124

Krom

преди 4 години

До Боби 118 - вярно е Боби! Някак странно "изкривляеться", и то все по посока на Кремъл. И ако кажеш друго - то Тръмп, то не знам си какво И аз това казвам.

123

Анонимен

преди 4 години

До KromКато не се сещаш ни ни поучавай направи нещо качествено после давай оценка на руснаците, че си в пещерната ера сравнено с тях.

122

За125

преди 4 години

Ти лично ли ги преброи ?Или така казахи по Первий;))

121

Анонимен

преди 4 години

70% от американците вярват, че Земята е плоска.

120

Krom

преди 4 години

До Анонимен 117 - шопска салата и ракия? Щото за българска електроника не се сещам. Е, не .. не може да имаш предвид Правец? Или?

119

Докато

преди 4 години

Някои се готвят да ходят на Луната някога сиМъск тества новата си ракета с която ще иде на Марс

118

Анонимен

преди 4 години

За 50г. Трябваше да имаме вече бази поне на Луната и човек стъпил на Марс, и вече да мисли за пилотирани полети до гигантите и техните луни, както и отвъд Слънчевата система.Да изследваме галактиката, но дори и с технологиите сега това си остава недостижима цел и през следващите десетилетия. :)

117

Анонимен

преди 4 години

Американците дори филма не можаха да изфабрикуват още от първата сцена си личеше, че нещо не е наред. После почнаха доказателство след доказателство, че всичко е фейк със кацането на Луната в тоя некачествен филм и въобще американцие нямат базови познания за Вселената.

116

x

преди 4 години

Руснакът циолковски е една нула в ракетостроенето,скромен аматьор.Добре е първо малко да почетеш,после да пишеш.Руските постижения в тази наука са основно в 50 и 60 те години на 20 век и се дължат главно на пленените немски инженери и технологии.Американските също,но американците са доблестни хора и го признават.След 1970 г. руските технологии в тази област се развиват мудно и нямат каквито и да било сериозни нови научни достижения.Както си го казват сами - застой.След

115

Американците бяха

преди 4 години

Китайците ще идатЗа *** обаче не е сигурно...

114

Боби

преди 4 години

До Krom"Или я да обобщим. Безспорна е победата на Мада Раша във всички направления, но най вече тук, в този форум, къде група хамелеони замерят всички други с "факти" за Руско Съвецкото превъзходство."Глупости на ТъркалетаВъпросът е следния - ИЗКРИВЯВА ЛИ СЕ ИСТОРИЯТА - ДАВъв момента в който се опиташ тази оправиш тази ИЗКРИВЕНА ИСТОРИЯ - ***, САТАНА , Русофил, Комунист и прочие и прочие и т.н.

113

Анонимен

преди 4 години

До KromНещо българско да споменеш или ти си похамериканчен вече, ясно купваш си китайска техника и викаш Тръмп е велик. А защо САЩ не могат да идат до Луната ?

112

ined

преди 4 години

Преди 50 години снимаха филма "Кацането на американците на Луната" в холивудското студио на НАСА, продължението му сега ще го снимат Дисни

111

Krom

преди 4 години

Или я да обобщим. Безспорна е победата на Мада Раша във всички направления, но най вече тук, в този форум, къде група хамелеони замерят всички други с "факти" за Руско Съвецкото превъзходство. Сега, преди и во Веки Веков. След което, спират китайските си компютри, или американските си телефони, качват се на германските си коли, и гледат корейските си телевизори. Нещо руско споменах ли? О, руската космическа "победа", обаче това - утре. Все пак, работния ден свършва.

110

Боби

преди 4 години

До АнонименТе 86г нямат радиоуправляема количка за Чернобилл... Вие мозъците ли са ви промивали с ток по времето на соца не знам :)Нещо което не показаха във великия филм ЧЕРНОБИЛДа СССР наистина релно няма никакви роботи по товая време(някакви наработки за космоса да). Дават се луди пари и се доставят с авиация образци от всяка световна фирма която се съгласява да продаде. Нито един робот не оцелява - радиацията разкапва дори малкото електроника и в най-просто устроените роботи ...

109

11

преди 4 години

До до въпросчеВсичко е вярно в теорията ти, ама си пропуснал един важен елемент - без петокрил седмохуйник няма как да запали.

108

Бабу

преди 4 години

108- по-леко, че плюнките оцапаха екрана ;)

107

Енгелс

преди 4 години

Хората никога няма да заживеят на други планети, защото преди това ще се създаде изкуствен неорганичен интелект.

106

ФАКТ

преди 4 години

Космонавтиката е измислена от руснаците. Първият конструктор на ракетен двигател е руснакът Конастантин Циолковски. Дори американците ползват неговото изобретение при мисиите си.

105

Krom

преди 4 години

До Анонимен - чия "истина" - твоята, или на ИТАРР ТАСС? Не се тревожи за моята "липса на познание". Претендирам доста да съм чел, и мога да ти гарантирам, че истината няма привилегията да обитава само Кремъл.