27

АБЕ

преди 4 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ШИБА ТОЗИ НАВАЛЕНИЯ,ДА МУ ПРАТИМ ЕДНО ОТ НАШИТЕ УЧСТНИЧЕТА В ПРАЙТЧЕТО---ДА СЕ *** БЕЗ УМОРА

26

Анонимен

преди 4 години

дайте за расизма в западна европа над източноевропейци прикриван от полиция прокуратура медий недейте рева над чужд гроб

25

:):)

преди 4 години

тъкмо си рекох ,днес как така без нещо снти Русия ...и хоп Навални, протести....ужас,

24

Анонимен

преди 4 години

гледах видео , целия протест е от 50 човека и 100 репортера ги снимат

23

Анонимен

преди 4 години

До РЕД И ЗАКОН ! - Aве многознайко ,отговори ми на един *** въпрос : Защо в центъра на Москва един гей лежи в Мавзолей по4ти 100 години ,а забраняват на " нежните " да си правят паради ?Нема логика .Тръгнал си да обиждаш своите сънародници на " ***" и тем подобни , което си е измислица на кремълската пропаганда .

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Що са недодялани изказвания по тия сайтове? "Ерата на путинизма"..........абе, няма ли да ви тренке в главата, че НЕ РУСИЯ ЖИВЕЕ В ЕРАТА НА ПУТИН, А ПУТИН ЗАТОВА ЖИВЕЕ И УПРАВЛЯВА, ЗАЩОТО ЖИВЕЕ В ЕРАТА НА РУСИЯ!!! Както и този шут - тръмпчо, и ТОЙ СЕ ПОЯВИ НЕ ИЗНЕВИДЕЛИЦА, а защото ерата на една доминираща сила СВЪРШИ!!! Защото краварите потънаха невъзвръщаеми дългове, никой вече не им цепи басма (е, ние както винаги сме изключение) и няма откъде повече да грабят!

21

До до 20

преди 4 години

Щом протестът не е съгласуван с полицията го онивинява. То затова всичко се организира предварително.

20

До 20

преди 4 години

И това оневинява ли Путин?

19

Анонимен

преди 4 години

На троловете ще напомня само ,че на протестите във Фъргюсън (любимата им САЩ) беше изпратена националната гвардия и беше наложен вечерен час. Тъй ,че да не се впеняват много.

18

РЕД И ЗАКОН !

преди 4 години

Това е положението , господа сороси и *** с не установена полова принадлежност ! В Русия закона е напочит и важи за всички , сорските НПО-та не те правят недосегаем , като ром в България !

17

Анонимен

преди 4 години

Тия соpoсоидни неблагодарници ще вземат да свалят от власт най-светлата личност във Вселената тов. Путин а това ще означава край на путинизма. Вай вай вай.

16

пенко

преди 4 години

ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ ! ЖЕРТВА Е НА ВОЙНАТА МУЖДУ ПОГРЕБЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ В МНОГОМИЛИОНЕН ГРАД ! МОЖЕХА ЗА ПРОВОКАЦИЯТА ДА ИЗПОЛЗВАТ И " ПОДГОТОВКА ЗА ТЕРОР" !!!

15

Анонимен

преди 4 години

До 15Същото важи и за руските диктатори !

14

Абе

преди 4 години

Има хора с разцентровани мозъци и докато не ги треснат с гумена палка по главата да им центроват мозъка, не мирясват.Алексей Нахални е типичен пример.

13

Анонимен

преди 4 години

Диктатурата на КГБ убива !

12

Анонимен

преди 4 години

В руския Гулаг:- срещаш двама приятели на тротоара и те арестуват за незаконна демонстрация - критикуваш режима на КГБ и ти намират "кантарче" в багажника на колата - заявяваш, че притежаваш доказателства кой е наредил отравянето на Скрипал и те няма !

11

Анонимен

преди 4 години

След смяната на собствеността журналистите в Нова телевизия започнаха да говорят неофициално за цензура.Първи това направиха Гонг.бг, които се оплакаха от външна намеса в редакционната им политика.След това Христо Христов, който държи 3% от капитала на "Нетинфо", обяви че вижда "засилена намеса в редакторската политика на сайтовете "Гонг", "Вести" и "Дарикнюз".Преди два дни с решение на Съвета на директорите на "Нетинфо" Христо Христов бе освободен от позицията изпълнителен директор.

10

Анонимен

преди 4 години

Да ходят в Париж и да искат наказания за жандармите, които ослепиха маса протестиращи от жълтите жилетки.Абе, отворко я отиди на червения площта и подпали някоя банка, да видиш какво ще ти се случи.

9

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ КОМУНДЕЛОРУСИЯ ПРОТЕСТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН!!! И СЕ НАКАЗВАТ СТРОГО !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Диктатурата на КГБ в действие - Има човек, има проблем !!!