279

Един от Дивия Запад

преди 4 години

При мен ся е надвечер.Опитвам се да обесня, кои пишат по туй време.И кои не пишат.

278

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Има два вида българи: Добри и Лоши!Когато Добрите дойдат на власт избиват най-Лошите, които не са избягали, а по-малко лошите ги набутват в концлагери и затвори, с цел, който оцелее да стане добър.Обаче, като станат всички Добри, разбират, че има някои по-лоши и т.н.

277

К. К.

преди 4 години

Инвеститори - друг път...

276

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Умнитехора говорят за идеи, посредствените - за дела, аглупавите за другите.

275

Анонимен

преди 4 години

Ми те банкерите 2008 откраднаха трилиони, а 2009 си напечатаха и раздадоха още 10 трилиона. В случая с Виденов целта беше да се лиши България от средствата за производство(заводи,предприятия), за да не е конкуренция и да се постави народа в мизерия без възможност за работа. Попрочети кой държи банките и кой държи медиите и колко обича Българите и пак се изкажи. А, забравих - прочети и кой създава т.н. от теб червени преди 100тина години и с каква цел....

274

Анонимен

преди 4 години

Тоест, на Жан Виденов са му виновни банкерите, че не са му дали още милиарди, за да могат да изкрадат и тях. А не мислиш ли, че банкерите все пак имат акъл в главата и няма да си дадат парите на един червен подлец, да им ги открадне?

273

до 332

преди 4 години

80та година цените на колитев САЩ са били 3-4 бона. По 10 са били Кадилак и БМВ. Сега са по 25-45 и 100+ за луксозните. Тогава учих математика, а сега съм в САЩ, а ти намали лепилото, че май си към края. Да беше направил проста проверка преди да пишеш глупости.

272

Анонимен

преди 4 години

Жан Виденов се опъна на новите ти господари и отказа да унищожава и продава на безценица всичко наред. Затова му отказаха рефинансиране на заемите с милярд при положение, че има обезпечение за мн повече. На всичкото отгоре му спретнаха и една бърза игра с медиите и цените на валутите, и му направиха преврат. Познат сценарий за назначаване на марионетки...

271

България 1989г.

преди 4 години

Фалирала държава с режим на тока и купонна система.Не месо , а дори тоалетна хартия нямаше.Но Жан Виденов се напъна и подобри рекорда по мизерия , ограбвайки всички спестявания на народа.

270

До 331

преди 4 години

Според теб , една кола през 81 с цена от 10000$ сега ще струва 100000$.Айде пак и обратно в пети клас , че май си дишал лепило тогава.

269

Анонимен

преди 4 години

А ти раздели 60млрд на 10 за да отчетеш обезценката на долара и инфлацията и падаш на 6 милярда ниво 1980г. И как няма да е така като нищо не се произвежда.

268

Анонимен

преди 4 години

До 328Математиката ти е за повторение: 100% при 20 са 40, 100% на 40 са ... 80. Ей за това си още в България, головодник!

267

Анонимен

преди 4 години

Напомня ми на баланса на бивша Югославия от 80-те години.

266

Анонимен

преди 4 години

Когато фактите говорят и ноговете мълчат.Според Гугъл закръглено:1980 година (соц) - БВП на България 20 милиарда $2018 година - БВП на България 60 милярда $Тоест сега БВП на България е 300% от БВП при Бай Тошо.

265

до Циник

преди 4 години

Пич, ти освен клишета май др не знаеш. Как осъмнахме след 45г - 9млн Българи с армия образование наука култура здравеопазване индустрия селско стопанство. Новите ти господари унищожиха всичко и ти сложиха Винету да води към светла демокрация останалите 5млн(не казвам Българи). Безнадежден случай си... Бай Тошо к'вото построи не можехте само го боядиса

264

АЗ съм

преди 4 години

Когато зяминете всички в чужбина ,тук ще остана само Аз.Ще пращате всичко на МЕН.

263

Анонимен

преди 4 години

Трябва като се прибираме в България да ни постелят червен килим и да ни боготворят другите българи, а тук чета някои коментари, че не искат да ни боготворят. Що така, незнам. Благодарение на нас България влезе в 21 век, иначе щяхте да бъдете като Куба, С. Корея или русия.

262

Анонимен

преди 4 години

само Герб ще ви оправи...

261

е

преди 4 години

Какво значи добре финансово? Хората се мачкат за финансовите резултати на шепа собственици. Какво се прави за да има добре платени работни места, за да не са принудени хората да си напускат родината. Защо 2009 се наляха милиарди в банките, които загубиха крупни суми преди това, а не се дадоха на хората? Ама друго е да си повтаряме мантрата - лош комунозъм 30г, кво не ви харесва, нали е демокрация :)

260

в

преди 4 години

Нещо лешоядите не могат да се докопат до Куба толкова десетилетия, до Венецуела за петрола, а за С.Корея да не говорим, понеже си имат ракетки, а страх лозе пази. Както казах, скоро няма да има от кого да се краде. Трябва да си живял на различни места за да си изградиш реална оценка за ситуацията. Така ли те научиха, че бездомници има навсякъде...