43

Анонимен

преди 4 години

Путин ще иска да светне някой и ще пропусне, ние ядем доматите с колците си мислят политиците

42

Гледна точка

преди 4 години

В днешния цивилизован свят, една цивилизована страна не може БЕЗ повод да прекъсне ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ си ОТНОШЕНИЯ с друга цивилизована страна просто така,ЪЪЪЪ тя па виж ти, нова трактовка на събитията. Да приемем, че казаното от теб е вярно. За какво им е на англичаните да си прекъсват дипломатическите отношения с Русия. След като половин година по-късно ги възстановиха?

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39"цар Борис Немски" - ха-ха-х-хах именно !Винаги съм се чудел как са ни го пробутали този едно време, но като чуя в наши дни българи да обясняват колко е добър царя и как не е виновен за нищо направо побеснявам.Все едно утре да изберем мексиканец който не знае български за премиер! И всички го заобичали и му се радвали!?!?!

40

Анонимен

преди 4 години

Пропагандата на ислямско-еврейския запад тука е безрезултатна. От редакцийките поизтрият мненията, нащракат плюсове на безумните пропагандни мнения, народа чете и им се смее, кълни и ги попържаа, после като им прибере православният ни Бог децата в гробищата се чудят откъде им е дошло...Повечето и деца нямат.

39

Анонимен

преди 4 години

Западна Македония винаги си е била албанска и смесена, с превес на албанците. Това не е от вчера.

38

Гледна точка

преди 4 години

И кокошките на село разбраха, че англичаните лъжат, само ти не разбра явно!За да твърдиш нещо трябва да го докажеш. Защо англичаните лъжат?

37

Митко Палаузов

преди 4 години

Скоро българската, македонската и сръбската армия ще изградят Балкански съюз"Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта... ".Ще вея знамето червено до края на смъртта.Пада другаря в смъртен бой, пада за теб Боярешник мой...За да изгрее и стане тойreй балшой.

36

Анонимен

преди 4 години

По времето на Хитлер западната част на Вардарска Македония е дадена на албанците и техните части така наречените балисти, са изклали десетки хиляди българи там! Днес нашите историци, не е удобно да напишат истините за бездействието на режима на цар Борис Немски с жена италианка. Не са си мръднали пръста за престъпленията на балистите и на италианците. Не е цар Борис обединител, защото нищо не е получено към България, а само е имало временно управление в Македония до Вардар.

35

Сляпа точка

преди 4 години

До Гледна точкаИ кокошките на село разбраха, че англичаните лъжат, само ти не разбра явно!В днешния цивилизован свят, една цивилизована страна не може БЕЗ повод да прекъсне дипломатическите си отношения с друга цивилизована страна просто така, защото не ги харесват, или примерно са друг цвят. Затова им е нужен повод.

34

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонименКак разбра, че поляците са спрели да мразят руснаците, че не разбрах? Я *** в Полша и го кажи това да видим след колко време ще излезеш от кома.А извън факултативно може да се поинтересуваш колко капки руска кръв е текла във вените на Романови!

33

Анонимен

преди 4 години

Ние българския славянски народ сме издържали ПЕТ ВЕКА!!! ДА НИ РОБИ ДИВАТА ИСЛАМСКА ДЪРЖАВА. КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С НАС ТЕЖКО МУ! А Англичаните пък не си взеха урок от Франция на Наполеон и на Германия на Хитлер та и те скоро ще го отнесат от руснаците.

32

Анонимен

преди 4 години

Скоро българската, македонската и сръбската армия ще изградят Балкански съюз и тежко на ре за нитееее, начаса ще си преберат знамената с черна проскубана гарга от Охридската крепостКато усесейците си харесват държава Косово да си я правят на поляната пред белия дом. Просяците ще отиват на моравата.

31

Знаещ

преди 4 години

Тая племенница е на вербовка към Кремъл.Какво друго да каже?

30

Гледна точка

преди 4 години

На Лондон му е бил нужен повод за изостряне на отношенията с МоскваЗащо му е нужен повод на Лондон?Какво постигна, ако допуснем това? Малко им е Брекзит, та ще си слагат още проблеми!?

29

Анонимен

преди 4 години

То не е възможно да е друго освен инсценировка и това цял свят го разбра отдавна.

28

Анонимен

преди 4 години

ДНЕС НИЕ ПЛАЩАМЕ ПРЕСКЪПО ЗА НЯКАКВИ БЕЗСМИСЛЕНИ САМОЛЕТИ, А ПРОДАВАМЕ НАШИТЕ БЛАГА НА ЗАПАДА ПРЕЕВТИНО. НАПРИМЕР В СЪЩАТА ВОЕННА СФЕРА ТИЯ ПОЛЗВАТ БАЗИ ВСЕ ЕДНО СМЕ В КОМУНИЗЪМ А НЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА - БЕЗПЛАТНО! НЯМА ТОЛКОВА НАГЛИ """"СЪЮЗНИЦИ"""". В Интернет пише, че цената на един самолет от тези е 110 милиона лева, а на нас за 8 искат 2,3 милиарда. БЛИЗО ТРИ ПЪТИ НАД ЦЕНАТА!!!!!!! Ами да ни доставят една ескадрила че наистина да имаме някакви самолети. Да дадат 24 самолета.

27

Анонимен

преди 4 години

Ама възможно е и да не е.

26

Анонимен

преди 4 години

ЗАПАДЪТ СРИВА ИКОНОМИКАТА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, КАТО ПОДПИСВА С НЕЯ НЕИЗГОДНИ ТЪРГОВСКИ ДОГОВОРИ. ДНЕС С ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРАВИЛА КОИТО ПРИЛАГА НАД БЪЛГАРИЯ СРИВА НАШАТА ИКОНОМИКА. ТИЯ ОСВЕН ДА ОБЕДНЯВАТ НАРОДИТЕ ДРУГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА. ВИЖТЕ В УИКИПЕДИЯ КОЛОНИИТЕ СТОПРОЦЕНТОВИТЕ КАТО КОСОВО И АЗЕРБАЙДЖАН, ПЪЛНИ С ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА ИМАТ ТРИ ПЪТИ!!!!! ПО МИЗЕРЕН ЖИЗНЕН СТАНДАРТ И ОТ НАС.

25

Анонимен

преди 4 години

До 21. Щото руските пък хич не ги знаем.

24

Анонимен

преди 4 години

Руснаците казаха че даже при минимален контакт с това вещество този трябва да е труп. Така че англичаните няма как да са го лекували при положение че три дни не знаеха какво да излъжат, ами за нашия оръжеен аферист дето писаха лъжи че е отровен, той па от никой не е лекуван...