12

Щерю

преди 4 години

Има нещо гнило в Копа Америка...

11

Анонимен

преди 4 години

do 9 Геринке, ако смяташ че Ливърпул- Барса НЕ беше нагласен мач, то ти си пълен *** и идея си нямаш от футбол!

10

Анонимен

преди 4 години

Най добрите бяха Уругвай,но ги отстраниха с ВАР .

9

Герини Кол

преди 4 години

Много фенчета на джуджака има тук. Какво не ви хареса в съдията? Даде дузпи за двата отбора и остави Бразилия с човек по малко. Перуанците имат 1 точен удар. Но за феновете на Фарса все нещо нагласено има. Ливърпул ги ***, мача бил нагласен. Те като направиха пародията с ПСЖ там беше велик обрат. Скрийте се по дупките и ревете

8

До Марин

преди 4 години

Това е най-старият национален футболен турнир.

7

Марин

преди 4 години

Къв е тоя турнир, дето го правят през 1-2-3 години и винаги участват едни и същи 10 отбора.

6

Анонимен

преди 4 години

Не е проблемът в Меси, а нещо в аржентинската футболна федерация куца и така и не можаха да намерят точния треньор и да сглобят отбор. Бразилците точно в това успяха и дори без прехваления Неймар играят по-добре. Пък и има и други добри отбори в Южна Америка - Уругвай и Чили например. Корупцията във футбола я има навсякъде по света и вече сериозно заплашва да развали хубавия спорт.

5

Анонимен

преди 4 години

Мача е нагласен! Бразилия трябва да победи. Вижте и съдята, Перу отстранява Чили, после на Перу им пускат чилиец за съдя. Е, ако някой още вярва на феърплея във футбола значи е ***. Меси правилно си го каза - корупцията е пълна! Чак ми става жал за Перу, симпатичен отбор са, жалко че всичко е ясно и Бразилия като домакин трябва да вземе трофея, който винаги го е взимала, ако е домакин.

4

Герини Кол

преди 4 години

Хайде бе на джудж то все нещо му е виновно. Вижда се че като бе го бутат съдиите в ла лига става, но на вън е нула. За цяла копа Америка има една дузпа и това е. Тотална дупка

3

Анонимен

преди 4 години

Отново театър и подкупи. Бразилия само с подкуп може да е домакин и да спечели нещо.Интересно е след колко години ще разберем и за този даден подкуп от страна на Бразилия.Лионел Меси беше прав в изказването си, че това е покварена схема.

2

Наблюдател

преди 4 години

Финала беше полуфинала.

1

Анонимен

преди 4 години

А в Копа Картофи кой е триумфирал?