8

Анонимен

преди 4 години

По-големи главорези от руснаците НЯМА!

7

Рускиня до сата н

преди 4 години

Много си гнусен. Захват,убийсто на децата не се извиняват с никакви искания. И освен това двое от терористи са били *** - какви искания имали са те? Какво общо имат с чечня? Искаш ли твои деца да бъдат заложници на някой терорист със "справедливи искания"

6

Анонимен

преди 4 години

Каква бандитска армия те гони и как ще се изтеглят от Ичкерия, бе? Кой се изтегля така? Сигурно половината заложници тогава бяха мюсюлмани. Този акт уби вярата в тероризма на местните и на чеченците и покрепата за сепаратизъм и тероризъм секна. От стратегическа точка на сепаратистите е груба, колосална грешка. Никой от обикновените хора и от двете страни не си е представял подобна кървава баня и подкрепата им секна, а без подкрепа.... онези главорези бяха изловени и избити.

5

Рускиня

преди 4 години

За лечение на "рускинята"???????Тя е дагестанка. Той който писал статията май няма елементарна грамотност. Иначе на семейството пожелавам успех в борбата с бюрокрация. Но бащата не е прав като обвинява властите. Тази терористична група е тренирана в пакистан от американски инстпуктори и с пари на саудитска арабия - може би сащ ще поемат вината?

4

Сата Н.

преди 4 години

Между другото, исканията на борците за свобода бяха просто да се започне изтегляне на руската бандитска армия от Ичкерия.

3

Сата Н.

преди 4 години

Путин нареди атаката на училището с 300 заложници, за да покаже колко е корав. След това видя, че така не става и почна да плаща данък на чеченците, за да стоят мирни. Иначе операцията беше ювелирна...

2

Анонимен

преди 4 години

Даааа... Това бяха доблестните "бунтовници", които се бореха с "кървавия режим" на Путин! Нали така ги наричахте - "бунтовници"?

1

Анонимен

преди 4 години

Все пак апартамент им е даден от държавата за загиналото дете. В Тикволандия какво дадоха на пострадалите от скъсаната стена на язовира и от експлозията на гарата в шуменското село?