вятъра с крачки от по 4-5 метра /после се чудех, как е възможно-все пак съм 80 кГ живо тегло/- носеше ме като перце. Но 30-31 метра/секунда - това е ужасно, да не дава Господ ! Отиваш на почивка - и почиваш на веки...... Бог да прости загиналите.....

10

Стратег

преди 4 години

Обадила се, в посолството, за да разбере дали бурята ще продължи или да си ходи, ахахахахахахахаха... кръглоглаво-тъпоглав електорат обитава територията и после искаме Бойко да не ни управлява! За бурята трябва да се обърнеш с молба към алпите Кубар, Чулман, Джил, но за цялостната обстановка това лято, което е готино с тия валежи е на алпа Дахус (Докс), защото негова е Годината, а той е пазител на Владението на Мар (Слънцето) - Балкан! Слава на Тангра! Благодарим на Чулман за Бяло море!

9

Анонимен

преди 4 години

Не ми пука

8

.

преди 4 години

До интерсно 5Щом като ти е толкова интересно, прочети малко книжки по темата. При глобалното затопляне зимите стават по-студени, летата стават по-горещи и всички атмосферни процеси (като бурите и ураганите например) стават по-бурни. Всички процеси се 'изострят'.

7

Невена

преди 4 години

Безсилни сме пред природата, а тя ни наказва заради това,че я унищожаваме.Няма застраховани, така че не злорадсвайте.

6

Айляк

преди 4 години

"Мързеливите" гърци бързо ще оправят нещата и сезона ще продължи със сиртаки и узаки. На пясъка и скалите ще спя в Гърция, но пак няма да си хвърлям нахалост парите на *** море.

5

интерсно

преди 4 години

До . 1Хората по света говорят за климатични промени,само у нас за глобално затопляне,което зимата обаче не се наблюдава. Поне не и в Северна БГ.

4

смок

преди 4 години

Няма грижи. Гърците се справят много бързо.След ден няма да има и следа от бурята и аз ще съм там с биричка на плажа :)